Probleem navigon met os 4

Probleem navigon met os 4 discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Kwam er vanochtend achter dat de kaart van navigon met navigeren niet in beeld wil komen. Een ander nav pakket werkt wel. Probleem is gekomen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 June 2010, 15:18
» iPhone NL 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 June 2009
Berichten: 10
Standaard Probleem navigon met os 4

Kwam er vanochtend achter dat de kaart van navigon met navigeren niet in beeld wil komen. Een ander nav pakket werkt wel. Probleem is gekomen na de update naar os 4. Nog meer mensen problemen ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 June 2010, 17:59
» iPhone 7 Plus 256GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 32GB (Goud) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Berichten: 18
Standaard

Yep zelfde probleem
  #3  
Oud 22 June 2010, 18:05
Nielsracing's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 June 2009
Berichten: 59
Standaard

Hier geen probleem (3GS)
  #4  
Oud 22 June 2010, 18:05
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Probeer eens de optie 'Panorama View 3D' uit te zetten als je deze optie ook hebt. Was bij mij de oplossing.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #5  
Oud 22 June 2010, 18:08
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2010
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 99
Stuur een bericht via Skype™ naar ghaghamashibaba Send a message via twitter to ghaghamashibaba
Standaard

Heb je al een reinstall van Navigon geprobeerd?
  #6  
Oud 22 June 2010, 18:11
» iPhone 7 Plus 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 December 2008
Berichten: 110
Standaard

Ik heb het probleem niet.
  #7  
Oud 22 June 2010, 18:29
» iPhone 7 Plus 256GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 32GB (Goud) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Berichten: 18
Standaard

Het is inderdaad alleen als ik de 3d panorama view aanzet bij gewoon 2d of 3d geen probleem
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
probleem met laden van Navigon van pc naar iphone jeroenstaal40 iTunes 5 27 May 2011 21:33
Navigon: Navigon en IOS4 probleem maartenn iPhone Navigatie 54 6 August 2010 09:50
Probleem met "Navigon Europe" "Live Traffic" na update naar 1.4 iPhony Archief 0 18 December 2009 19:28

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:29.