Navigatie iPhone 4

Navigatie iPhone 4 discussie in iPhone Navigatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Zit hier nu een interne GPS in of moet ik toch zon carkit kopen met GPS module want steeds als ik sygic wil gebruiken kan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Navigatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 3 August 2010, 22:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2010
Berichten: 36
Standaard

Zit hier nu een interne GPS in of moet ik toch zon carkit kopen met GPS module want steeds als ik sygic wil gebruiken kan hij geen gps vinden terwijl er toch i nde iPhone 4 een gps module zit
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 3 August 2010, 22:15
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: Lint Belgie
Berichten: 170
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Isoow Bekijk bericht
Zit hier nu een interne GPS in of moet ik toch zon carkit kopen met GPS module
iPhone 4 heeft full gps ingebouwd, geen extra nodig.
  #23  
Oud 3 August 2010, 22:18
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2010
Berichten: 36
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RudydG Bekijk bericht
iPhone 4 heeft full gps ingebouwd, geen extra nodig.
wrm kan ik em dan niet gebruiken met sygic hoop niet dat die kapot ofzo is heb em hele dag uitgeprobeerd maar hij vangde helemaal niks op geen een sateliet
  #24  
Oud 3 August 2010, 22:21
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: Lint Belgie
Berichten: 170
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Isoow Bekijk bericht
wrm kan ik em dan niet gebruiken met sygic hoop niet dat die kapot ofzo is heb em hele dag uitgeprobeerd maar hij vangde helemaal niks op geen een sateliet
Stuk zal ie niet zijn. Maar een instelling? Is het een aangekochte sygic via de AppStore?
  #25  
Oud 3 August 2010, 22:22
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2010
Berichten: 36
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RudydG Bekijk bericht
Stuk zal ie niet zijn. Maar een instelling? Is het een aangekochte sygic via de AppStore?
Nope kan het daar aan liggen dan?
  #26  
Oud 3 August 2010, 22:23
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: Lint Belgie
Berichten: 170
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Isoow Bekijk bericht
Nope kan het daar aan liggen dan?
Uiteraard kan het daaraan liggen.
  #27  
Oud 3 August 2010, 22:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2010
Berichten: 36
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RudydG Bekijk bericht
Uiteraard kan het daaraan liggen.
Hmm weet je mischien waar ik die gps instellingen kan zien op iPhone die kon ik juist helemaal nergens vinden
  #28  
Oud 3 August 2010, 22:31
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: Lint Belgie
Berichten: 170
Standaard

Als je sygic aanschaft via de AppStore zal het wel werken. Er zijn geen settings volgens mij.
  #29  
Oud 3 August 2010, 22:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2010
Berichten: 36
Standaard

dankjewle voro de info ik ga effe kijken
  #30  
Oud 4 August 2010, 09:33
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2008
Berichten: 212
Standaard

Kijk even of locatievoorzieningen op 'aan' staat voor sygic. Sinds iOS4 moet je dit voor elk programma wat die voorziening wil gebruiken aanzetten. Kijk onder Instellingen > Algemeen > Locatievoorzieningen > en het lijstje met apps dat dan verschijnt. 'Schuifje' moet naar rechts op 1 staan.
  #31  
Oud 4 August 2010, 11:33
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2010
Berichten: 36
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door huibregt Bekijk bericht
Kijk even of locatievoorzieningen op 'aan' staat voor sygic. Sinds iOS4 moet je dit voor elk programma wat die voorziening wil gebruiken aanzetten. Kijk onder Instellingen > Algemeen > Locatievoorzieningen > en het lijstje met apps dat dan verschijnt. 'Schuifje' moet naar rechts op 1 staan.
Die staan allemaal op 1 maar daar kan ik geen sygic tussen vinden ik probeer tomtom als die werkt gooi ik sygic er van af
  #32  
Oud 4 August 2010, 16:10
mdl mdl is offline
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2010
Berichten: 69
Standaard

kun je de carkit voor de iPhone 3gs ook voor de iphone 4 gebruiken?
  #33  
Oud 4 August 2010, 16:10
mdl mdl is offline
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2010
Berichten: 69
Standaard

