Internet heel langzaam, of soms geen verbinding

Internet heel langzaam, of soms geen verbinding discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Goedenavond, ik heb sinds een paar dagen het "probleem" dat Safari heel erg langzaam pagina's opent waar ik veel op zit. Soms duurt het een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 April 2010, 22:22
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 February 2010
Locatie: Heerlen
Berichten: 8
Question Internet heel langzaam, of soms geen verbinding

Goedenavond,
ik heb sinds een paar dagen het "probleem" dat Safari heel erg langzaam pagina's opent waar ik veel op zit. Soms duurt het een tijd eer ie opent, erna gaat het goed. Soms duurt het echter zolang dat ik de melding krijg "Safari kan de pagina niet openen omdat de server niet meer reageert."
Als ik tegelijkertijd echter in een nieuw venster bv. Google open, dan doet ie het direct.

Ik heb dit zowel op 3G, als op mijn Wi-Fi thuis.

Software van de foon is up-to-date, ik delete cookies en geschiedenis, en heb een app. waarbij ik het geheugen kan opschonen.

Ben ik de enige?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 April 2010, 23:04
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart)  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 August 2009
Locatie: leiden
Berichten: 235
Send a message via twitter to mrfred
Standaard

nope me too
  #3  
Oud 19 April 2010, 13:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 August 2008
Berichten: 103
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door joost0312 Bekijk bericht
Goedenavond,
ik heb sinds een paar dagen het "probleem" dat Safari heel erg langzaam pagina's opent waar ik veel op zit. Soms duurt het een tijd eer ie opent, erna gaat het goed. Soms duurt het echter zolang dat ik de melding krijg "Safari kan de pagina niet openen omdat de server niet meer reageert."
Als ik tegelijkertijd echter in een nieuw venster bv. Google open, dan doet ie het direct.

Ik heb dit zowel op 3G, als op mijn Wi-Fi thuis.

Software van de foon is up-to-date, ik delete cookies en geschiedenis, en heb een app. waarbij ik het geheugen kan opschonen.

Ben ik de enige?
Je bent niet de enige die hiermee problemen heeft. Ook ik heb soms dezelfde problemen als jou. Wat ik wel merk bijvoorbeeld op iPhoneclub is, wanneer ik een link aanklik de pagina soms niet opent, druk ik nogmaals op de link dan gaat het ineens razendsnel. Dus als ik tweemaal klik op een link doet hij het wel. Soms denk ik dat deze problemen voortkomen uit de communicatie tussen mijn iPhone en mijn router. Vroeger geen last van gehad.
  #4  
Oud 19 April 2010, 13:36
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 23
Thumbs down internet

Hier ook hoor al een paar dagen. Overigens vind ik de gehele verbinding de laatste weken heel erg slecht ook qua telefoon. Heb een tmobile abbo maar het is niet voor uit te branden en vaak heb ik gewoon helemaal geen verbinding. Nou heb ik gehoord dat de NS gratis tmobile verbinding in de trein aanbied. Mischien......??????
  #5  
Oud 20 April 2010, 14:03
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 February 2010
Locatie: Heerlen
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door fgeer Bekijk bericht
Soms denk ik dat deze problemen voortkomen uit de communicatie tussen mijn iPhone en mijn router. Vroeger geen last van gehad.
Ik heb het dus op het 3G netwerk, maar ook op mijn eigen routertje...
Bij mijn schoonouders op het netwerk is ie dan wel weer retesnel....



Vooral dat ie op 3G zo hapert stoort me. Je zou dus zeggen dat het aan T-mobile ligt. Ik kijk het nog even aan, voordat ik eens ga informeren bij hun.
  #6  
Oud 21 April 2010, 18:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 August 2009
Berichten: 418
Standaard

Ik heb er ook last van inderdaad. Echt vervelend.
__________________
NWO 666
  #7  
Oud 22 April 2010, 22:27
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Berichten: 182
Standaard

tja, snap wel dat Safari geen Volvo 850 forum wil openen hoor, zou ik ook niet willen..........

