Ervaringen Hyves-app

Ervaringen Hyves-app discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik had eerst op mijn 3G Hyves geinstalleerd, en nu op mijn 3GS en ik vind het super, alles werkt prima. kan sávonds op bed ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #61  
Oud 26 November 2009, 14:35
Sultan's schermafbeelding
» iPhone 6s 16GB (Zilver) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 September 2008
Locatie: Noord Brabant
Berichten: 328
Standaard

Ik had eerst op mijn 3G Hyves geinstalleerd,
en nu op mijn 3GS en ik vind het super,
alles werkt prima.
kan sávonds op bed mooi nog even hyven voor het slapen gaan
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #62  
Oud 26 November 2009, 14:49
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

jammer dat het kwekken nog niet in de app available is .
__________________
~ "You have more fun with your pants off!" >>
  #63  
Oud 20 December 2009, 16:33
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2009
Berichten: 68
Standaard

Ik heb zelf via Safari (hyves.nl/mini) ingelogd, maar krijg een icoontje van een gewone GSM. Ik zou graag het iPhone icoontje willen, is toch ook wel zo logisch als ik met een iPhone inlog?! Ik zie 'm alleen niet!
Kan iemand me de volledige link/informatie geven over wat ik moet doen zodat dit wel zichtbaar is? Ik zie het bij veel mensen, maar het lukt mij maar niet!

Raar dat dit bij het gebruik van de Hyves applicatie niet gewoon gebeurt!
  #64  
Oud 20 December 2009, 16:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 June 2009
Berichten: 43
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PasQ Bekijk bericht
Ik heb zelf via Safari (hyves.nl/mini) ingelogd, maar krijg een icoontje van een gewone GSM. Ik zou graag het iPhone icoontje willen, is toch ook wel zo logisch als ik met een iPhone inlog?! Ik zie 'm alleen niet!
Kan iemand me de volledige link/informatie geven over wat ik moet doen zodat dit wel zichtbaar is? Ik zie het bij veel mensen, maar het lukt mij maar niet!

Raar dat dit bij het gebruik van de Hyves applicatie niet gewoon gebeurt!
Inmiddels heeft Hyves haar app een aantal keer bijgewerkt. Bij de nieuwe versie staat er wel bij alles wat je plaatst op hyves een icoontje van een iphone naast.

Ik raad je daarom aan om de applicatie van hyves op te zoeken in de appstore en voortaan op die manier via je iphone te hyven.
  #65  
Oud 20 December 2009, 16:49
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2009
Berichten: 68
Standaard

Ok, bedankt! Ik heb mn iPhone nog niet zo lang dus heb zowieso de nieuwste versie van de Hyves app, zal het dan nog maar eens gaan testen!
  #66  
Oud 20 December 2009, 16:52
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2009
Berichten: 68
Standaard

EDIT: Het werkt, bedankt!
  #67  
Oud 22 December 2009, 21:12
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2009
Berichten: 7
Standaard Oudere versie van Hyves app graag terug ivm iPhone FW 3.0

Vanwege enkele functionaliteiten die wel werken in iPhone FirmWare versie 3.0 en niet in (de nieuwste) iPhone FW 3.1.2, wil ik mijn iPhone (nog) niet updaten naar de nieuwste FW.

Nu zit ik echter met het volgende probleem. iTunes heeft bij mij de nieuwe versie van de Hyves app opgehaald. Deze kan echter steeds niet geinstalleerd worden omdat ik volgens de app / iTunes een te oude FirmWare versie van de iPhone heb.

Helaas heeft iTunes (nadat ik een vinkje aangezet had om het niet opnieuw te vragen) mijn 'oudere' versie van de Hyves App verwijderd, na een sync ook van mijn iPhone...

Weet iemand hoe ik aan de oudere versie van de Hyves app kan komen? Heeft iemand anders de IPA voor mij? Erg bedankt alvast!

