Ervaringen Hyves-app

Ervaringen Hyves-app discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Nou, maakt wel uit... Als je een iPhone koopt om mensen de ogen uit te steken dan is het helemaal geweldig dat ze kunnen zien ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 5 July 2009, 09:26
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Berichten: 30
Standaard

Nou, maakt wel uit... Als je een iPhone koopt om mensen de ogen uit te steken dan is het helemaal geweldig dat ze kunnen zien dat jij die o zo geweldigge iPhone hebt. Als je een iPhone koopt puur omdat jij het zelf een mooi apparaat vind en je vind het vervelend dat jan en alleman weet dat jij een iPhone hebt dan is het heel vervelend dat dat ding daar staat... Ik heb nu een iPod touch en woensdag komt mijn iPhone binnen. Bij mij staat er overgens nergens een pictogram of iets derglijks, misschien is het alleen met de iphone

maar ik heb dus ook geen idee sorry
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 5 July 2009, 11:32
dirkuijt's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Katwijk ZH
Berichten: 221
Stuur een bericht via Yahoo naar dirkuijt Send a message via twitter to dirkuijt
Standaard

Ik denk dat het icoon pas komt als je je via de Hyves app aanmeldt...

Wil je geen icoontje: niet via hyves.app werken...

Adners Hyves Help ff mailen...
__________________
MCMA: Microsoft Certified Mac Addict!
iPhone 4s 16GB | iPhone 4 16GB | iPhone 3Gs 32GB | iPad 16GB Wi-Fi
  #23  
Oud 5 July 2009, 11:34
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Zou je een screenshot willen plaatsten?
Ik heb dit nog nooit gezien, terwijl ik zelf van de native app van Hyves gebruik maar..
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen privé-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #24  
Oud 5 July 2009, 14:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 June 2009
Berichten: 43
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Timmeh_ Bekijk bericht
Zou je een screenshot willen plaatsten?
Ik heb dit nog nooit gezien, terwijl ik zelf van de native app van Hyves gebruik maar..
Bedankt voor de reacties!

Ja hoor. Screenshot zit bij de bijlage. Als je je muis boven het plaatje houdt staat er: "geplaatst via een iPhone".
Heb net met de app gehyved en het lijkt erop dat er dan geen iphone-pictogram bijkomt.
Heb hyves gemaild of ze het uit kunnen zetten bij me.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg hyvesiphoneforum.jpg‎ (47,5 KB, 60x gelezen)
  #25  
Oud 5 July 2009, 15:01
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 April 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 71
Standaard

Ik vind niet dat dit onder de categorie show off with your phone past. Maar ik denk niet dat je dit kunt verhelpen.
  #26  
Oud 6 July 2009, 02:00
ℜuben's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 April 2009
Berichten: 214
Standaard

Dat pictogram zie je als je via de iPhone aanmeld via de Hyves web-interface. Wanneer je de iPhone App gebruikt zie je dat niet. Ik wilde juist wel het iPhone icoontje en het viel me op dat ik het niet had op mijn echte iPhone (via de Hyves App) maar wel via de iPhone simulator via de web-interface. :-P

Hyves gebruikt trouwens ook de instellingen van je laatste aanmelding. Meldt je je op de iPhone aan (via web-interface), daarna op een dekstop en je gaat dan weer op de iPhone verder dan heb je ook geen icoontje en andersom.
  #27  
Oud 13 September 2009, 13:40
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 August 2009
Berichten: 22
Send a message via twitter to Markboefje
Standaard

Heb vanmorgen mijn iPhone herstelt en was al mijn apps kwijt. Via iTunes Store weer alle (gratis) apps aanschaffen en syncen met mijn iPhone.

Nu blijkt alleen de Hyves app niet meer beschikbaar te zijn.

Bij het zoeken laat ie hem wel zien, maar als ik hem wil ophalen krijg ik bijgevoegde foutmelding?? In de betaalde store staat ie niet.

Iemand suggesties?
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg Hyves.jpg‎ (60,3 KB, 55x gelezen)
  #28  
Oud 14 September 2009, 00:40
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: De Parel van het Zuiden!
Berichten: 5
Stuur een bericht via ICQ naar Poppalarge Stuur een bericht via Instant Messenger naar Poppalarge Stuur een bericht via MSN naar Poppalarge Stuur een bericht via Yahoo naar Poppalarge
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Markboefje Bekijk bericht
Heb vanmorgen mijn iPhone herstelt en was al mijn apps kwijt. Via iTunes Store weer alle (gratis) apps aanschaffen en syncen met mijn iPhone.

Nu blijkt alleen de Hyves app niet meer beschikbaar te zijn.

