Taal wijzigen in Navigon

Taal wijzigen in Navigon discussie in iPhone Navigatie forum; ( verdwijnt na registratie ) bij de 1.1 update was die van mij Frans! Weer de nl_NL map gerenamed naar en.proj en het werkte weer......



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Navigatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 18 August 2009, 13:36
dirkuijt's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Katwijk ZH
Berichten: 221
Stuur een bericht via Yahoo naar dirkuijt Send a message via twitter to dirkuijt
Standaard

bij de 1.1 update was die van mij Frans!
Weer de nl_NL map gerenamed naar en.proj en het werkte weer...
__________________
MCMA: Microsoft Certified Mac Addict!
iPhone 4s 16GB | iPhone 4 16GB | iPhone 3Gs 32GB | iPad 16GB Wi-Fi
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 17 September 2009, 09:33
dirkuijt's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 November 2007
Locatie: Katwijk ZH
Berichten: 221
Stuur een bericht via Yahoo naar dirkuijt Send a message via twitter to dirkuijt
Standaard

Voor de geinteresseerden:
Ik heb zojuist bij Navigon 1.2 hetzelfde gedaan, en uitgebreider:

Ik heb alle taalmappen verwijderd (lees: op pc verplaatst) behalve nl_NL.lproj en die laatste heb ik gerenamed naar en.lproj

Werkt!

Ruimte gewonnen door taalpakketten te verplaatsen: 500kb
  #23  
Oud 19 September 2009, 15:49
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 August 2008
Berichten: 11
Standaard

hebben jullie allemaal een jailbreak iPhone 3g?
Ik heb zelf gewoon een brave not-jail broken iPhone 3g, met navigon europe. Ook ik zou graag de engelse dame willen omruilen voor een nederlandse.
een korte google naar ssh (?) leek met te vertellen dat dit allemaal jailbreak dingen zijn en daar wil ik eigenlijk niet aan.
Is er toch een manier om die files in ini (?) was het in iTunes te benaderen en aan te passen?
Ik gebruik MacOS.

Kan iemand voor de duidelijkheid voor iedereen na mij vertellen wat je dan moet doen en hebben om dit bestand aan te passen/renamen?

Heel erg vriendelijk bedankt.
  #24  
Oud 19 September 2009, 17:01
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pimst Bekijk bericht
hebben jullie allemaal een jailbreak iPhone 3g?
Ik heb zelf gewoon een brave not-jail broken iPhone 3g, met navigon europe. Ook ik zou graag de engelse dame willen omruilen voor een nederlandse.
een korte google naar ssh (?) leek met te vertellen dat dit allemaal jailbreak dingen zijn en daar wil ik eigenlijk niet aan.
Is er toch een manier om die files in ini (?) was het in iTunes te benaderen en aan te passen?
Ik gebruik MacOS.

Kan iemand voor de duidelijkheid voor iedereen na mij vertellen wat je dan moet doen en hebben om dit bestand aan te passen/renamen?

Heel erg vriendelijk bedankt.

Citaat:
Even en gok in het wilde, maar als je navigon.app even opent op je mac (toon inhoud) dan kan je misschien de taalmappen "omdraaien".

en.lproj en nl.lproj overschrijven. Je moet dan wel even onderzoeken welke betanden je juist moet vervangen en dan zou normaal het probleem moeten opgelost zijn.
Zegt dit genoeg? Even de .ipa openen op je Mac Ún de eerdere posts lezen in het vervolg
  #25  
Oud 19 September 2009, 18:00
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 August 2008
Berichten: 11
Standaard

Nou, het zo, ik weet gewoon niet wat het betekend wat daar staat/stond. Vandaar dus ook dat ik op een nette manier heb opgeschreven in plaats van "heyla het werkt niet, help".
Ik gebruik een mac want het is over het algemeen heel erg straight to the point zonder dat je een diploma IT ergens in moet hebben om iets werkend te krijgen. Een .ipa of SSH is vooralsnog allemaal abracadabra voor mij. Jammer dat het dan gelijk zo belerend moet.

Is er iemand met wat meer geduld misschien?
  #26  
Oud 19 September 2009, 20:37
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pimst Bekijk bericht
Nou, het zo, ik weet gewoon niet wat het betekend wat daar staat/stond. Vandaar dus ook dat ik op een nette manier heb opgeschreven in plaats van "heyla het werkt niet, help".
Ik gebruik een mac want het is over het algemeen heel erg straight to the point zonder dat je een diploma IT ergens in moet hebben om iets werkend te krijgen. Een .ipa of SSH is vooralsnog allemaal abracadabra voor mij. Jammer dat het dan gelijk zo belerend moet.

Is er iemand met wat meer geduld misschien?
Sorry daarvoor
Ik heb geen Mac, maar ik veronderstel dat het zoals bij Windows gaat:

Het is dus de bedoeling dat je in het .ipa bestand dingen gaat wijzigen. Ik denk dat je daarvoor Stuffit nodig hebt op Mac. Eens je Navigon.ipa geopend hebt met Stuffit zal je daar verschillende .lproj mappen zien staan waaronder en_EN en nl_NL (geloof ik). Nu is het de bedoeling dat je nl_NL.lproj hernoemt naar en_EN en je probleem is opgelost
  #27  
Oud 4 October 2009, 20:22
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 August 2008
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door WDS001 Bekijk bericht
Sorry daarvoor
Ik heb geen Mac, maar ik veronderstel dat het zoals bij Windows gaat:

Het is dus de bedoeling dat je in het .ipa bestand dingen gaat wijzigen. Ik denk dat je daarvoor Stuffit nodig hebt op Mac. Eens je Navigon.ipa geopend hebt met Stuffit zal je daar verschillende .lproj mappen zien staan waaronder en_EN en nl_NL (geloof ik). Nu is het de bedoeling dat je nl_NL.lproj hernoemt naar en_EN en je probleem is opgelost
Dit werkt. Wat ook werkt. de *.ipa renamen naar .zip en dan uitpakken (nu heb je geen stuffit nodig). vervolgens ga je naar de nu unzipped folder. hierin vind je een 'payload' directory met 1 bestand erin. dit bestand open je, "Show package contents".
Hier aangekomen rename je inderdaard nl.Iproj naar En.iproj. je kan de originele en.iproj even renamen naar en.orig.iproj ofzo.
  #28  
Oud 2 November 2009, 16:28
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2009
Berichten: 22
Standaard

is het niet mogelijk dat iemand de nl.lproj ergens upload zodat anderen die zo kunnen invoegen in hun navigon??
Reageren

Labels
navigon, taal


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
wijzigen taal in app Spreeuwke iPhone Apps 3 7 October 2010 16:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:51.