Het gaat dus om de laatste versie die nog werkte op FW 3.0 van de iPhone (volgens mij ook V3.0.0 van de Hyves app).
  #68  
Oud 5 January 2010, 13:06
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Berichten: 1
Standaard

Hier hetzelfde probleem, ontvang ook graag een "oudere" versie
  #69  
Oud 5 January 2010, 18:05
» iPhone 4 16GB (Zwart)  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 December 2009
Berichten: 149
Standaard

ze moeten echt met een nieuwere versie komen want dit progje is echt outdated!
  #70  
Oud 15 January 2010, 09:03
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 January 2010
Berichten: 1
Standaard

De app werkte bij mij perfect, maar sinds twee a drie dgn krijg ik telkens als ik een www maak of reageer bij een ander op de www de melding: fout, locaties kunnen niet worden geladen. Probeer het later nogmaals.

Locatievoorziening staat gewoon aan.
Iemand een idee?

Alvast thnx
  #71  
Oud 17 January 2010, 14:45
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 November 2008
Berichten: 355
Send a message via twitter to trevisnl
Standaard

ik krijg push nogsteeds niet werkende..
  #72  
Oud 17 January 2010, 14:53
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

kan je zelf ook weinig aan doen denk ik. Bij veel man doet hij het niet.
  #73  
Oud 19 January 2010, 14:31
TriXal0ne's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 July 2008
Locatie: Zaandam
Berichten: 130
Standaard

Ik vind het jammer dat als ik me de app een krabbel verstuur, of me aanmeld, en geen iPhone logo bij me naam komt te staan. Bij de web app gebeurt dit wel:S
  #74  
Oud 24 January 2010, 15:30
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Berichten: 1
Standaard

Hier werkt de push functie gewoon prima, en heb ook geen probleem met locaties laden in WWW.
  #75  
Oud 24 January 2010, 15:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 June 2009
Berichten: 51
Send a message via twitter to erwin85
Standaard

Ik word juist simpel van de push mogelijkheid. Elke www wordt als een push doorgestuurd. Het zou leuker zijn als je alleen prive berichtjes en krabbels die naar jou gericht zijn gepusht worden.
  #76  
Oud 24 January 2010, 15:37
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 November 2007
Berichten: 370
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door erwin85 Bekijk bericht
Ik word juist simpel van de push mogelijkheid. Elke www wordt als een push doorgestuurd. Het zou leuker zijn als je alleen prive berichtjes en krabbels die naar jou gericht zijn gepusht worden.
Dit kun je instellen, check daarvoor even de Hyves site.
  #77  
Oud 25 January 2010, 21:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 October 2009
Locatie: Purmerend
Berichten: 5
Exclamation Hyves Hack

Heey,

Ik opende vandaag safari op mijn iphone en ging naar hyves en tot mijn verbazing zag ik dat ik was ingelogt op een account van iemand anders, eventjes het plaatste op gezocht (Arnhem) andere kant van nederland kom zelf uit Purmerend.

ik druk op home en tot mijn verbazing zit ik weer op iemand anders zijn hyves nu een meisje uit utrecht...

ik weet niet of deze hack bij andere mensen al bekend is en of de rede misschien al bekend is,

eventjes wat gegevens: Iphone 3g 8GB Jailbreak:ja Firmware: 3.1.2 Purple rain.

alvast bedankt.
  #78  
Oud 25 January 2010, 23:27
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 May 2009
Berichten: 4
Standaard

heb je een gratis pushfix uit cydia gedownload?
  #79  
Oud 26 January 2010, 00:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 October 2009
Locatie: Purmerend
Berichten: 5
Standaard

Niet dat ik weet gisteren wel een cydia all package update.
  #80  
Oud 26 January 2010, 15:24
kai824's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 March 2009
Locatie: ergens in nederland
Berichten: 334
Stuur een bericht via ICQ naar kai824 Stuur een bericht via Instant Messenger naar kai824 Stuur een bericht via MSN naar kai824 Stuur een bericht via Yahoo naar kai824 Stuur een bericht via Skype™ naar kai824 Send a message via twitter to kai824
Standaard

kan je ook krabbellen ofso met dat account. Hoe weet je zeker dat het niet gewoon het Hyves account bekijkt
__________________
iPhone 2G 4GB: 20-8-07 iPod touch 1st gen: RIP 04-12-08 - 21-06-09. |iPhone 3GS 16GB Wit: 13-7-09|iPhone 4 16GB Zwart 18-11-10
Reageren

Labels
hyves, krabbels, laden, niet, probleem


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hyves app terug. timtim2009 Archief 1 6 December 2009 13:14
App Facebook of Hyves..? Flydt iPhone Apps 22 23 November 2008 05:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:39.