overzetten.

overzetten. discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) klopt die moeten over wifi of ( ik weet het inkoppertje ) via itunes en dan syncen , laaste wat ik me kan bedenken is ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 6 January 2010, 21:07
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

klopt die moeten over Wi-Fi of ( ik weet het inkoppertje ) via itunes en dan syncen , laaste wat ik me kan bedenken is restore zonder backup .
__________________
IF YOU CAN'T HACK IT , IT AIN'T FUN......
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 6 January 2010, 21:13
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2009
Locatie: Gelderland
Berichten: 29
Standaard

Hmm, via Wi-Fi probeerde ik het al maar k was myn wachtwoord kwijt x] , maar bedankt voor je hulp, ik zal die laatste es ff proberen!
Oh nog even een vraagje, als ik restore doe gaan dan alle apps weg? Ik heb geen zin om alles overnieuw te downen >.<
  #23  
Oud 6 January 2010, 21:18
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

niet uit itunes , wel van je foon is altijd ff handig om een backup te maken , kan je altijd via SSH nog wat terug zetten .

, schiet me wat te binnen , al eens geprobeert een beperkt aantal over te zetten , als het er te veel zijn loopt ie ook wel eens vast , en anders alles uit itunes en weer binnenhalen en dan kijken wat ie doet bv i app. syncen ofzo ( of de map op je pc ff saven ) .
  #24  
Oud 6 January 2010, 21:27
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2009
Locatie: Gelderland
Berichten: 29
Standaard

Dat had ik al geprobeerd maar ook dat werkte niet.
Als ik alles uit doe en iphone opnieuw aansluit dan sync ie wel maar dat duurt 3 seconden ofzo.
  #25  
Oud 6 January 2010, 21:28
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

dan weet ik het ook ff niet meer , sorry
  #26  
Oud 6 January 2010, 21:34
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2009
Locatie: Gelderland
Berichten: 29
Standaard

thank youu
  #27  
Oud 6 January 2010, 21:35
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

graag gedaan , leer er zelf ook van .
  #28  
Oud 7 January 2010, 12:21
Starscreamer's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Roségoud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 April 2009
Locatie: Eibergen
Berichten: 400
Stuur een bericht via Skype™ naar Starscreamer Send a message via twitter to Starscreamer
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Unkown. Bekijk bericht
Ja dan doet ie het wel , maar spelletjes die groter dan 10 mb zijn download ie niet op de iphone, vandaar.
Met Wi-Fi ipv 3G aan lukt het wel hoor
Dan kan je zelf alles downloaden van de appstore grote maakt niet uit
  #29  
Oud 7 January 2010, 12:28
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

Gebruik je geen wi-fi dan?
Anders probeer je dit:
- Herstel je iphone.
- haal iTunes helemaal leeg.
- download alles via de iTunes opnieuw
- synchroniseer ( met machtiging / Store/Computer machtigen )
__________________
~ "You have more fun with your pants off!" >>
  #30  
Oud 13 January 2010, 19:50
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 December 2009
Berichten: 68
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kuotje Bekijk bericht
Gebruik je geen wi-fi dan?
Anders probeer je dit:
- Herstel je iphone.
- haal iTunes helemaal leeg.
- download alles via de iTunes opnieuw
- synchroniseer ( met machtiging / Store/Computer machtigen )
Dit is inderdaad een oplossing, alleen vraag ik me af wat er gebeurt als je vervolgens een applicatie via je iPhone hebt gedownload en dan weer met iTunes verbindt? Krijg je dan niet weer heisa dat ie deze dan niet wil overzetten?
  #31  
Oud 13 January 2010, 19:55
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door PasQ Bekijk bericht
Dit is inderdaad een oplossing, alleen vraag ik me af wat er gebeurt als je vervolgens een applicatie via je iPhone hebt gedownload en dan weer met iTunes verbindt? Krijg je dan niet weer heisa dat ie deze dan niet wil overzetten?
nee want dan is je iphone en itunes helemaal synchroon. Nu zitten er denk allemaal bruggetjes tussen die open staan en niet dicht willen.

En als ik nu op de iphone aan app download, wordt bij de volgende keer als ik hem aansluit gelijk alles overgezet zonder iets te doen

Het is te proberen maar zoals ik al zei in de PM kan niet 100% garanderen en dan zul je weer dus alles handmatig moeten installeren ( waar ik dus zelf mee zou wachten en wat andere dingen uit proberen )
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mac OS X: Itunes overzetten kapotteiphone iTunes 8 28 January 2010 12:32
Bestanden overzetten RoyalMess Archief 3 17 June 2009 21:17
Gegevens overzetten -25- iPhone algemeen 1 9 May 2009 07:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:13.