Dual simkaart

Dual simkaart discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een magicsim 16-A geprobeerd. Daar zit een processor op, die zorgt dat het geheel te dik wordt. dat past dus niet. Is er ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #221  
Oud 22 September 2008, 21:26
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 July 2008
Berichten: 4
Standaard

Ik heb een magicsim 16-A geprobeerd. Daar zit een processor op, die zorgt dat het geheel te dik wordt. dat past dus niet. Is er een suggestie om dit op te lossen? Een ander product misschien?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #222  
Oud 22 September 2008, 21:29
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 August 2008
Berichten: 54
Standaard

past allen een 15 gen in.
  #223  
Oud 22 September 2008, 22:00
wouter3's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 January 2008
Locatie: Burgh-Haamstede
Berichten: 118
Standaard

Waarom blijft iedereen een 16th versie gebruiken terwijl hier zo veel mensen er problemen mee hebben. Er zijn er al die hun iPhone compleet verpest hebben omdat de dual sim er niet meer uit kwam. Ik zou ook de 15e versie niet gebruiken. Sommige iPhones hebben een erg smalle gleuf voor die sim houder en dan kun je veel problemen krijgen. Wachten tot er een multi-sim op de markt komt die versie 2 sims kan lezen en decoderen.
  #224  
Oud 22 September 2008, 22:01
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 July 2008
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jaaplankamp Bekijk bericht
past allen een 15 gen in.
Is er nog ergens een 15 gen te verkrijgen?
  #225  
Oud 22 September 2008, 22:02
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 August 2008
Berichten: 54
Standaard

Zolang er nog mensen hier blijven roepen dat het met een 16gen lukt?
  #226  
Oud 22 September 2008, 22:16
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 July 2008
Berichten: 4
Standaard

Een suggestie waar ik er één kan bemachtigen?
  #227  
Oud 22 September 2008, 22:36
Fasty's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

Ik wist niet eens dat dit ging
  #228  
Oud 22 September 2008, 22:42
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 July 2008
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fresh Bekijk bericht
Ik heb nog 4 stuks Magicsim 15th gen liggen. Gratis af te halen, maar alleen afhalen!

1 per persoon.
Heb je er toevallig nog één liggen?
  #229  
Oud 6 October 2008, 18:31
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 July 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 5
Standaard

Hallo, volgende week komt mijn I-phone binnen, en nu wil ik daar 2 simmetjes in kwijt, zakelijk en prive.

Nu kreeg ik van dual-sim.nl te horen dat ik de Magic-sim 20th CUT moet hebben en nu lees ik hier dat alleen de 15th het doet en past op een redelijke manier.

Wat te doen?
  #230  
Oud 22 October 2008, 22:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2008
Berichten: 5
Standaard

Ik heb een abonnement van T-mobile iphone 3g, de i-150 en een sim only van t-mobile van 400 belminuten. nu wil ik een dualsim aanschaffen. Maar heb op internet rond gekeken maar geen enkele dualsim adapter ondersteund de 3g internetverbinding! de magicsim 15th /16th / 20th zijn wel compatible met de usims maar kan de nieuwe usims van t-mobile dan alleen gebruiken in de iphone 3g om te telefoneren, maar kan geen gebruik meer maken van het internet!

weet iemand of er een dual sim adapter bestaat waar ik mee mijn nieuwe usim en mijn simonly van t-mobile in een adapter kan plaatsen en dan ook nog van het snelle 3g internet gebruik kan maken in mijn iphone 3g??
  #231  
Oud 25 October 2008, 20:30
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 July 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 5
Standaard

Dit antwoordt kreeg ik terug van de welbekende site:


Beste,


Voor Uw toestel is de Magic-Sim 20th CUT het best geschikt. Deze adapter past in Uw telefoon en wordt volledig ondersteund.



Met vriendelijke groet,


Dual-Sim.NL


>
> Hallo,
>
> Graag wilde ik weten welke dual-sim te kiezen.
>
> Ik krijg volgende week mijn i-phone en wil hier dus zakelijk mee
> bellen en ook prive door 2 simmetjes te gaan gebruiken.
>
> Welke kan ik het beste gebruiken?
>
> Het gaat om de 3G trouwens.
>
> Vriendelijke groet,
>
> Markus

Zou het hiermee opgelost zijn?
  #232  
Oud 2 November 2008, 01:25
Speedmusic's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 November 2008
Berichten: 2
Standaard

op mijn speurtocht naar een dualsim oplossing kwam ik deze tegen Use any simcard or 2 simcards with your Iphone, is iets prijziger maar als die van dualsim.nl of is het toch dezelfde oplossing? De demo laat zien dat het redelijk makkelijk gaat (al lijkt het iemand met twee linkerhanden Zelf heb ik al 2 mail gestuurd naar dualsim.nl ik krijg maar geen reactie volgens mij zijn ze er zelf nog niet uit welke ze nu moeten adviseren voor de 3g.

