iPhone 4 blijft in loop (DFU)

iPhone 4 blijft in loop (DFU) discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mensen, Ik heb vorige week iOS 5 GM op mijn toestel gezet. Na de update mogelijkheid heb ik getracht mijn toestel te herstellen zodat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12 October 2011, 21:46
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 January 2011
Locatie: Tilburg
Berichten: 9
Question iPhone 4 blijft in loop (DFU)

Beste mensen,

Ik heb vorige week iOS 5 GM op mijn toestel gezet. Na de update mogelijkheid heb ik getracht mijn toestel te herstellen zodat ik OTA zou hebben ipv GM.

Dit is niet gelukt, iTunes (10.5) geeft aan dat ie het toestel niet kan herstellen, maar tevens deed ie ook niets meer.

Toen het apparaat maar in DFU mode gezet om even snel te downgraden naar 4.3.5, maar sinds ik hem in DFU mode heb gezet blijft hij hangen in een loop..

Wat ik te zien krijg is het Apple logootje gevolgd door het laadrondje dat "ronddraait'. Heb al geprobeerd hieruit te komen door home + off button 20 seconden in te houden, maar dit helpt niets!

Wie kan mij helpen, kan nu niets met mijn iPhone
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 October 2011, 21:55
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 October 2010
Berichten: 38
Standaard

komt mij bekent voor.

ik heb de accu eruit gehaald.

schroefjes aan de onderkant er uit.

zo gedaan..
  #3  
Oud 12 October 2011, 22:04
» iPhone 6s Plus 128GB (Goud) [FW: 10.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 September 2010
Berichten: 109
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thasjosjo Bekijk bericht
komt mij bekent voor.

ik heb de accu eruit gehaald.

schroefjes aan de onderkant er uit.

zo gedaan..
Hielp dat?
  #4  
Oud 12 October 2011, 22:08
» iPhone 6s Plus 128GB (Goud) [FW: 10.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 September 2010
Berichten: 109
Standaard Updaten --> iOS5: in DFU, loop?

Hoe krijg je de tel uit de DFU loop?
  #5  
Oud 12 October 2011, 22:12
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

//Discussies samengevoegd.
  #6  
Oud 12 October 2011, 23:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2010
Berichten: 4
Standaard

Ik zit met hetzelfde probleem. Ik wou IOS 5 installeren en ik las reacties die mij vertelden dat ik moest proberen mijn iphone in DFU te zetten.

Sindsdien zie ik een ronddraaiend laadcirkel, de apple logo, een apple logo met een laadbar, die vervolgens voor het laden terug naar de laadcirkel gaat.
  #7  
Oud 12 October 2011, 23:58
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 January 2011
Locatie: Tilburg
Berichten: 9
Standaard

Juist... dat heb ik ook nog steeds... Maar als je dan 20 sec home en off ingedrukt houdt, dan krijg je weer het iTunes plaatje... Als je dan op herstel drukt in iTunes krijg je naast een foutmelding (heb er nu al 10 verschillende voorbij zien komen) weer het riedeltje... Heb inmiddels ook tinyumbrella en recboot ge´nstalleerd om m uit recovery te schoppen maar ook dat mag niet baten... als je dan klikt op exit recovery knalt tinyumrella eruit en recboot geeft aan dat er geen device is aangesloten en op de phone weer het bovenstaand riedeltje!

Dit heeft niets met de server van Apple te maken...

Pls mensen... jullie hulp is meer dan welkom!

@Alienized, als je eruit bent, laat het even weten ajb
  #8  
Oud 13 October 2011, 00:00
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2010
Berichten: 4
Standaard

Van zodra ik eruit ben laat ik het weten, ik zal nu eens proberen de batterij leeg te laten lopen, eens zien of het iets oplevert.

Dat itunes plaatje heb ik ook na 20 sec, zonder dat itunes, recboot, tinyumbrella, fixrecovery, ... iets detecteert.
  #9  
Oud 13 October 2011, 00:08
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 October 2007
Berichten: 104
Standaard

ik heb het ook gehad, blijven proberen, dfu uit dfu verse restart.... en nu opeens pakte hij m, en nu is hij een reservekopie terug aan het zetten....


pffff

aanhouder wint.... misschien eerst nu naar bed en morgen maar weer eens proberen?
  #10  
Oud 13 October 2011, 00:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2010
Berichten: 4
Standaard

Als mijn Iphone 4 verbonden is met usb krijg ik hem zelf niet uit. Dus in DFU zetten gaat niet..