Bij het zoeken laat ie hem wel zien, maar als ik hem wil ophalen krijg ik bijgevoegde foutmelding?? In de betaalde store staat ie niet.

Iemand suggesties?
Laat ik nu precies hetzelfde hebben als hierboven beschreven staat.

Gelukkig had ik nog een eerdere versie van de hyves.app (2.01) ergens in een backup staan, die naar itunes gesleept en vanuit daar opnieuw op de telefoon gezet. Misschien is dat een oplossing voor je, want updaten vanuit de appstore lijkt voorlopig niet te werken.

Het probleem wat ik nu wel steeds heb, is dat er een beschikbaarheid van een update wordt aangegeven in de appstore maar ik niet kan updaten omdat "het artikel dat ik wilde kopen niet langer beschikbaar is".

Edit : Later op de dag / de volgende ochtend kon ik weer wel gewoon de Hyves.app updaten, dus misschien dat bij Markboefje nu ook weer werkt om de app neer te halen?

Laatst gewijzigd door Poppalarge; 14 September 2009 om 17:18. Reden: probleem opgelost
  #29  
Oud 14 September 2009, 21:25
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 August 2009
Berichten: 22
Send a message via twitter to Markboefje
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Poppalarge Bekijk bericht

Gelukkig had ik nog een eerdere versie van de hyves.app (2.01) ergens in een backup staan, die naar itunes gesleept en vanuit daar opnieuw op de telefoon gezet. Misschien is dat een oplossing voor je, want updaten vanuit de appstore lijkt voorlopig niet te werken.
Kan je uitleggen hoe je dat gedaan hebt. Ben daar nog niet echt in thuis. Thnx.
  #30  
Oud 14 September 2009, 22:39
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: leiden
Berichten: 235
Send a message via twitter to mrfred
Standaard

over de hyves app ben ik zeer tevree
alleen als je een prive mailtje krijg
dan kan je daar op helaas niet re een(je moet dus een nieuw prive bericht sturen)
althans volgens mij kan dat niet
ik heb het nog niet gevonden dat dat kan
  #31  
Oud 15 September 2009, 00:39
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: De Parel van het Zuiden!
Berichten: 5
Stuur een bericht via ICQ naar Poppalarge Stuur een bericht via Instant Messenger naar Poppalarge Stuur een bericht via MSN naar Poppalarge Stuur een bericht via Yahoo naar Poppalarge
Standaard

@ markboefje

Als je je telefoon met iTunes synchroniseert, maakt hij een backup van alle apps op je telefoon en deze worden in zijn geheel op je pc opgeslagen in de map "mijn muziek" en de submap "iTunes" onder "Mijn Documenten" in Windows. Daar kun je ook je ringtones ed. vinden in het geval dat je ze niet meer kunt vinden op je hd.

Aangezien ik nog een backup van een eerdere versie van iTunes op mijn oude pc had, heb ik alle .ipa (apps) bestanden via windows verkenner naar iTunes gesleept (iTunes moet wel geopend zijn) en daarna doet iTunes de rest.

Probeer het maar eens, het is echt makkelijker dan dat het lijkt.
  #32  
Oud 15 September 2009, 22:40
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 August 2009
Berichten: 22
Send a message via twitter to Markboefje
Standaard

@poppalarge

Bedankt voor je reactie. Het is idd niet heel moeilijk, als je de juiste map maar kunt vinden

Alleen in mijn laatste reservekopie staat niet meer de Hyves-app en van een reservekopie daarvoor heb ik geen back-up meer (leermomentje).

Maaruh, heb jij toevallig ook nog Hyves.ipa bestandje in je reservekopie staan??
Misschien dat het niet zo werkt, maar als je dat bestandje per PB naar me toestuurd kan ik die weer in mijn Windows Verkenner opslaan -> naar iTunes verslepen , heb hem immers al reeds een keer gedownload, toch?? Of toch niet

Alvast bedankt.

Gr. Mark

Voor diegene die soortgelijke foutmeldingen krijgen: Ik heb de app uiteindelijk via mijn iPhone zelf gedownload, daar kreeg ik geen melding en na sycnhronisatie is ie ook zichtbaar in mijn iTunes

Dus eind goed al goed. Is het niet rechtsom downloaden dan maar linksom

Laatst gewijzigd door iMario; 25 October 2009 om 11:58. Reden: Opschonen.
  #33  
Oud 26 September 2009, 18:04
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 February 2009
Locatie: Almere
Berichten: 2
Exclamation FW3.1 en hyves

Hallo ik heb voor mijn iPhone 3G een update voor de firmware gedaan naar 3.1 en hij leek wel sneller op diverse onderdelen dus was ik erg tevreden tot dat ik Hyves wilde gebruiken, de berichten haald hij keurig op maar een bericht beandwoorden ging niet meer bij het aan raken van het beantwoord pijltje komt het veld om te beantwoorden wel op maar het virtuele toetsen bord gaat bij aan raking op en weer neer dus hij blijft niet staan, dat was even balen. ik heb Hyves verwijderd en op nieuw geeinstalleerd maar het maakte geen verschil. ook opnieuw opstarten van het toestel deed geen reet.
Wie heeft deze problemen ook gehad en op gelost??

