Dual simkaart

Dual simkaart discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Tom ook ik ben op zoek naar een goed bruikbare dual sim . Ik heb er al vele gebruikt maar mijn probleem was steeds dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #261  
Oud 1 December 2009, 19:40
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 May 2008
Locatie: belgie
Berichten: 25
Smile dual sim

Tom
ook ik ben op zoek naar een goed bruikbare dual sim.
Ik heb er al vele gebruikt maar mijn probleem was steeds dat ze te dik zijn en je krijgt hem dan wel in je iPhone maar met geen mogelijkheid meer eruit! Ook heb ik geprobeerd het dunner te maken door het simkaarthoudertje en de simkaarten af te schuren maar zonder goed resultaat. Het lukte mij niet om het in een keer goed werkend in het toestel te schuiven dan werkte de ene dan de andere soms alle twee maar dan zat de simkaarthouder niet 100% goed in de sleuf. Na vele pogingen ben ik gestopt omdat ik bang was dat hij helemaal vast zou komen zitten en daardoor onbruikbaar zou worden, jammer dat je er niet in kan kijken hoe het zit.
Met de software lukt het wel, de keren dat ik hem aan de praat kreeg schakelde hij over van de een naar ander alleen niet erg vlug .
Ergens las ik van een Dualcard van € 69,- wellicht dat ik die nog eens probeer.
groet Jan
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #262  
Oud 1 December 2009, 19:59
wouter3's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 January 2008
Locatie: Burgh-Haamstede
Berichten: 118
Standaard

Ik weet niet of dat met die APNs gaat lukken. Ik heb meerdere accounts gecreeerd maar als ik de sims wissel houdt hij nooit je APN vast.

Ik heb persoonlijk zeer slechte ervaringen met de 15th gen dual sim kaart.
Die past gewoon niet in de iPhone. De magic sim heb ik nooit geprobeerd na mijn ervaringen met de 15th. Een multi-sim zou het mooiste zijn, maar daarvoor moet de je eigen sims vertalen naar de multi-sim. Dat lukt tot nu toe niet vanwege de encryptie. Het zou mooi zijn als er inmiddels multi-sims zijn die de 2e generatie sims kunnen vertalen.

Ik ben ook zeer benieuwd of iemand hiermee ervaring heeft
  #263  
Oud 1 December 2009, 20:24
» iPhone NL 8GB [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2009
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door janvs Bekijk bericht
Tom
ook ik ben op zoek naar een goed bruikbare dual sim.
Ik heb er al vele gebruikt maar mijn probleem was steeds dat ze te dik zijn en je krijgt hem dan wel in je iPhone maar met geen mogelijkheid meer eruit! Ook heb ik geprobeerd het dunner te maken door het simkaarthoudertje en de simkaarten af te schuren maar zonder goed resultaat. Het lukte mij niet om het in een keer goed werkend in het toestel te schuiven dan werkte de ene dan de andere soms alle twee maar dan zat de simkaarthouder niet 100% goed in de sleuf. Na vele pogingen ben ik gestopt omdat ik bang was dat hij helemaal vast zou komen zitten en daardoor onbruikbaar zou worden, jammer dat je er niet in kan kijken hoe het zit.
Met de software lukt het wel, de keren dat ik hem aan de praat kreeg schakelde hij over van de een naar ander alleen niet erg vlug .
Ergens las ik van een Dualcard van € 69,- wellicht dat ik die nog eens probeer.
groet Jan
Bedoel je de dual sim van Simore?

Dual SIM Card Platinum 3G HSPDA Networks

Waneer verwacht je dat je deze gaat testen, ben zeer benieuwd wat de uitkomst is?

Gr Tom
  #264  
Oud 1 December 2009, 20:47
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 May 2008
Locatie: belgie
Berichten: 25
Standaard

beste Tom
Ik heb hem net besteld dus even afwachten maar. Je hoort wel van me
vr groet Jan
  #265  
Oud 1 December 2009, 21:00
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 May 2008
Locatie: belgie
Berichten: 25
Standaard

Wat zijn eigenlijk APN's ??
ik heb geen idee.
  #266  
Oud 13 December 2009, 18:25
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2009
Berichten: 14
Standaard

Ook ik ben zeer geïnteresseerd in een goed werkende dual sim.

