AV kabel werkt niet

AV kabel werkt niet discussie in iPhone accessoires en onderdelen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey, Ik heb voor weinig een zelfde soort kabel als dit gekocht: AV kabel voor iPod Het enige probleem is nu dat hij het niet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone accessoires en onderdelen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 4 August 2008, 00:33
Lorsk8's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 160
Standaard AV kabel werkt niet

Hey,
Ik heb voor weinig een zelfde soort kabel als dit gekocht:
AV kabel voor iPod

Het enige probleem is nu dat hij het niet doet, ook niet in de dock en ook niet op een Nano 3G. Moet er hiervoor een speciale instelling aanstaan o.i.d. of moet ik gewoon een normale aanschaffen met een dock connector erop?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 August 2008, 11:56
Lorsk8's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 160
Standaard AV-Kabel werkt niet met dock

Hey,
Ik heb vandaag mijn AV-Kabel binnen, hij is niet officieel maar werkt wel als een zonnetje . Echter als ik hem in mijn dock zet (geen universal dock, gewoon de dock die ik bij mn iPhone heb gekregen), werkt hij niet. Is dit ook bij de originele kabel?? Gaat hij wel werken bij een universal dock??

Alvast bedankt
  #3  
Oud 8 August 2008, 12:00
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

samengevoegd.
  #4  
Oud 17 August 2008, 18:04
Lorsk8's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 160
Standaard

Hey,
Ik ben nu geupgrade naar firmware 2.0 met mijn iPhone first gen. Als ik nu een filmpje afspeel doet hij het de eerste paar seconde perfect, maar daarna zegt hij dat deze Accessoire niet voor de iPhone is en vraagt hij of ik flightmode aan wil zetten. Is dit ook bij de originele kabel of is het gewoon een bug van deze firmware??

Bedankt
  #5  
Oud 26 August 2008, 15:56
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Locatie: Houten
Berichten: 36
Standaard

heb hetzelfde probleem. heb een niet-officiele AV kabel voor de iPhone die niet werkt, op m'n iPod video 30gb werktie wel perfect...
Ook een niet-officiele lader voor de iPod werkt op de iPhone niet... Iemand een oplossing?
  #6  
Oud 26 August 2008, 17:07
Lorsk8's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 160
Standaard

Tja, welkom bij de club . Ik heb ook al geprobeerd vuil uit de stekkers van de av-kabel en de iPhone te blazen, maar heeft niks opgeleverd. Ik merk nu ineens wel dat het langer duurt voordat ik de melding krijg dat de kabel niet voor de iPhone bestemd is..
  #7  
Oud 26 August 2008, 20:33
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Berichten: 24
Stuur een bericht via MSN naar conimus
Standaard AV kabel voor iPhone 3G

Ik ben sinds eind juli in het bezit van een iPhone 3G 8GB met een t-mobileicon abonnement,
Nu wil ik een av kabel aanschaffen, echter vraag ik mij af of deze gaat werken met dit toestel?
Ik zag namelijk een filmpje op internet met instellingen voor tv... Alleen kan ik deze instellingen nergens vinden op dit toestel.

Groeten,

Danny
  #8  
Oud 26 August 2008, 22:26
Lorsk8's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 160
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door conimus Bekijk bericht
Ik ben sinds eind juli in het bezit van een iPhone 3G 8GB met een t-mobileicon abonnement,
Nu wil ik een av kabel aanschaffen, echter vraag ik mij af of deze gaat werken met dit toestel?
Ik zag namelijk een filmpje op internet met instellingen voor tv... Alleen kan ik deze instellingen nergens vinden op dit toestel.

