App uitzetten

App uitzetten discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Mijn batterij raakt snel op en ik hoor vaker dat ze dan nog op de achtergrond (door)draaien. Er werd me verteld dat je 2x ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Discussie gesloten

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 2 January 2011, 00:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 61
Standaard App uitzetten

Hoi,

Mijn batterij raakt snel op en ik hoor vaker dat ze dan nog op de achtergrond (door)draaien. Er werd me verteld dat je 2x op de home button snel moet klikken en dan de apps tevoorschijn komen, maar bij mij komen de favorieten/recente belgesprekken tevoorschijn. Hoe kan dit aanpassen naar Apps?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 January 2011, 01:56
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.747
Standaard

Waarover ik spreek is multitasking ook, bij mij als ik 2maal de homebutton induw dan verschijnen onderaan de laatste gebruikte apps en die kan ik wissen zodat ze niet in de achtergrond blijven draaien.

Mijne maat heeft mijne 3Gs overgekocht; die zit hier naast mij, als die hetzelfde als mij doet dan is dat ook bij hem het geval deze onderaan apps ziet staan die deze het laatst heeft gebruikt.

Bizar dat bij u dan niet gaat, ik kan me niet voorstellen de 3Gs 8Gb dit niet zou kunnen?
  #3  
Oud 2 January 2011, 02:00
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 61
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
Waarover ik spreek is multitasking ook, bij mij als ik 2maal de homebutton induw dan verschijnen onderaan de laatste gebruikte apps en die kan ik wissen zodat ze niet in de achtergrond blijven draaien.

Mijne maat heeft mijne 3Gs overgekocht; die zit hier naast mij, als die hetzelfde als mij doet dan is dat ook bij hem het geval deze onderaan apps ziet staan die deze het laatst heeft gebruikt.

Bizar dat bij u dan niet gaat, ik kan me niet voorstellen de 3Gs 8Gb dit niet zou kunnen?
Ik heb een iPhone 3G 8GB.

Laatst gewijzigd door iPhone38GB; 2 January 2011 om 13:54.
  #4  
Oud 2 January 2011, 13:54
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 61
Standaard

Kan iemand me helpen?
  #5  
Oud 2 January 2011, 14:39
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Bij een iPhone 3G, of het nou een 8GB of een 16GB model is, is het niet mogelijk om te multitasken dus is 2x klikken op de home button, nutteloos.
__________________
"Nothing will ever end war unless the people themselves refuse to go to war." -Albert Einstein
  #6  
Oud 2 January 2011, 14:44
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 61
Standaard

Dus bij een 3G kan dat helaas niet.

Kan ik wel op een andere manier de Apps uitzetten?
  #7  
Oud 2 January 2011, 14:45
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Ja dat kan, gewoon op de home knop drukken, en als het om sociaal netwerk apps gaat, eerst afmelden en vervolgens op de home knop drukken.
  #8  
Oud 2 January 2011, 14:46
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.883
Standaard

Als je geen multi-tasking hebt (dat kan overigens wel op een 3G via JB tools) hoef je ook geen applicaties uit te zetten, want ze worden dan al automatisch afgesloten door het OS, zodra je op de Home button drukt... (op de mail, telefoon en browser applicaties van Apple zelf na)
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #9  
Oud 2 January 2011, 14:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 61
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door XIII Bekijk bericht
Als je geen multi-tasking hebt (dat kan overigens wel op een 3G via JB tools) hoef je ook geen applicaties uit te zetten, want ze worden dan al automatisch afgesloten door het OS, zodra je op de Home button drukt... (op de mail, telefoon en browser applicaties van Apple zelf na)

Bedankt voor jullie behulpzame reacties.

Ik vind het best ingewikkeld. Ik heb niet zo veel verstand van iPhone's.
Als ik 2x op de Homebutton klik krijg ik me recente gesprekken, en als ik er 1x op klik dan krijg ik me Homepagina, dus met de aandelen, foto's, camera, standaard apps die in het toestel horen, ik zet me mail, msn en dergelijke altijd uit.
Maar hoe zet ik de gedownloade apps uit, dus o.a. games, kranten, nieuws etc.