Met vriendelijke groet Jim
  #34  
Oud 26 September 2009, 22:43
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Berichten: 10
Standaard

Ik heb precies hetzelfde. Ik heb tot op heden daar nog niks op gevonden.
Ik heb zelf een email gestuurd naar hyves, maar tot op heden nog niks mee.
  #35  
Oud 28 September 2009, 18:19
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 February 2009
Locatie: Almere
Berichten: 2
Wink

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door reggydub76 Bekijk bericht
Ik heb precies hetzelfde. Ik heb tot op heden daar nog niks op gevonden.
Ik heb zelf een email gestuurd naar hyves, maar tot op heden nog niks mee.
Hee man ik had iets gestuurd hier over naar appel maar ze konden geen Nederlands lezen, ik kreeg wel de volgende dag al bericht terug dat is snel toch?
helaas is mijn engels niet van dienaart dat het te begrijpen is voor een engels man hahaha.
maar misschien red jij dat ?
je kan via itunes een klacht sturen de beschrijving staat op deze link ik heb het ook via via gekregen maar ik hoop dat jij je wel kan redden in het engels, hou me ff op de hoogte!
groeten Jim

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door reggydub76 Bekijk bericht
Ik heb precies hetzelfde. Ik heb tot op heden daar nog niks op gevonden.
Ik heb zelf een email gestuurd naar hyves, maar tot op heden nog niks mee.


moet ik wel de link ff mee sturen das makkelijker Problemen oplossen met programma's die zijn aangeschaft bij de App Store

succes

Laatst gewijzigd door King1987; 28 September 2009 om 18:53. Reden: edit knop gebruiken aub.
  #36  
Oud 8 October 2009, 21:24
Mootjuh's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 September 2009
Locatie: Nijkerk
Berichten: 189
Stuur een bericht via MSN naar Mootjuh Send a message via twitter to Mootjuh
Standaard

Ik kan geen berichten of krabbels maken op mijn Hyves. Zodra ik dat wil doen springt me toetsenbord omhoog en meteen weer weg. Dat is ook zo met een reply op een privé bericht of op een www. Heel raar weet iemand hier een oplossing voor?
  #37  
Oud 8 October 2009, 21:32
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: leiden
Berichten: 235
Send a message via twitter to mrfred
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mootjuh Bekijk bericht
Ik kan geen berichten of krabbels maken op mijn Hyves. Zodra ik dat wil doen springt me toetsenbord omhoog en meteen weer weg. Dat is ook zo met een reply op een privé bericht of op een www. Heel raar weet iemand hier een oplossing voor?

mmm ben dus niet de enige
  #38  
Oud 9 October 2009, 23:47
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 August 2009
Berichten: 1
Standaard en hier ook

Probleem heb ik ook, alleen met mail/priveberichten...
  #39  
Oud 11 October 2009, 08:40
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: leiden
Berichten: 235
Send a message via twitter to mrfred
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Mootjuh Bekijk bericht
Ik kan geen berichten of krabbels maken op mijn Hyves. Zodra ik dat wil doen springt me toetsenbord omhoog en meteen weer weg. Dat is ook zo met een reply op een privé bericht of op een www. Heel raar weet iemand hier een oplossing voor?
gdm mootje
ik was stomverbaasd
gisteren hyves app erafgegeooid en via de appstore vanaf m,n iPhone
weer op m,n iphone gezet
en wat was de verbazing nou
dat je gewoon weer berichten kon typen toetsenboord blijft bij mij in elk geval staan
dus mss een oplossing voor jou???

gr mrfred
  #40  
Oud 17 October 2009, 23:15
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 October 2009
Berichten: 8
Standaard

ik vindt de hyves applicatie erg goed, ik heb alleen hetzelfde probleem met het toetsenbord met het tikken van prive berichten.

weet iemand de oplossing???

Laatst gewijzigd door eric77nl; 17 October 2009 om 23:18.
Reageren

Labels
hyves, krabbels, laden, niet, probleem


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hyves app terug. timtim2009 Archief 1 6 December 2009 13:14
App Facebook of Hyves..? Flydt iPhone Apps 22 23 November 2008 05:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:20.