Ben benieuwd naar je ervaringen!
  #267  
Oud 13 December 2009, 22:35
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 July 2009
Berichten: 7
Standaard Simore Dual Simkaart

Heb net de simore dual simkaart thuis gekregen.
Ga hem de komende dagen uit proberen.
Zal het resultaat posten.
  #268  
Oud 14 December 2009, 01:36
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 May 2008
Locatie: belgie
Berichten: 25
Standaard

Mijn ervaring met de dual sim van Simore.
Hij ziet er perfect uit past ook makkelijk in de houder en je schuift hem probleemloos in en uit. Dat lukte niet met alle andere die ik geprobeerd heb omdat deze allemaal er een schuifje ( dekseltje ) hadden wat de dualsim houder te dik maakte.
Ook kreeg ik hem werkend en herkende hij beide simkaarten en kon ik wisselen tussen de een en andere. Alleen kreeg ik het automatisch wisselen tussen de twee nummers niet werkend. Je kon een tijd invoeren hoelang de een aan moest voor er gewisseld werd naar de ander en ook hoelang deze dan weer aan moest, maar dit automatisch wisselen werkte niet.
Ook kreeg ik soms de melding geen simkaart en moest ik de simkaarten er weer uit en in doen voor hij weer de sim herkende. Totdat hij na eerst beide simkaarten herkend te hebben er weer de melding kwam van geen simkaart en ik dus vind dat deze dus niet betrouwbaar werkt. Wellicht licht het aan mijn iPhone en is wellicht het simcontact binnenin iets beschadigd door het vele proberen van die andere dualsims maar ik zal hem terug sturen, gemonteerd met simkaarten en wel en met de vraag hoe? Jammer hij gaf mij het gevoel deze moet werken omdat hij er zo goed uitzag ( geen chinees fabrikaat ) en er zonder problemen in en uitging maar toch .
Wellicht heeft iemand beter ervaringen dan hoor ik dat graag.
  #269  
Oud 14 December 2009, 16:37
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 July 2009
Berichten: 7
Standaard

Ik heb net de dual platinum kaart geinstalleerd van simore.
het was even eng om 2 simkaarten te verknippen, maar moet zeggen dat het tot nu toe (2 uur na installatie) het wonderwel werkt.
Ik gebruik prive t-mobileicon en zakelijk Vodafoneicon.
Op mijn vodafone heb ik geen data-abonnement, maar gelukkig werkt de Wi-Fi prima.
Het schakelen gaat eenvoudig in het instellingen menu.
Tot nu toe zeer tevreden en voldoet het aan mijn verwachtingen.
Ik heb nog niet de automatische schakelfunctie geprobeerd waarmee janvs problemen mee heeft.
Ik zal dit de komende dagen gaan proberen.
  #270  
Oud 15 December 2009, 15:02
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 December 2007
Berichten: 21
Standaard

Ik heb m ook (dual platinum Sim) ...maar bij mij geeft ie aan NO SIM als ik de tray erin schuif...
heeft iemand tip hoe je de simkaarten erin moet plaatsen? misschien doe ik dat verkeerd...
  #271  
Oud 15 December 2009, 19:21
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2009
Berichten: 7
Stuur een bericht via MSN naar don-w Stuur een bericht via Skype™ naar don-w Send a message via twitter to don-w
Standaard

Moet je je iPhone eerst simlock vrij gemaakt hebben voordat je de dualsim kan gebruiken?
  #272  
Oud 15 December 2009, 19:40
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door don-w Bekijk bericht
Moet je je iPhone eerst simlock vrij gemaakt hebben voordat je de dualsim kan gebruiken?
als je twee keer dezelfde provider hebt niet
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #273  
Oud 15 December 2009, 19:44
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 November 2009
Berichten: 7
Stuur een bericht via MSN naar don-w Stuur een bericht via Skype™ naar don-w Send a message via twitter to don-w
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
als je twee keer dezelfde provider hebt niet

