IM+ 3.0 naar 3.1 met push

IM+ 3.0 naar 3.1 met push discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik had een storing, stuurde een reactie en kreeg deze mail: Hello, Sorry for this inconvenience. Current IM+ version 3.0 is not fully compatible with ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 June 2009, 16:23
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 August 2008
Berichten: 150
Standaard IM+ 3.0 naar 3.1 met push

Ik had een storing, stuurde een reactie en kreeg deze mail:

Hello,

Sorry for this inconvenience.

Current IM+ version 3.0 is not fully compatible with new 3.0 OS. New IM+ version 3.0, which is fully compatible with 3.0 OS, is now being tested by Apple and will be available in AppStore within a week or so. Keep an eye on our free updates

Most often the problem happens when many dialogs are opened. If you have finished conversation in some dialog, please close it. This will help to avoid the problem.

If you need any further assistance, please contact us.

Support Team
SHAPE Services
IM+ All-in-One Messenger, IM+ for Skype for iPhone, BlackBerry, Windows Mobile, Android, Palm

Dus nog ŤŤn week....
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 June 2009, 12:36
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 June 2009
Berichten: 11
Standaard

Ik had een vraagje over de 3.1 (niet 3.0) software. IK heb die gedowload alleen pusht hij dus niet. Hebben meer mensen daar problemen mee? (ik heb een ipod touch 1ste generatie 3.0 software (geen jailbreak) en berichtgeving aanstaan. Kan iemand mij hierbij helpen? of hebben andere mensen hier ook problemen mee?
  #3  
Oud 26 June 2009, 15:58
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 3.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 20
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cheizz Bekijk bericht
Ik had een vraagje over de 3.1 (niet 3.0) software. IK heb die gedowload alleen pusht hij dus niet. Hebben meer mensen daar problemen mee? (ik heb een ipod touch 1ste generatie 3.0 software (geen jailbreak) en berichtgeving aanstaan. Kan iemand mij hierbij helpen? of hebben andere mensen hier ook problemen mee?

jah keb er ook last van
hij zegt verbind met itunes om push berichtgeving te gebruiken

lekker zoals ik eht begrijp werkt het alleen als je met itunes ben verbonden
terwijl ik nu dus verbonden ben en nog werkt het niet
  #4  
Oud 26 June 2009, 16:06
» iPhone 5s 64GB (Zilver) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Locatie: Aalst, BelgiŽ
Berichten: 227
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pupil Bekijk bericht
jah keb er ook last van
hij zegt verbind met itunes om push berichtgeving te gebruiken

lekker zoals ik eht begrijp werkt het alleen als je met itunes ben verbonden
terwijl ik nu dus verbonden ben en nog werkt het niet
Je hebt blijkbaar een iPhone 2G. Daar werkt push niet, omdat deze iPhone nooit officieel geactiveerd is.
  #5  
Oud 26 June 2009, 16:06
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 June 2009
Berichten: 11
Standaard

maar waarom doet een ipod touch het dan niet? Of komt dat misschien doordat ik die software ook niet officieel heb gedownload???
  #6  
Oud 26 June 2009, 16:20
» iPhone 5s 64GB (Zilver) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 March 2008
Locatie: Aalst, BelgiŽ
Berichten: 227
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cheizz Bekijk bericht
maar waarom doet een ipod touch het dan niet? Of komt dat misschien doordat ik die software ook niet officieel heb gedownload???
De iTouch stuurt dacht ik maar om het kwartier pushberichten door, om de batterij te sparen.
  #7  
Oud 26 June 2009, 16:26
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 June 2009
Berichten: 11
Standaard

ja, alleen daarna doet hij het nog steeds niet
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:57.