Navigon en bepaalde wegen vermijden.

Navigon en bepaalde wegen vermijden. discussie in iPhone Navigatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Afgelopen vrijdag was 's avonds laat de A27 afgesloten en konden we de oprit niet nemen. In TomTom kon je instellen dat je de A27 ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Navigatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 November 2010, 23:06
Macbookto's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 435
Standaard Navigon en bepaalde wegen vermijden.

Afgelopen vrijdag was 's avonds laat de A27 afgesloten en konden we de oprit niet nemen. In TomTom kon je instellen dat je de A27 moest vermijden. Hoe stel je zoiets in in Navigon? Nu was mijn probleem dat ik bang was dat Navigon je steeds terug naar de A27 wil sturen. Gelukkig kwamen we op de A12 terecht. Maar waar kun je dit instellen? Ik heb het niet kunnen vinden.
In zijn geheel vind ik Navigon iets onoverzichtelijker te bedienen dan TomTom op de iPaq eerder. Het is dat het gratis is ....
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 November 2010, 09:07
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.674
Standaard

Ik vroeg mij hetzelfde af. Ik had laatst een afgesloten weg in Almere, en Navigon bleef maar zeggen dat ik moest keren en terug naar die afgesloten weg etc. Zwaar irritant, want je moet dus minimaal een x aantal kilometers weg rijden om een herbereking van de route te krijgen en dan nog moet je maar hopen dat je niet teruggestuurd wordt naar die afgesloten weg. Mijn broer zette afgelopen weekend zijn TomTom met 3 klikken op een bepaalde route / stuk snelweg ontwijken! Erg handige functie, die ik nog niet in Navigon had gevonden.
  #3  
Oud 24 November 2010, 15:32
Macbookto's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 435
Standaard

Heel vreemd. Ik meen me te herinneren dat ik een keer heb zien staan: vermijd de eerste 500m. Maar dat heb ik dan zeker gedroomd.
Op het beginscherm kon je eerst bovenin tappen en dan kreeg je je snelheid of de tijd hoe laat je op je bestemming kon zijn. Dit laatste krijg ik niet meer voor elkaar. Er blijft de snelheid staan. Wat doe ik fout? of is er iets veranderd?
  #4  
Oud 4 December 2010, 09:32
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 January 2010
Berichten: 8
Standaard

Navigon Question - MacRumors Forums
  #5  
Oud 4 December 2010, 10:13
Macbookto's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 435
Standaard

Bedankt voor het beantwoorden. Ik heb het even gelezen, maar je kunt alleen bij routeprofiel uitzetten: autosnelwegen verbieden of vermijden of toestaan en tolwegen e.d. Maar dat is nog geen oplossing. 19 november was de A 27 afgesloten wegens wegwerkzaamheden. Ik wilde toen via de A 12 naar huis gaan. Als ik ' snelwegen' vermijden kies, kom ik ook nooit op de A 12. En wanneer moet je ' toestaan' weer instellen? Ook dat weet je niet omdat je ter plaatse onbekend bent.

Ook het veranderen boven in het venster van de snelheid naar aankomsttijd lukt me niet meer. Misschien weer een keer opnieuw installeren? Het heeft het wel gedaan.
Tot nu toe vond ik TomTom menu op de iPaq logischer in elkaar zitten. Een druk op de knop en je kon bijv A 27 vermijden. Navigon doe er iets aan.
  #6  
Oud 4 December 2010, 22:18
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 January 2010
Berichten: 8
Standaard

yep, of alleen 'eerste 500 meter' verwijderen, bij <options> <block>. tomtom is wat dat betreft sterker. als er file is , kun je ook via 'live traffic' omgeleid worden
  #7  
Oud 4 December 2010, 23:18
Macbookto's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 435
Standaard

Waar staat dat dan in die gratis Navigon? Ik kan het niet ontdekken.
  #8  
Oud 4 December 2010, 23:22
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 January 2010
Berichten: 8
Standaard

ik heb de betaalde navigon (engelstalig). als je aan het navigeren bent, kies rechtsboven het options-menu en onder tweede item 'route' is 'block' de 4e keuze
  #9  
Oud 5 December 2010, 00:05
Macbookto's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 435
Standaard

Inderdaad. Heel erg bedankt. Ik had hem niet op navigeren staan. Nu heb ik hem op navigeren gezet en hij doet het. Superbedankt.
  #10  
Oud 5 December 2010, 14:02
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.674
Standaard

Macbookto, je kunt wel 'toon route info' aanzetten en dan zie je de verwachte aankomsttijd onderin het scherm en als je erop tikt, de verwachte resterende reisduur.
Bij werkt tappen op de snelheid bovenin beeld ook niet. Misschien heeft Navigon dit veranderd in de laatste update?
  #11  
Oud 6 December 2010, 18:24
Macbookto's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 435
Standaard

Bedankt. He, gelukkig dat ik niet de enige ben. Het zal inderdaad met een update te maken hebben. Maar ik weet niet van een recente update af. Misschien niet op gelet toen ik op bijwerken klikte.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Stadcentrum vermijden tomtom roden737 iPhone Navigatie 0 1 December 2010 17:15
Video: Ondertitels omzetten en hardcoden vermijden? (SRT) Hionimi Muziek, foto & video 0 21 November 2010 18:41
iPhone Update Vermijden Tijdens Herstel buildingfutures iPhone algemeen 23 13 September 2010 15:05
Tolwegen vermijden. Guest-201402191212 iPhone Navigatie 1 18 July 2009 14:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:14.