En ik bedoel dan de carkit van tomtom!
  #34  
Oud 6 August 2010, 00:01
anandvr's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 September 2009
Locatie: rotterdam
Berichten: 138
Standaard

Ik heb Navigon 1.5.1 erop staan...maar het beeld word soms helemaal zwart...dan zie je alleen maar de pijl...werkt die wel met mijn firmware?
  #35  
Oud 6 August 2010, 09:41
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 June 2009
Locatie: Grijpskerk
Berichten: 116
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door anandvr Bekijk bericht
Ik heb Navigon 1.5.1 erop staan...maar het beeld word soms helemaal zwart...dan zie je alleen maar de pijl...werkt die wel met mijn firmware?
Het probleem zit hem in de Panorama View. Je kunt twee dingen doen: Panorama View uitzetten of gratis upgraden naar 1.6.0, met als bonus meer functies en veel recenter kaartmateriaal.
  #36  
Oud 6 August 2010, 11:56
anandvr's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 September 2009
Locatie: rotterdam
Berichten: 138
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Wilbie Bekijk bericht
Het probleem zit hem in de Panorama View. Je kunt twee dingen doen: Panorama View uitzetten of gratis upgraden naar 1.6.0, met als bonus meer functies en veel recenter kaartmateriaal.

Aaahaa,wel jammr had het wel even willen proberen..maargoed heb 1.6.0 en die werkt wel
  #37  
Oud 6 August 2010, 13:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2008
Berichten: 7
Send a message via twitter to frekel
Standaard

Ja, je kunt de TomTom carkit gebruiken voor de iPhone 4, maar ...

Je moet de carkit wel jailbreaken. Zie hier: Here’s a Simple Fix For iPhone 4 And TomTom Car Kit [How To] | Cult of Mac

(Neem dat jailbreaken niet te serieus, een plakbandje is genoeg
  #38  
Oud 10 August 2010, 17:11
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 August 2010
Berichten: 162
Standaard

Heel erg nuttig dit!
Voor buitenlandse tripjes ging ik steeds de TT Car Kit van een vriend halen
Blijkbaar is dit voor de iPhone 4 zelfs niet meer nodig!
Scheelt heel wat in de portemonnee
  #39  
Oud 10 August 2010, 19:24
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 September 2008
Berichten: 212
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door pieterjanvh Bekijk bericht
Voor buitenlandse tripjes ging ik steeds de TT Car Kit van een vriend halen
Blijkbaar is dit voor de iPhone 4 zelfs niet meer nodig!
Ook voor de 3G en 3Gs was en is dat niet nodig hoor! Ik navigeer met Navigon prima in het buitenland op mijn 3G zonder enig dataverbruik (dataroaming uit), zonder TT car kit o.i.d.
  #40  
Oud 10 August 2010, 19:26
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 August 2010
Berichten: 162
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door huibregt Bekijk bericht
Ook voor de 3G en 3Gs was en is dat niet nodig hoor! Ik navigeer met Navigon prima in het buitenland op mijn 3G zonder enig dataverbruik (dataroaming uit), zonder TT car kit o.i.d.
Toen we nog op mijn vriendin haar 3GS afgingen had ik in het zuiden van Frankrijk toch vaak problemen met het signaal...
Misschien lag het aan de voorruit van mijn auto
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
TomTom: navigatie iphone australie cassius62 iPhone Navigatie 3 26 October 2011 21:32
TomTom: Navigatie op iPhone 4 Nameless iPhone Navigatie 5 1 February 2011 19:43
Navigatie op iPhone sirkeith Archief 1 16 September 2009 21:53
Software: Navigatie op iphone Macfreak038 iPhone Navigatie 1 27 June 2009 18:40

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:17.