Probeer eens een andere site??

Hmm, grapje hoor, hier geen problemen, zelfs zonder 3G redelijk snel alle pagina's open en geen meldingen.

Zou niet weten waar dat aan kan liggen, sorry.

Greetzzzzzz en succes uiteraard.......
  #8  
Oud 23 April 2010, 20:19
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 February 2010
Locatie: Heerlen
Berichten: 8
Standaard

Ik wil niet te vroeg juichen, maar op dit moment is ie weer lekker snel op "die" site ;D
  #9  
Oud 23 April 2010, 20:37
ysf ysf is offline
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 March 2009
Locatie: Limburg
Berichten: 18
Standaard

ik kan er helemaal niet meer op..

Hij blijft hangen op 1 pagina en kan niets meer doen..
safari reset mogelijk?
  #10  
Oud 2 May 2010, 20:38
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 February 2010
Locatie: Heerlen
Berichten: 8
Standaard

Nu weer het volgende probleem....
Als ik op de site waar ik vaak op zit (het *** forum ja ) nu een berichtje tik, kan ik normaal de emoticons die erboven staan aanklikken.
Nu doet ie dan helemaal niks.

Daarnaast valt het me op dat ik op de advertenties van bv. Marktplaats GEEN foto's zie.

Was is dat toch ineens met die iPhontjes

Edit: dit is opgelost, mijn "JavaScript" stond onverklaarbaar ineens op "uit"

Laatst gewijzigd door joost0312; 3 May 2010 om 16:49.
  #11  
Oud 12 July 2010, 17:52
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 April 2010
Locatie: Haalem
Berichten: 52
Standaard

t-mobile is op het moment erg crap!
  #12  
Oud 12 August 2010, 15:04
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 April 2010
Berichten: 8
Standaard

heb het na update van 4.0,geen internet!!
bij 3.1.3 nergens last van.
al week ellende ,probeer hem te downgraden maar lukt ook voor geen meter
  #13  
Oud 12 August 2010, 19:23
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 June 2010
Berichten: 14
Standaard

Ik heb het niet alleen met safari maar met alles... Mijn god wat is internet weer traag! Gewoon 4 streepjes verbinding en geen internet! CRAP!
  #14  
Oud 12 August 2010, 20:01
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 June 2010
Berichten: 14
Standaard

In de randstad moet het half augustus zijn opgelost... heb net geklaagd omdat ze gewoon verlengingskosten van m'n bankrekening hebben afgehaald terwijl dat geannuleerd zou zijn! En dus direct verteld dat het internet niet te doen is zo traag
  #15  
Oud 19 August 2010, 16:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 May 2009
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rvtw Bekijk bericht
heb het na update van 4.0,geen internet!!
bij 3.1.3 nergens last van.
al week ellende ,probeer hem te downgraden maar lukt ook voor geen meter
Ik heb sinds mijn update naar 4.0.2 geen netwerk meer. Wel 3G icoontje. Echt vervelend. Ik kan geen app meer gebruiken waarvoor ik internet nodig heb (krijg bij nu.nl alleen de offline berichten).

Heeft er toevallig al iemand contact gehad met Tmobile hierover?
  #16  
Oud 19 August 2010, 18:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 July 2010
Berichten: 6
Standaard

Ik heb het ook man, net me iphone 4 binnen ik weet echt niet wat er gaande is ik heb zelfs geen 3g teken bovenin
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
wel verbinding geen internet Wytse iPhone algemeen 18 1 March 2012 17:24
Mobiel internet : soms geen ontvangst CirroX iPhone algemeen 3 14 May 2011 17:49
Langzaam internet en geen 3G Nielsz T-Mobile 0 4 October 2010 11:19
3G: wel internet/wel verbinding server, Wi-Fi: wel internet/geen verbinding met serve Pieter van Andes Wi-Fi 0 29 July 2010 00:46
Geen 3G verbinding, heel vervelend. Drumpie iPhone algemeen 1 8 June 2009 02:08

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:08.