Groeten,

Danny
Settings > iPod > Onderaan bij TV Out kun je Widescreen en NTSC of PAL instellen.
  #9  
Oud 26 August 2008, 23:36
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2008
Berichten: 24
Stuur een bericht via MSN naar conimus
Standaard

en welke av kabel heb ik dan nodig om de iPhone op de tv aan te sluiten?
  #10  
Oud 27 August 2008, 00:26
Lorsk8's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 160
Standaard

Waarschijnlijk deze: Apple Store (Nederland) - Apple composite-AV-kabel

Maar ik weet op het ogenblik niet of het gaat werken met een 3G, omdat het er ook niet bij staat..
  #11  
Oud 27 August 2008, 20:03
Lorsk8's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 April 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 160
Standaard

Jammer dat niemand een oplossing hiervoor heeft.. Nou ja, dan maar deze verkopen en 40 euro neerleggen voor een officiele. Erg vervelend van Apple, dat ze alleen hun eigen accessoires willen laten werken
  #12  
Oud 28 August 2008, 03:20
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.0.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 28 August 2008
Berichten: 1
Standaard

Oplossing:

AV kabel te koop bij www.isupplies.nl
  #13  
Oud 28 August 2008, 13:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 October 2007
Berichten: 114
Standaard

Ik krijg volgende week av-kabels binnen die zeker zullen werken met de 3G en de 2.0 firmware. Deze zullen verkocht worden voor 17,95. Mocht je geinteresseerd zijn, pm me dan even.
  #14  
Oud 4 October 2008, 13:59
hababam's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 85
Standaard




ik krijg deze melding bij firmware 2.1 ... iemand ideetje hoe ik dit kan oplossen ??
__________________
Het virtuele huis van Turkije in Nederland.
  #15  
Oud 4 October 2008, 14:39
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 July 2008
Locatie: Houten
Berichten: 36
Standaard Hetzelfde

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hababam Bekijk bericht
ik krijg deze melding bij firmware 2.1 ... iemand ideetje hoe ik dit kan oplossen ??
Heb precies hetzelfde probleem, iemand?
  #16  
Oud 4 October 2008, 15:34
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 August 2008
Berichten: 42
Standaard

De niet-officiele AV kabel voor de iPhone/ipod touch werkt inderdaad niet met de nieuwste firmware 2.1. Firmware hiervoor werkt hij prima. Lijkt net alsof apple er iets aan heeft veranderd zodat alleen het orginele spul werkt.
  #17  
Oud 7 October 2008, 09:39
Phil from belgium's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 March 2008
Locatie: Sint-Niklaas
Berichten: 104
Standaard

De schurken
Idem hier, eentje gekocht (Hong Kong) op ebay , vandaag toegekomen... gewoon voor de lol om eens te zien of die AV wel degelijk werkt ... ja hoor , prachtig beeld/geluid gedurende 30 sec (zelfde symptomen als hierboven vermeld).
Het stomme is dat ik afgelopen weekend net was overgegaan naar FW2.1 met de gevolgen van dien ... heb dus niet het verschil kunnen zien met FW2.0

De vraag is of er patch uitkomt om dit euvel te verhelpen?
__________________
Greetings, Phil from Belgium (not the prince )
  #18  
Oud 16 October 2008, 14:05
Phil from belgium's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 March 2008
Locatie: Sint-Niklaas
Berichten: 104
Standaard

Al een oplossing in de maak om die "chip herkenning" te "omzeilen?
Heb mijn ebay leverancier gecontacteerd, ze waren hier niet van op de hoogte en kunnen aldus niks doen , als soelaas sturen ze een silicone case
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPad dock werkt niet, gewoon met kabel wel. stef007 iPad algemeen 3 11 December 2010 19:09
Video kabel werkt niet meer na update JasonEarl iPhone accessoires en onderdelen 2 26 October 2009 21:31
Av-video kabel werkt niet borgqueenx Muziek, foto & video 1 22 September 2009 22:14
3G ondersteund AV kabel niet Runaque iPhone accessoires en onderdelen 8 18 September 2009 21:07
Iphone reageerd niet meer op USB Kabel m190677s iPhone algemeen 26 7 February 2009 13:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:27.