remote voor itunes probleem

remote voor itunes probleem discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) hoi, sinds kort de gelukkige eigenaar van een iphone, heb al een paar apps geinstalleerd (waaronder shazaam, damn! wat is dat gaaf!) remote heb ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 February 2009, 12:00
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 February 2009
Berichten: 5
Standaard remote voor itunes probleem

hoi,

sinds kort de gelukkige eigenaar van een iphone, heb al een paar apps geinstalleerd (waaronder shazaam, damn! wat is dat gaaf!)
remote heb ik net geinstalleerd, maar ik krijg hem niet aan de praat.

volgens mij heb ik alles gevolgd, de pincode ingevoerd in itunes, itunes geeft dan ook aan dat ik remote kan gebruiken. library laten delen, firewall even uitygezet, maarrrr

de iphone kan de bibliotheek niet vinden, hebben jullie misschien nog tips?

thnx!

peter
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 February 2009, 12:02
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Zitten je computer en je iPhone wel op hetzelfde Wi-Fi of Ad Hoc netwerk?

Remote werkt niet als je op internet zit via een kabel.
  #3  
Oud 20 February 2009, 17:43
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 February 2009
Berichten: 5
Standaard

yep,

Beide op hetzelfde Wi-Fi netwerk.

Itunes geeft ook aan dat het zou moeten werken, maar de iphone geeft aan dat hij de bibliotheek niet kan vinden.

Ik heb de map van itunes waar alle muziek opstaat wel op een externe harde schijf staan, maar itunes zelf staat op c, dus ook de bibliotheek.
  #4  
Oud 20 February 2009, 18:26
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Heb je al in de instellingen gekeken of alles wel snor zit?
  #5  
Oud 20 February 2009, 18:29
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 December 2008
Berichten: 560
Standaard

iTunes moet wel actief zijn voor deze applicatie, als het programma niet actief is op je PC zal Remote idd deze foutmelding geven.
  #6  
Oud 20 February 2009, 18:52
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 February 2009
Berichten: 5
Standaard

zover was ik al
  #7  
Oud 20 February 2009, 18:59
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 February 2009
Berichten: 5
Standaard

gilliam, volgens mij zijn de instellingen goed
- hele bibliotheek word gedeeld
- zoeken naar iphone etc staat aangevinkt
- firewall voor de zekerheid even uitgezet
- computer en iphone hebben beide verbinding met hetzelfde Wi-Fi netwerk
  #8  
Oud 20 February 2009, 19:32
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Welke versie van iTunes?

Edit: hier al gekeken? http://support.apple.com/kb/TS1741?viewlocale=nl_NL

Laatst gewijzigd door Gilliam; 20 February 2009 om 19:39.
  #9  
Oud 20 February 2009, 20:50
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 February 2009
Berichten: 5
Standaard

heb ik idd ook gekeken, het enige dat ik me nog kan bedenken is dat ik een instelling niet goed heb staan in mijn router.
ik kan poorten openzetten, maar volgens mij alleen maar of een tcp of udp.
heb eigenlijk weinig verstand van dat soort zaken
  #10  
Oud 21 February 2009, 07:12
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ampeter Bekijk bericht
....
Ik heb de map van itunes waar alle muziek opstaat wel op een externe harde schijf staan, maar itunes zelf staat op c, dus ook de bibliotheek.
Zit hem hier het probleem niet? Heb je je bibliotheek op deze manier verplaatst?
Het kan zijn dat ik het verkeerd lees in je post, maar zo te zien heb je Ún op je externe HD Ún op C een bibliotheek namelijk.

Je zou eens kunnen proberen een paar nummers op C te zetten in de bibliotheek daar, en dan kijken of Remote die nummers wel vindt. Is dat het geval, dan zit daar het probleem.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Vista / Remote / AirPort Express / iTunes [probleem] neoMagic iTunes 15 12 August 2011 19:12
Windows: iTunes en remote app ik_ben_Mark iTunes 1 8 December 2010 17:51
Remote probleem Martyvr6 Desktop-applicaties 1 19 November 2010 16:40
iPhone remote muis probleem!! Dkariene iPhone Apps 3 1 January 2010 21:07
Windows: Itunes remote Miura iTunes 8 5 August 2008 23:15

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:28.