iTunes remote LAN

iTunes remote LAN discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Is het mogelijk om iTunes te bedienen van een iMac die op een LAN zit en dus zonder wifi . De iPhone zit echter wel ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 June 2010, 21:17
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Berichten: 318
Standaard iTunes remote LAN

Is het mogelijk om iTunes te bedienen van een iMac die op een LAN zit en dus zonder Wi-Fi. De iPhone zit echter wel op Wi-Fi.

situatie:
Op zolder staat een iMac via LAN verbonden met het netwerk maar het Wi-Fi heeft op zolder (vrijwel) geen bereik. Kan ik met een bepaald programma iTunes toch bedienen als ik beneden ben en op mijn iPhone wel beschik over Wi-Fi?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 June 2010, 21:43
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: zwolle
Berichten: 463
Send a message via twitter to eentje
Standaard

Zowel bedraad als met Wi-Fi zit je verbonden met een netwerk via de router. Je iPhone stuurt via Wi-Fi een pakketje naar de router die het weer via de draad naar je mac zal sturen.

Het gaat er dus om dat je iPhone en je mac via het zelfde netwerk verbonden zijn.

Laatst gewijzigd door eentje; 16 June 2010 om 21:45. Reden: Typo plus more info
  #3  
Oud 27 September 2010, 17:17
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 February 2009
Berichten: 2
Standaard

Ik heb dit porbleem ook, mijn pc zit aan draad en ipod via Wi-Fi. alleen mijn laptop doet het aangezien hij ook via Wi-Fi is verbonden. toch wil ik graag mijn pc ook besturen dus heeft iemand een oplossing?
  #4  
Oud 27 September 2010, 21:24
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Kapellen, Belgie
Berichten: 97
Standaard

Ik begrijp de vraag niet zo, maar ik gebruik de Apple remote App vanaf de iPhone en yTrack vanaf de iPad (beide Wi-Fi) om mijn iTunes op iMac LAN aan te sturen en via AirTunes te beluisteren in de woonkamer.
Misschien helpt dit.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Vista / Remote / AirPort Express / iTunes [probleem] neoMagic iTunes 15 12 August 2011 19:12
Windows: iTunes en remote app ik_ben_Mark iTunes 1 8 December 2010 17:51
remote voor itunes probleem ampeter iPhone Apps 9 21 February 2009 07:12
Windows: Itunes remote Miura iTunes 8 5 August 2008 23:15

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:17.