Indien niet verbonden, dan lijkt het alsof hij uit is, dan verbind ik hem met usb en vervolgens weer de loop.. -_-
  #11  
Oud 13 October 2011, 00:29
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 January 2011
Locatie: Tilburg
Berichten: 9
Standaard

Yocko, hoe ben je uit DFU geraakt?
  #12  
Oud 13 October 2011, 00:58
» Ik heb geen iPhone [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 May 2009
Locatie: Antwerpen
Berichten: 39
Standaard

Zet itunes op, steek je kabeltje in de pc en iphone 4 en druk 20seconden(!) lang op de home + knop bovenaanrechts. Dan ga je het connectiescherm terugkrijgen op je scherm. Dit heeft het voor mij eindelijk opgelost!
  #13  
Oud 13 October 2011, 00:59
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2011
Berichten: 7
Standaard

Ik had dit probleem ook geruime tijd, dat die in een loop bleef hangen... Uiteindelijk nu op ios5... Kreeg hem uit de loop door de home en aan/uit toets langer in te houden en hierna de aan/uit toets los te late (dus alleen home toets nog) hoop dat het helpt ik heb me zelf iig groen en geel zitten ergeren hier, maar nu tog mn iphone en ipad op ios 5!
  #14  
Oud 13 October 2011, 01:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 October 2010
Berichten: 4
Standaard

Hadden jullie allebei exact dezelfde situatie zoals niekgb en ik?

Ik heb geprobeerd wat jullie zeiden, maar het lukt gewoon niet.
  #15  
Oud 13 October 2011, 01:35
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 October 2011
Berichten: 7
Standaard

Ja hij startte op bij me en kreeg constant het draaiende logotje te zien, dit meerdere malen gehad.. Maar kreeg em er vaker uit door te doen wat ik hierboven heb gepost...
  #16  
Oud 13 October 2011, 01:57
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 January 2011
Locatie: Tilburg
Berichten: 9
Standaard

Het is gelukt!!! Opnieuw proberen, proberen en proberen! Laatste keer dat ik er een GM op zet! Hahaha wat een gez**k

*slotje*
  #17  
Oud 13 October 2011, 02:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2009
Locatie: 52░06.023'N 004░ 15.818'E
Berichten: 38
Standaard

NiekGB kan je iets specifieker ingaan op het is gelukt opnieuw blijven proberen en proberen want ik heb het nu zeker al 50 keer geprobeerd (letterlijk) en elke keer als de iphone echt net bijna alles ge´nstalleerd heeft dan zegt die dat er een fout opgetreden is. Ik kan zelfs niet meer downgraden naar IOS4 telkens zegt die dat er een fout is opgetreden weet iemand of ik het dan gewoon moet blijven proberen tot dat ik morgen naar me werk moet

Lijkt mij dat er nog genoeg mensen zijn met dit probleem is zeg open laten en meerdere mensen hun reacties afwachten denk dat er nog genoeg mensen zijn die er door heen proberen te komen.
__________________
Well how about that, the bullets go where you aim the gun..
  #18  
Oud 13 October 2011, 09:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Locatie: Huizen
Berichten: 161
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 108Cotrcie Bekijk bericht
NiekGB kan je iets specifieker ingaan op het is gelukt opnieuw blijven proberen en proberen want ik heb het nu zeker al 50 keer geprobeerd (letterlijk) en elke keer als de iphone echt net bijna alles ge´nstalleerd heeft dan zegt die dat er een fout opgetreden is. Ik kan zelfs niet meer downgraden naar IOS4 telkens zegt die dat er een fout is opgetreden weet iemand of ik het dan gewoon moet blijven proberen tot dat ik morgen naar me werk moet

Lijkt mij dat er nog genoeg mensen zijn met dit probleem is zeg open laten en meerdere mensen hun reacties afwachten denk dat er nog genoeg mensen zijn die er door heen proberen te komen.
Het is niet precies hetzelfde als dit probleem toch, of wel?

http://forum.iculture.nl/f28/iphone/...osts-file.html
  #19  
Oud 13 October 2011, 21:51
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 January 2011
Locatie: Tilburg
Berichten: 9
Exclamation

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Armando Bekijk bericht
Het is niet precies hetzelfde als dit probleem toch, of wel?

http://forum.iculture.nl/f28/iphone/...osts-file.html
Nee, dat is een toestel in Jailbreak..

Ik heb het ook letterlijk meer dan 50 keer geprobeerd.. ook dat het balkje bijna vol was en er toen weer uitknalde..

Heb je toevallig tinyumbrella geprobeerd 108Cotrcie? Zo niet, ook niet doen... blijkt dat ie dan bepaalde dingen in je telefoon overschrijft waardoor iTunes m niet meer accepteert...

Dus blijven resetten en proberen de nieuwe firmware erop te zetten...
Reageren

Labels
dfu, ios5 gm, loop, ota


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone 3gs dfu loop bugs17 iPhone algemeen 0 9 August 2011 12:14
DFU Loop! kaasdebaas Jailbreak 5 31 March 2011 11:10
iPad: iPad DFU Loop iPatrick101 Jailbreak 2 9 January 2011 13:49
Krijg iPhone niet in restore of DFU - Loop bij opstarten. noalert iPhone algemeen 0 19 May 2010 15:05
iphone 3GS in DFU-loop :S mMoRpHeXx iPhone algemeen 1 27 February 2010 11:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:15.