Navigon en IOS4 probleem

Navigon en IOS4 probleem discussie in iPhone Navigatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Navigon werkt bij mij niet correct na update IOS4. Bij het navigeren blijft het scherm zwart. Ik zei enkel de POI iconen die zich vreemd ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Navigatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 22 June 2010, 08:33
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 February 2009
Berichten: 33
Standaard Navigon en IOS4 probleem

Navigon werkt bij mij niet correct na update IOS4. Bij het navigeren blijft het scherm zwart. Ik zei enkel de POI iconen die zich vreemd gedragen over het scherm. Een herstart van de IPhone heeft niet geholpen. Iemand misschien hetzelfde probleem?

Gr. Maarten

Edit: Navigon blijkt nog niet IOS4 proof: https://forum.iculture.nl/f28/i...tml#post468716

Mijn excuses voor deze overbodige post.

Laatst gewijzigd door maartenn; 22 June 2010 om 08:41. Reden: antwoord gevonden: Navigon niet IOS4 proof
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 June 2010, 23:00
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 June 2010
Berichten: 4
Standaard Navigon Panorama view 3D corrupt met iOS4

Navigon Panorama view 3D corrupt met iOS4

Andere Kaartaanzichten werken perfect
  #3  
Oud 23 June 2010, 11:09
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Berichten: 17
Standaard idem dito met Navigon Europa v1.5.1

Ook ik ervaar hetzelfde probleem als maartenn ...
Beeld zwart en enkel de straatnamen die zichzelf eindeloos dupliceren op het scherm. Het herinstalleren van de app brengt geen soelaas.
  #4  
Oud 23 June 2010, 19:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 February 2008
Berichten: 3
Send a message via twitter to birdman
Standaard

Bij mij hielp het om panarama view uit te zetten. Dus de standaard view gebruiken en het werkt weer. Nu wachten op een update voor ios4!!!!

Hans
  #5  
Oud 23 June 2010, 19:27
Jazzamataz's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 January 2009
Locatie: Leerdam
Berichten: 428
Send a message via twitter to Jazzamataz
Standaard

Ik heb hem er wel opstaan maar gebruik hem eigenlijk nooit. Ik vind dit toch wel een blunder van Navigon.
  #6  
Oud 24 June 2010, 08:46
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.693
Standaard

Grootste blunder is nog wel hoe ze multi-tasking hebben gemplementeerd, zee germans! Je krijgt gesproken instructies door je telefoongesprek getetterd! Ik wil gewoon een kaartje zien en niks horen tijdens mijn telefoongesprek.
Oooo kon ik mijn geld maar terug krijgen.
  #7  
Oud 24 June 2010, 09:24
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2008
Berichten: 212
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ballegooier Bekijk bericht
Grootste blunder is nog wel hoe ze multi-tasking hebben gemplementeerd, zee germans! Je krijgt gesproken instructies door je telefoongesprek getetterd! Ik wil gewoon een kaartje zien en niks horen tijdens mijn telefoongesprek.
Oooo kon ik mijn geld maar terug krijgen.
Dat komt omdat Navigon nog helemaal geen multitasking heeft gemplementeerd. Ze hebben nog geen iOS4 update uitgebracht, daarom werkt e.e.a. nog niet vlekkeloos onder iOS4.
  #8  
Oud 24 June 2010, 11:11
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Locatie: Almere
Berichten: 5
Stuur een bericht via Skype™ naar Jpeters Send a message via twitter to Jpeters
Standaard

Na update iOS4 is mijn Navigon plotseling Engelstalig. Zie ik iets over het hoofd qua taalinstelling? De rest van mijn 16GB 3GS is trouwens wel NL.
thx, Jan
  #9  
Oud 24 June 2010, 19:31
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.693
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door huibregt Bekijk bericht
Dat komt omdat Navigon nog helemaal geen multitasking heeft gemplementeerd. Ze hebben nog geen iOS4 update uitgebracht, daarom werkt e.e.a. nog niet vlekkeloos onder iOS4.
Hoe kom je daar nu bij?
YouTube: preview navigon 1.6 with multi-tasking.
Edit: misschien dacht je dat ik het over de huidige versie (1.51) had icm iOS4.... Nee, mijn post ging over de komende versie, die voor iOS4 is gemaakt.
YouTube - Multitasking with NAVIGON MobileNavigator iPhone & iOS4

Laatst gewijzigd door ballegooier; 24 June 2010 om 19:34.
  #10  
Oud 25 June 2010, 15:41
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2008
Berichten: 212
Standaard

Sorry ballegooier, ik wist niet dat er al een 1.6 was....
  #11  
Oud 27 June 2010, 21:07
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2009
Berichten: 24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jpeters Bekijk bericht
Na update iOS4 is mijn Navigon plotseling Engelstalig. Zie ik iets over het hoofd qua taalinstelling? De rest van mijn 16GB 3GS is trouwens wel NL.
thx, Jan
Ik heb exact hetzelfde probleem iemand oplossing?
En hebben sommige mensen dit probleem NIET?

Laatst gewijzigd door Rooverz; 27 June 2010 om 21:22. Reden: extra vraag
  #12  
Oud 27 June 2010, 21:12
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.693
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door huibregt Bekijk bericht
Sorry ballegooier, ik wist niet dat er al een 1.6 was....
Wat ik dacht, geeft natuurlijk niets
  #13  
Oud 28 June 2010, 10:45
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 February 2010
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door birdman Bekijk bericht
Bij mij hielp het om panarama view uit te zetten. Dus de standaard view gebruiken en het werkt weer. Nu wachten op een update voor ios4!!!!

Hans
Goede tip. Bij mij werkt het nu ook weer.
Andere hans
  #14  
Oud 28 June 2010, 22:51
» iPhone 5c 32GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 February 2009
Berichten: 47
Standaard

bericht verwijderd, sorry

Laatst gewijzigd door iheijnekamp; 28 June 2010 om 22:54. Reden: foutje
  #15  
Oud 29 June 2010, 06:58
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart)  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 October 2009
Berichten: 24
Standaard

Maar hebben jullie wel de nederlandse taal in het menu?
ik heb hem 2 maal opnieuw geinstalleerd en krijg hem steeds in het engels
  #16  
Oud 29 June 2010, 07:52
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 February 2010
Berichten: 3
Standaard

Geen engels woord gezien. Gewoon in NL
  #17  
Oud 29 June 2010, 10:24
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2008
Berichten: 212
Standaard

Hier ook direct alles in het Nederlands, dus wat er bij Roverz mis is gegaan snap ik niet.
  #18  
Oud 29 June 2010, 13:28
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2010
Berichten: 4
Standaard

Welke versie hebben jullie nu? Ik heb nog geen update gezien na iOS 4..

Edit: ik heb versie 1.5.1

Laatst gewijzigd door HondaCivic; 29 June 2010 om 13:33.
  #19  
Oud 29 June 2010, 13:41
» iPhone 5c 16GB (Blauw) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 February 2010
Locatie: soest
Berichten: 519
Standaard

Dat is de laatste. Een update is er nog niet.
  #20  
Oud 29 June 2010, 13:48
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2010
Berichten: 4
Standaard

Ok.. Nog even geduld dan!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
IOS4 - installatie probleem shodan iPhone algemeen 5 13 July 2010 18:52
TomTom iOS4 probleem Herre iPhone Navigatie 1 22 June 2010 18:43
Probleem navigon met os 4 mavical iPhone Apps 6 22 June 2010 18:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:11.