vnc

vnc discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) heb al zitte zoeke op internet maar. ken niks vinde. ken je via je vnc ook muziek overbrengen nmaar je iphone dat je het gluid ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 September 2008, 10:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2008
Berichten: 113
Standaard vnc

heb al zitte zoeke op internet maar. ken niks vinde.

ken je via je vnc ook muziek overbrengen nmaar je iphone dat je het gluid uit me iphone hoort en niet bij me pc.

vraag 2

moet je Wi-Fi aan hebben om het telater werken. of ken je ook gewoon als je buiten bent je cp over nemen zonder Wi-Fi?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 September 2008, 10:57
Fasty's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

Ik zelf gebruik VNC ook.. Je kunt niet het geluid naar de Iphone brengen vanaf de pc helaas. Dit had ik ook wel leuk gevonden. Maar je kunt door middel van je IP adres thuis. Wel ook via je provider verbinding maken..
Je moet dan alleen de juiste poort in je modem en in je firewall vrijgegeven. Is wel handig voor overal bij je gegevens te komen.

Zou je een Box bij de deur zetten.. En geen zin hebben om naar de pc te lopen kun je wel via Wi-Fi werken. Maar dan zal ik als het alleen om muziek gaat kiezen voor de App remote van apple.

  #3  
Oud 20 September 2008, 11:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 April 2008
Berichten: 113
Standaard

kijk. daar kom mij vraag.

nou jammer ja.

ja dat doet die dus niet via mij provider op mij pc. heb alles open gezet en hij doet niks. denk dta onze router vast is gelopen dat die daarom het niet doet. bedankt
  #4  
Oud 20 September 2008, 11:56
Fasty's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door westland Bekijk bericht
kijk. daar kom mij vraag.

nou jammer ja.

ja dat doet die dus niet via mij provider op mij pc. heb alles open gezet en hij doet niks. denk dta onze router vast is gelopen dat die daarom het niet doet. bedankt

Ik denk dat je hier beter voor kunt zoeken op instellen VNC . Want hier komen een paar belangrijke dingen aan te pas voor dat dit werkt..
Het is belangrijk dat je de router goed configureert anders werkt het niet van buitenaf.
En vergeet je poort niet in jou firewall open te zetten!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mac: vnc jkthebest Archief 5 13 October 2009 20:56
Jaadu vnc parrish iPhone Apps 18 28 September 2009 21:06
VNC eduardiphoneiphone93 iPhone Apps 16 9 December 2008 23:32
geluid met vnc ifeunnoob iPhone algemeen 0 25 September 2008 18:02
Windows: VNC op IPhone Michaelhu Desktop-applicaties 2 5 April 2008 14:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:58.