overzetten.

overzetten. discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Paar weken geleden heb ik hierover al een topic over geopend maar die werd op slot gezet. Sorry dat ik hierbij het weer open maar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 5 January 2010, 21:25
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2009
Locatie: Gelderland
Berichten: 29
Exclamation overzetten.

Paar weken geleden heb ik hierover al een topic over geopend maar die werd op slot gezet.
Sorry dat ik hierbij het weer open maar ik kom er echt niet uit ??

Het probleem is namelijk dat ik niet weet hoe ik via iTunes 'gekochte/gedownloadde' apps moet overzetten op myn iphone.
Ik heb veel gezocht op google maar daar stond meestal niet het informatie wat ik zocht, of over gejailblala iphone's. En dat is de mijne niet.

Ik vink alles aan maar ik krijg geen schermpje om de spelletjes te synrochoblabla naar mijn iphone.
Alleen Toepassen ,maar als ik op toepassen klik gebeurt er niks !

Kunnen jullie ajb helpen ?
Thanks,

unkown.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 January 2010, 22:08
Bordyl's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 July 2008
Locatie: Opwijk - Belgi
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Bordyl Stuur een bericht via Skype™ naar Bordyl Send a message via twitter to Bordyl
Standaard

Tjah, normaal gezien druk je eerst op je iPhone-tabblad en vervolgens vanboven op het venstertje van de programma's (tussen 'beltonen', 'muziek', ...). Vervolgens vink je het hoofdvakje aan, nl. 'programma's synchen' of zoiets. En dan kies je ze allemaal of selecteer je er enkelen, en dan op synchroniseer drukken!

Maar is je probleem soms dat dat vakje met 'programma's synchen' niet aangevinkt raakt?
  #3  
Oud 5 January 2010, 22:16
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2009
Locatie: Gelderland
Berichten: 29
Standaard

Nee het staat er gewoon helemaal niet bij.
Ja ik heb er een print screen van gemaakt maar ik weet niet hoe je het hier moet voegen.
  #4  
Oud 5 January 2010, 22:17
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2009
Locatie: Gelderland
Berichten: 29
Standaard

  #5  
Oud 5 January 2010, 23:13
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2009
Locatie: Nederland
Berichten: 286
Standaard

Klik op toepassen rechtsonder
  #6  
Oud 5 January 2010, 23:15
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2009
Locatie: Gelderland
Berichten: 29
Standaard

>.< dat lukt dus niet, als ik dat doe komt op het schermpje van mn iphone te staan syronish. maar als die klaar is zijn de spelletjes er nog steeds niet.
  #7  
Oud 6 January 2010, 11:19
kuotje's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2009
Locatie: Den Bosch
Berichten: 2.041
Standaard

probeer rechtermuisknop op je iphone en aankopen overzetten.
lukt het niet
probeer alles te verwijderen en opnieuw te downloaden via iTunes store ( nee kost geen geld nog 1x )

en dan over te zetten. en je itunes te machtigen *weet niet of het relevant is*
__________________
~ "You have more fun with your pants off!" >>
  #8  
Oud 6 January 2010, 17:21
Bordyl's schermafbeelding
» iPhone 4S 64GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 July 2008
Locatie: Opwijk - Belgi
Berichten: 582
Stuur een bericht via MSN naar Bordyl Stuur een bericht via Skype™ naar Bordyl Send a message via twitter to Bordyl
Standaard

Aah, misschien dat je 'beperkingen' op hebt staan. In instellingen gewoon even uitzetten als dat aan staat.

--> en?
  #9  
Oud 6 January 2010, 17:53
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Berichten: 379
Standaard

Je hebt beperkingen aanstaan of je moet je iPod/iPhone machtigen.
  #10  
Oud 6 January 2010, 17:57
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2009
Locatie: Gelderland
Berichten: 29
Standaard

Hoe moet ik machtigen?
Ik heb wel computer machtigen gedaan maar ik weet niet of het iets daarmee te maken heeft.

Laatst gewijzigd door Unkown.; 6 January 2010 om 18:11.
  #11  
Oud 6 January 2010, 18:01
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2009
Locatie: Gelderland
Berichten: 29
Standaard

Beperkingen staan uit & Ik heb alles van Itunes gewist + opnieuw geinstalleerd, opnieuw geprobeerd.
't blijft maar niet lukken..

Laatst gewijzigd door Unkown.; 6 January 2010 om 18:27.
  #12  
Oud 6 January 2010, 18:50
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Berichten: 379
Standaard

Als je je computer hebt gemachtigd is je iPod/iPhone ook automatisch gemachtigd....

Heb je je iPod al hersteld?
Zie je de apps wel als je ernaar zoekt op je iPod?
  #13  
Oud 6 January 2010, 19:00
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2009
Locatie: Gelderland
Berichten: 29
Standaard

Ik heb geen Ipod maar een Iphone
Nee, ik heb nog niks hersteld.
  #14  
Oud 6 January 2010, 19:23
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

misschien een lamme vraag , maar de apps zijn officieel via itunes aan geschaft
__________________
IF YOU CAN'T HACK IT , IT AIN'T FUN......
  #15  
Oud 6 January 2010, 20:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 October 2009
Berichten: 26
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ThaBudz Bekijk bericht
misschien een lamme vraag , maar de apps zijn officieel via itunes aan geschaft
maar al zal hij gecrackte apps gebruiken, dan zullen ze alsnog op zn springboard verschijnen toch? alleen kan hij zn niet openen op zn iphone.
  #16  
Oud 6 January 2010, 20:53
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Berichten: 379
Standaard

Volgens mij krijg je dan een foutmelding.

Ik zou mijn iPhone herstellen als ik jou was en daarna geen reservekopie terugzetten.
  #17  
Oud 6 January 2010, 21:34
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Brendanoz Bekijk bericht
maar al zal hij gecrackte apps gebruiken, dan zullen ze alsnog op zn springboard verschijnen toch? alleen kan hij zn niet openen op zn iphone.

nope je ziet em wel syncen en ze staan er dan vervolgens NIET op ,en omdat dit een discussie is waar ik me vingers niet aan wil branden is dit het enige wat ik er over zeg .
  #18  
Oud 6 January 2010, 22:01
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2009
Locatie: Gelderland
Berichten: 29
Standaard

'T zijn gratis apps in de appstore 8-)
  #19  
Oud 6 January 2010, 22:03
ThaBudz's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 September 2009
Locatie: MokuM (en dan een stukkie naarboven)
Berichten: 741
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Unkown. Bekijk bericht
'T zijn gratis apps in de appstore 8-)
ok , lol , al geprobeerd via je foon een app. binnen te halen en dan kijken wat ie doet
  #20  
Oud 6 January 2010, 22:06
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 December 2009
Locatie: Gelderland
Berichten: 29
Standaard

Ja dan doet ie het wel , maar spelletjes die groter dan 10 mb zijn download ie niet op de iphone, vandaar.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mac OS X: Itunes overzetten kapotteiphone iTunes 8 28 January 2010 13:32
Bestanden overzetten RoyalMess Archief 3 17 June 2009 22:17
Gegevens overzetten -25- iPhone algemeen 1 9 May 2009 08:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:37.