Laatst gewijzigd door Speedmusic; 2 November 2008 om 01:31.
  #233  
Oud 9 November 2008, 14:45
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 May 2008
Locatie: belgie
Berichten: 25
Smile

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wouter3 Bekijk bericht
Ik heb de 16e. Heeft een menuutje om te switchen van de ene naar de andere Sim.

Ik heb van Philro ook nog het volgende bericht gekregen:

"Ik heb ook eerst met deze sim gewerkt ik woon n.l. in een grensgebied NL/Be, echter ben je niet bereikbaar op beiden sim kaarten. Je moet handmatig schakelen. Ik heb recent een abonnement genomen bij Transatel.
Hier kun je bij 4 tot 5 landen selecteren op 1 sim en je beschikt daarmee van ieder land over een gsm nummer. Voordeel van deze manier is dat je altijd bereikbaar bent voor iedereen in ieder land zonder de roaming kosten! Tussen alle landen betaal je lokale belminuten. Indien je interesse hebt, laat me dit dan weten dan krijg ik n.l. een "bonus" als ik iemand aanbreng".

Lijkt me erg interessant, maar ik heb momenteel een gratis abonnement bij Telenet en zoek eigenlijk een gprs paykaart voor Nederland. Heb Telfort gedumpt omdat die het beltegoed zonder reden tot tweemaal toe op nul hebben gezet. Probeer het nu met Lowcall, maar Transatel lijkt me ook wel wat.
Transatel in belgie / Laat eens weten wie wat waar !! daar heb ik wel oren naar
groet jan
  #234  
Oud 9 November 2008, 23:13
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 December 2007
Berichten: 174
Standaard

Vraag: Weet iemand hoe een snelkoppeling te maken op je iphone voor de dualsim functie? Als ik nu wil switchen van sim dan heeft dat nogal een lange weg instellingen>telefoon>simprogramma> sim1/sim2.
  #235  
Oud 19 November 2008, 14:29
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 September 2008
Berichten: 3
Standaard

Geachte Heer Atredz,

Wij hebben reeds veel klanten voorzien van een Magic-Sim 16th/23rd CUT
adapter in combinatie met een Apple iPhone. Wij hebben in enkele gevallen
echter
vernomen dat er problemen optraden bij het installeren van deze adapter.
Daarnaast zijn er ook veel klanten die de adapter nog steeds succesvol
gebruiken.

Wij hebben vanwege deze redenen besloten om de dual-sim adapter niet meer
te adviseren in combinatie met een Apple iPhone. Als U desondanks besluit
de Magic-Sim 16th/23rd CUT aan te schaffen, kan deze niet geruild worden.

Met vriendelijke groet,

Dual-Sim.NL
  #236  
Oud 19 January 2009, 08:26
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 January 2008
Locatie: Tilburg
Berichten: 1
Standaard

Zijn er al dual sim adapters die versie 2.2 compatible zijn?
  #237  
Oud 21 January 2009, 20:23
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2008
Berichten: 12
Standaard

Ben eigenlijk ook op zoek naar een dual sim. De 15 is echter niet meer te krijgen volgens mij.
Weet iemand een goede oplossing? Ik heb een 2g iphone.
  #238  
Oud 25 January 2009, 13:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 2.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 January 2009
Berichten: 5
Standaard

Nogmaals de vraag of er een mogelijkheid is voor dual sim voor iphone? Met name interesse 3G (firm. 2.2).

Hoe herken je aan simkaart of 't een V1, V2 of V3 is?

THANKS
  #239  
Oud 31 January 2009, 13:33
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 January 2009
Berichten: 98
Standaard

Ik krijg dus me iphone over een paar weken.
en ik kan yellowsnow niet gebruiken omdat : ik me pincode van me simkaart onmogelijk kan uitschakelen. maar ik dacht : als ik nou dualsim neem en een vodafonekaartje met internet blox en me tele 2 abbonoment? kan ik dan iphone met yellowsnow starten met vodafone zonder pin en dan overschakelen naar me tele 2 met pin??
Edit: mijn tele2 simkaart komt nog uit 2007 of 2006

bedankt!

Laatst gewijzigd door ivoback; 31 January 2009 om 13:36.
  #240  
Oud 25 February 2009, 01:21
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 February 2009
Berichten: 4
Standaard

Magicsim 23rd cut is ook bij cd chip te dik om in een Iphone 3G te plaatsen. Eenmalig ering ging nog wel. Daarna de Iphone moeten demonteren om het geheel er weer uit te krijgen. Hierna werkte de 23rd adapter niet meer, doordat zijn eigen chipje los gewrikt was bij de verwijderpoging.

Hoopte dat dit goed zou werken met de Iphone. Helaas dus niet echt geweldig. Misschien dat ik het nog een keer probeer met dezelfde en deze dan alleen 1 keer plaats en nooit meer verwijder???
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: simkaart wordt niet ondersteund, orginele zwitserse simkaart kwijt! leike Unlock 2 4 August 2012 04:42
Windows: Micro simkaart maken van een normale simkaart The Raptor iTunes 0 27 August 2010 17:10
België: Proximus: nummerbehoud bij overstap van gewone simkaart naar micro-simkaart? Vincent82 Overige providers België 1 17 August 2010 08:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:17.