Wat is JB tools?
  #10  
Oud 2 January 2011, 14:52
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Bij alles is het gewoon zo simpel als op de home-knop drukken verder niets. JB tools (Jailbreak tools) zijn dingen die je kunt gebruiken op een jailbroken iPhone, maar heb al vaker gelezen dat je jou iPhone niet jailbreaken wil, dus heeft dit geen nut.
  #11  
Oud 2 January 2011, 14:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 61
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iWiefring Bekijk bericht
Bij alles is het gewoon zo simpel als op de home-knop drukken verder niets. JB tools (Jailbreak tools) zijn dingen die je kunt gebruiken op een jailbroken iPhone, maar heb al vaker gelezen dat je jou iPhone niet jailbreaken wil, dus heeft dit geen nut.
nee, hij is niet gailbrookt.
  #12  
Oud 2 January 2011, 15:00
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iPhone38GB Bekijk bericht
nee, hij is niet gailbrookt.
Dus is de app al afgesloten als je een simpel drukje op de homeknop geeft!
  #13  
Oud 2 January 2011, 15:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 61
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iWiefring Bekijk bericht
Dus is de app al afgesloten als je een simpel drukje op de homeknop geeft!

Dus met 1 klikje op de homebutton zijn ze meteen al afgesloten? Maar als ik soms weer over een halfuurtje op de zelfde app klik dan krijg ik wel dat er pauze staat soms..
  #14  
Oud 2 January 2011, 15:21
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Misschien moet je dan eerst in de app helemaal terugkeren naar het hoofdmenu (als dit beschikbaar is) en dan pas de applicatie afsluiten!
  #15  
Oud 2 January 2011, 15:22
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.883
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iPhone38GB Bekijk bericht
Dus met 1 klikje op de homebutton zijn ze meteen al afgesloten? Maar als ik soms weer over een halfuurtje op de zelfde app klik dan krijg ik wel dat er pauze staat soms..
Voor iOS 4.x raadde Apple ontwikkelaars aan om vlak voor het afsluiten van de App de huidige toestand op te slaan. Bij het opnieuw opstarten kun je dan verder gaan waar je gebleven was. Het lijkt dan alsof de App doordraaide, maar dat is niet zo. Ze stond niet in het geheugen en ze gebruikte geen stroom; die toestand werd gewoon opnieuw ingeladen bij het opstarten.
  #16  
Oud 2 January 2011, 15:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 61
Standaard

XIII; Kan ik ook zoals iWiefring zegt terug naar het hoofdmenu van de app gaan? is dat ook een goede oplossing? dat is namelijk makkelijker voor me.
  #17  
Oud 2 January 2011, 15:27
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.883
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iPhone38GB Bekijk bericht
XIII; Kan ik ook zoals iWiefring zegt terug naar het hoofdmenu van de app gaan? is dat ook een goede oplossing? dat is namelijk makkelijker voor me.
Nee, volgens mij maakt dat allemaal niets uit.

Het is heel simpel: zonder JB heb je op 3.x geen multitasking, dus op de home button drukken is voldoende (en ook het enige wat je kunt doen).

We zitten dicht tegen een slotje aan...
  #18  
Oud 2 January 2011, 15:29
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Het probleem is, is dat hij z'n instellingen in het fora heeft aangepast (zoals je vroeg) en dat hij geen 3.x heeft, maar 4.x
  #19  
Oud 2 January 2011, 15:30
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 61
Standaard

Top iWiefring en XIII.

De topic mag gesloten worden, bedankt.

Topsite!
  #20  
Oud 2 January 2011, 15:33
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.883
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iWiefring Bekijk bericht
Het probleem is, is dat hij z'n instellingen in het fora heeft aangepast (zoals je vroeg) en dat hij geen 3.x heeft, maar 4.x
Ja, aantal malen aangepast... Ik raak de draad kwijt...

Maar omdat op een 3G (zonder JB) ook geen multitasking met 4.x mogelijk is maakt het in dit geval gelukkig niet uit.
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Multitask uitzetten 3G lordvader iPhone algemeen 20 14 November 2010 12:37
uitzetten iphone vivitje Archief 2 29 July 2009 20:54
Telefoon-app automatisch weer uitzetten iWilco iPhone Apps 5 10 November 2008 12:47
T9 uitzetten iphoneuser34 Archief 1 8 September 2008 20:49
T9 uitzetten dureappel Archief 2 3 May 2008 14:46

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:09.