Itunes remote

Itunes remote discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Weet iemand of en hoe ik het volgende werkend kan krijgen: - Itunes library op pc A -Library van pc A laden op pc B ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 July 2008, 00:11
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 March 2008
Locatie: Alkmaar
Berichten: 3
Standaard Itunes remote

Weet iemand of en hoe ik het volgende werkend kan krijgen:

-Itunes library op pc A
-Library van pc A laden op pc B
-met de (ipod) remote pc B besturen, waar dan de lib van A op draait
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 July 2008, 15:54
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 April 2008
Berichten: 21
Standaard

Weet niet of dat kan.
Je kan wel de library van PC A delen(/sharen) en kan dan via LAN afspelen op PC B via iTunes.
Je moet iTunes library delen aanzetten in iTunes -> Voorkeuren. iTunes op PC B zou dan automatisch de library van PC A moeten vinden in het kolom links.

Weet dan niet zeker hoe je dat via je iPhone kan besturen...
  #3  
Oud 17 July 2008, 16:08
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 March 2008
Locatie: Alkmaar
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Crunk-G Bekijk bericht
Weet niet of dat kan.
Je kan wel de library van PC A delen(/sharen) en kan dan via LAN afspelen op PC B via iTunes.
Je moet iTunes library delen aanzetten in iTunes -> Voorkeuren. iTunes op PC B zou dan automatisch de library van PC A moeten vinden in het kolom links.
Ik heb idd de library al draaiend op die tweede pc. Ik wil alleen weten of en hoe ik deze dan kan besturen met Remote
  #4  
Oud 17 July 2008, 16:22
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 April 2008
Berichten: 21
Standaard

Ik gebruik dat programma zelf niet, denk ook niet dat ie verkrijgbaar is voor de iPhone 1.0, maar ik denk dat het gewoon een kwestie is van proberen. Indien dat programma alleen de standaard knoppen zoals play/pause forward/back heeft dan zal het makkelijk lukken, start je gewoon een nummer uit die externe bibliotheek en vlammen maar. Als je via dat programma echt iTunes kan besturen met playlists enzo moet je maar kijken of hij er tussen komt te staan, verder dan dit kan ik je niet helpen. Zodra de nieuwe firmware uitkomt voor de iPhone 1.0 via DevTeam ga ik het zelf ook proberen.
  #5  
Oud 31 July 2008, 12:45
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 July 2008
Berichten: 7
Standaard

Waar in itunes moet je het 4-cijferige code invoeren dat op de iphone verschijnt.
Ik kan het nergens vinden
  #6  
Oud 31 July 2008, 12:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 April 2008
Berichten: 21
Standaard

in het linkerbalkje onder de playlists enzo verschijnt je iPhone. Klik daarop en je kan die code invoeren.
  #7  
Oud 31 July 2008, 20:44
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 July 2008
Berichten: 7
Standaard

Bij mij komt er niks tevoorschijn
  #8  
Oud 1 August 2008, 14:12
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 April 2008
Berichten: 21
Standaard

Okee, check eerst of je iTunes wel versie 7.7 is.
Zoniet haal de laatste versie op Apple - iPod + iTunes .

Ga naar Instellingen van iTunes -> Geavanceerd -> Algemeen -> "Zoek naar iPhone en iPod Touch afstandsbedieningen" aanzetten.

Zorg er dus ook voor dat je PC en je iPhone dus op hetzelfde netwerk zitten (Lan/Wi-Fi).

Start je remote applicatie op je iPhone, dan vind hij je bibliotheek op je PC en dan geeft ie een code aan. (Als hij je bibliotheek niet vind zijn je netwerk instellingen niet goed.)
In iTunes moet dan links in het scherm bij je Muziek / Playlists enzo ook je iPhone staan.
Daar klik je dan op en dan kan je die code invullen.
  #9  
Oud 6 August 2008, 00:15
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 July 2008
Berichten: 7
Standaard

Op de een of andere manier staat ie er nu opeens wel.

Enigste wat ik heb gedaan is de nieuwste software ge-update en een account
aangemaakt... zal dus waarschijnlijk daaraan gelegen hebben

Anyway toch bedankt voor de uitleg
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Vista / Remote / AirPort Express / iTunes [probleem] neoMagic iTunes 15 12 August 2011 20:12
Windows: iTunes en remote app ik_ben_Mark iTunes 1 8 December 2010 18:51
iTunes remote LAN Nilles iPhone Apps 3 27 September 2010 22:24
remote voor itunes probleem ampeter iPhone Apps 9 21 February 2009 08:12

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:20.