Okee, dankje!
Ik heb de 3GS 3.1 is daar een unlock van? Kan hem nergens vinden!
  #274  
Oud 15 December 2009, 19:45
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door don-w Bekijk bericht
Okee, dankje!
Ik heb de 3GS 3.1 is daar een unlock van? Kan hem nergens vinden!
Zoek eens op Blackra1n/Blacksn0w zoekfunctie doet wonderen
  #275  
Oud 15 December 2009, 21:10
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 July 2009
Berichten: 7
Standaard

In de handleiding van Simore is te vinden dat de iPhone voor beide sims unlocked moet zijn anders gaat het niet werken.
Heb zelf de 3GS 3.1.2. en idd met blackra1n en blacksnow is de 3GS prima te jailbreaken en te unlocken.
  #276  
Oud 16 December 2009, 15:02
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2009
Berichten: 14
Standaard

Goed om te horen dat die Simore Platinum goed werkt!

Op Youtube zie ik een extra regel tevoorschijn komen zodra één van de 2 SIM's wordt geactiveerd.

- Is dit een Jailbreak only functie?
- Is dit uit te zetten?
- Zijn de namen 'SIM-1' en 'SIM-2' te veranderen?

Ik vind het nogal lelijk en onprofessioneel namelijk



YouTube: Simore Platinum in iPhone
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png sim regel.png‎ (249,6 KB, 180x gelezen)
  #277  
Oud 16 December 2009, 19:05
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 July 2009
Berichten: 7
Standaard

Voor de werking van de simore kaart moet hij geunlocked zijn. Dus heb je ook en jailbrak nodig.
Als je hem simlock vrij hebt gekocht heb je geen jailbreak nodig. De addiditionele software staat namelijk op de simkaart zelf.
  #278  
Oud 23 December 2009, 23:30
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2009
Berichten: 14
Standaard

Ik heb hem uiteindelijk ook gekocht, het klinkt veelbelovend.

Jammernoeg krijg ik hem nog niet aan de praat. De geknipte SIM-kaarten doen het prima als ik ze in een enkele 'recovery' adapter stop. Maar in de Simore Dual Sim adapter krijg ik 'No Sim'... Geen idee of mijn adapter stuk is of dat ik iets niet goed doe.

Het lijkt erop dat de simkaarten gewoon contact maken met de adapter, maar hoe kan ik dat checken? Het contactvlakje van de adapter is erg plat.

Iemand met ervaring?
  #279  
Oud 23 December 2009, 23:49
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2009
Berichten: 14
Standaard

Oeps! Heb hem aan de praat :-D

Domme fout: had niet gezien dat er nog een sticker op de adapter zelf zat. Voorbeeld:
Simore Video
  #280  
Oud 24 December 2009, 14:05
» iPhone 7 32GB (Goud) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 July 2009
Locatie: Zwolle
Berichten: 540
Standaard

ik overweeg ook Simore Platinum sim te kopen,
maar heb nog wel een aantal vragen open staan,

Ik gebruik eigenlijk maar 1 sim, maar heb een prepaid sim voor op vakantie, omdat ik voor mijn werk bereikbaar moet zijn (helaas ook op vakantie) wil ik geen 2 telefoon's mee nemen nu is dus mijn vraag moet ik alle twee de sim's in de iPhone stoppen, of kan ik ook 1 sim eruit halen, en als ik op vakantie ga die 2de sim erin stoppen?

Ik heb mijn Iphone laten unlocken door t-mobileicon toen ik hem 4 maand had, en ik heb een jailbreak
dus ik kan ik er ook mee werken als ik bijvoorbeeld mijn jailbreak er eens een keertje er af gaat?

Laatst gewijzigd door Iphone3Gs; 24 December 2009 om 14:14.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: simkaart wordt niet ondersteund, orginele zwitserse simkaart kwijt! leike Unlock 2 4 August 2012 04:42
Windows: Micro simkaart maken van een normale simkaart The Raptor iTunes 0 27 August 2010 17:10
België: Proximus: nummerbehoud bij overstap van gewone simkaart naar micro-simkaart? Vincent82 Overige providers België 1 17 August 2010 08:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:40.