Fout installatie NAVIGON Mobile Navigator Europe

Fout installatie NAVIGON Mobile Navigator Europe discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo Allemaal! Ik heb NAVIGON Mobile Navigator Europe aangeschaft via mijn iPhone . Deze gaf op een gegeven moment aan dat ik het programma moest ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 August 2009, 10:07
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Berichten: 6
Standaard Fout installatie NAVIGON Mobile Navigator Europe

Hallo Allemaal!

Ik heb NAVIGON Mobile Navigator Europe aangeschaft via mijn iPhone. Deze gaf op een gegeven moment aan dat ik het programma moest downloaden via iTunes in de APP Store op mijn pc/laptop. Dit heb ik gedaan en hij is compleet binnen!

Wanneer ik dan mijn programma's ga synchroniseren met mijn laptop gaat dit ook perfect, behalve bij NAVIGON Mobile Navigator Europe. Daarbij krijg ik de volgende foutmelding:
Het programma NAVIGON is niet op de iPhone iPhone van dko geinstalleerd, omdat er zich een onbekende fout heeft voorgedaan (0xE8000050)

Kent iemand deze fout en weet iemand wat je moet doen? Ik heb een iPhone 3GS 16GB met firmware 3.0.1

Groeten,
Dominique
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 August 2009, 12:06
Hunter's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 January 2008
Locatie: Zandvoort
Berichten: 208
Stuur een bericht via MSN naar Hunter Stuur een bericht via Skype™ naar Hunter
Standaard

Navigon wegooien uit iTunes en opnieuw downloaden.
Daarna opnieuw syncen iTunes - iPhone.
  #3  
Oud 2 August 2009, 16:36
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Berichten: 6
Standaard

hoe kan ik 'm officiel verwijderen uit iTunes? en moet ik niet betalen voor een nieuwe download?
  #4  
Oud 2 August 2009, 16:37
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Nee je hoeft niet te betalen voor het opnieuw downloaden van de App. Rechtermuisknop op de app in iTunes en kies voor verwijderen.
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #5  
Oud 2 August 2009, 16:41
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Berichten: 6
Standaard

rechter muis... in het tabblad 'progamma's' ?
  #6  
Oud 2 August 2009, 16:43
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Ja in programma's.
  #7  
Oud 2 August 2009, 16:51
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Berichten: 6
Standaard

zoals je ziet zit ik in het tabje programma's waar ik als ik het veld activeer geen rechter muis kan doen!
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg itunes.jpg‎ (35,3 KB, 56x gelezen)

Laatst gewijzigd door Destiny; 2 August 2009 om 16:55.
  #8  
Oud 2 August 2009, 16:55
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Je moet in de instellingen van iTunes even Programma's aanzetten. Dan komt Programma's bij muziek, films etc te staan.
  #9  
Oud 2 August 2009, 16:59
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2009
Berichten: 6
Standaard

als ik nu met iTunes in de shop ga en ik weer op koop klik geeft ie aan dat ik weer ga betalen... klopt dit?

lekker duidelijk dat je daarna pas de 2e melding krijgt dat je 'm dus wel gratis kan downloaden

Ondertussen ff de barbecue klaarzetten en dan zal ik hem nog eens proberen te installeren!

bij mij helpte het om opnieuw te installeren

vreemd het kan te maken hebben omdat je app nes niet goed werkt probeer hem opnieuw te installeren heb ik ook gedaan

EDIT
na het opnieuw downloaden en installeren werkt het nu wel... vaag dat zo'n probleem zich zo voordoet, en ben blij dat het werkt!
tnx voor de hulp van iedereen!


Laatst gewijzigd door King1987; 2 August 2009 om 18:04. Reden: edit knop gebruiken aub.
  #10  
Oud 9 August 2009, 22:50
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 August 2009
Berichten: 3
Standaard navigon

hallo ik heb de navigon europa gedownload en als ik hem op mijn iPhone wil installeren krijg ik steeds bij 3/4 van de installatie een foutmelding.
ik heb de goede usb aansluiting dus het zou moeten lukken.
zouden mensen mij hier mee kunnen helpen?

alvast bedankt gr eric
  #11  
Oud 9 August 2009, 22:51
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Ik neem aan dat je Navigon via de AppStore hebt gedownload?
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen privé-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #12  
Oud 9 August 2009, 22:53
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 August 2009
Berichten: 3
Standaard navigon installatie fout

ja daar heb ik hem gedownload


gr eric
  #13  
Oud 9 August 2009, 22:56
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Arrow

// Discussies samengevoegd. Lees de rest van deze discussie even door, misschien heb je er wat aan

Welke foutmelding krijg je dan?
  #14  
Oud 9 August 2009, 22:58
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 August 2009
Berichten: 3
Standaard

ik krijg er heeft zich een onbekende fout voorgedaan en dan die code aantal cijfers en letters
  #15  
Oud 9 August 2009, 23:00
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door schepers_eric Bekijk bericht
ik krijg er heeft zich een onbekende fout voorgedaan en dan die code aantal cijfers en letters
Nogmaals: lees deze discussie nu even door
Hij had namelijk hetzelfde probleem..
Zijn oplossing was uiteindelijk:
* Navigon verwijderen (iTunes > Programma's > rechtermuisknop > Verwijder)
* Opnieuw downloaden (hoef je niet nog een keer voor te betalen)
* Nogmaals proberen te installeren
  #16  
Oud 10 August 2009, 07:22
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Wellicht is er te weinig ruimte op je iPhone? Navigon heeft nogal wat GB's nodig voor de installatie. Maak eens wat extra ruimte door muziek en/of video's te verwijderen en probeer het dan opnieuw.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #17  
Oud 17 June 2011, 21:20
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 June 2011
Berichten: 1
Standaard

Had het zelfde probleem, foutmelding (0xE8008001) bij het installeren op de iPhone. Alles eraf gegooid en opnieuw gedownload. Vervolgens weer op de Iphone geďnstalleerd. Vervolgens deed hij het prima. Inderdaad iets fout gegaan bij de eerste keer downloaden.

Thanks voor de tip.
Reageren

Labels
navigon


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Europe Navigon op Iphone Silver-Apple Archief 2 6 August 2009 08:41
Mobile Navigator Europe 1.10 Leo van der Meer Archief 1 24 July 2009 23:07

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:18.