Dual simkaart

Dual simkaart discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ok Croiman, bedankt voor je snelle antwoorden hoor! Heb je eigenlijk ook nog tijd voor andere dingen behalve in dir forum te lezen en ons ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #181  
Oud 7 June 2008, 00:00
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 December 2007
Locatie: Wenen (A)
Berichten: 76
Standaard

Ok Croiman, bedankt voor je snelle antwoorden hoor! Heb je eigenlijk ook nog tijd voor andere dingen behalve in dir forum te lezen en ons allemaal te helpen?
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #182  
Oud 7 June 2008, 01:44
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vienna-Dutchman Bekijk bericht
Ok Croiman, bedankt voor je snelle antwoorden hoor! Heb je eigenlijk ook nog tijd voor andere dingen behalve in dir forum te lezen en ons allemaal te helpen?

Off-topic

natuurlijk, k zwerm overal over hahahaha , geen probleem, graag gedaan greetz

__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #183  
Oud 8 June 2008, 23:30
wouter3's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2008
Locatie: Burgh-Haamstede
Berichten: 118
Standaard magic sim

Hi Croiman,

Heb je de v2 sim kaart nog kunnen vertalen voor je magic sim?

Of weet je nog van bestaande multi sim die een v2 kaart aankunnen?
  #184  
Oud 9 June 2008, 00:35
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wouter3 Bekijk bericht
Hi Croiman,

Heb je de v2 sim kaart nog kunnen vertalen voor je magic sim?

Of weet je nog van bestaande multi sim die een v2 kaart aankunnen?
1 : negatief, program werkt niet zoals t moet dus begin er nog nie es aan.......

2 : ook negatief, helaas nog niet.
  #185  
Oud 23 June 2008, 16:02
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 April 2008
Locatie: Antwerpen (Belgi)
Berichten: 35
Standaard

Heb hier ook een probleem, zit met een 15th generation dual sim.

Mooi verknipt en geschuurd, beide sims werken met ghostsim in andere telefoon..

Echter als ik ze in de houder steek, zegt hij "geen sim genstalleerd"

Heb beide metalen hulsjes al geprobeerd, maar geen verandering..
Iemand een idee?

Of gewoon kapotte 15th gen dualsim?
  #186  
Oud 23 June 2008, 16:38
Philro's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 December 2007
Berichten: 33
Standaard

Als het goed is zit er om hetgeen waar de verknipte simmetjes zitten kleine koperen rondjes. Probeer deze heel voorzichtig met bijvoorbeeld een balpen ietsjes door te drukken ( pas op dat je er niet doorheen druk!) het kan n.l. zijn dat deze niet genoeg contact maken, dit wil wel eens helpen.
Succes
__________________
iPhone 4 Jailbreak!
  #187  
Oud 10 July 2008, 01:41
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 October 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 9
Stuur een bericht via Instant Messenger naar mrsensei45 Stuur een bericht via Skype™ naar mrsensei45
Standaard

werkt de 15th gen ook met nieuwste iphone 3G?

Zoals je weet wordt er in de handleiding geleverd bij de dual-sim geproken over delijntjes op sticker die op de sim geplakt moet worden om goed te knippen. jullie weten wat ik bedoel hoop ik.
Mijn kpn simkaart heeft een andere (lijkt iets bredere) gouden connector op de simkaart zitten. De lijntjes die je moet zien te vinden op de simkaart lopen ook anders dan bij telfort en vodafone simkaarten. Ik ben dus bang dat ik de boel ga verknippen. Ik krijg vrijdag mijn t-mobile simkaart en ga die gebruiken met kpn...
  #188  
Oud 18 July 2008, 00:04
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

wie probeerd wie weet he, normaal zou da toch geen probleem mogen zijn hoop k
  #189  
Oud 24 July 2008, 14:46
Robert M.'s schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Swifterbant
Berichten: 140
Stuur een bericht via MSN naar Robert M.
Standaard

Ik had het zelfde probleem.

Als je het knipstikkertje erop plakt lijkt het alsof de chip in de simkaart te groot is.

Ik had echter de verkeerde dualsim gehaald.. was iets te snel met kopen.. de 16gen Cut

De 15gen Cut moet er eigenljik in,, deze heb ik nog niet geprobeerd dus kan helaas niet bevestigen of je gewoon kan knippen of niet

Maar zoals gezegt is.. wie niet waagt wie niet weet.. die simkaarten zijn gratis dus mogt het mis gaan kan je gewoon naar een KNP shop om nieuwe te halen.. kost 5 min ofzo
  #190  
Oud 24 July 2008, 14:50
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Robert M. Bekijk bericht
Ik had het zelfde probleem.

Als je het knipstikkertje erop plakt lijkt het alsof de chip in de simkaart te groot is.

Ik had echter de verkeerde dualsim gehaald.. was iets te snel met kopen.. de 16gen Cut

De 15gen Cut moet er eigenljik in,, deze heb ik nog niet geprobeerd dus kan helaas niet bevestigen of je gewoon kan knippen of niet

Maar zoals gezegt is.. wie niet waagt wie niet weet.. die simkaarten zijn gratis dus mogt het mis gaan kan je gewoon naar een KNP shop om nieuwe te halen.. kost 5 min ofzo
ik heb een 15gen liggen, met mijn ervaring hierin, 15 werkt super en de 16de gen moet ook werken in iphone, alleen de zwarte chip is iets te dik.

En inderdaad, je krijgt gratis een nieuwe simkaart in de winkel met je oude nummer.
  #191  
Oud 24 July 2008, 14:52
Robert M.'s schermafbeelding
» iPhone NL 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 January 2008
Locatie: Swifterbant
Berichten: 140
Stuur een bericht via MSN naar Robert M.
Standaard

alleen erg vervelend als je je nummers op hebt geslagen op de verknipte simkaart beste kan je wel ff een kopie maken van je contacts in dit geval.. dan ben je tenminste niet al je contacts kwijt
  #192  
Oud 24 July 2008, 14:54
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

En als je schrik hebt voor je sim kapot te maken, ik heb nog een dual-sim kniptang liggen die ik samen met de dual-sim 15th gen weg doe.
Tang werkt goed, zelf niet meer knippen.
  #193  
Oud 31 July 2008, 23:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 April 2008
Berichten: 10
Standaard

Wat een poppenspul die 16A, Chipje is zo dik dat het er nooit inpast zonder dat je je simkaarthouder kapot knipt, (heb ik dus gedaan) met als gevolg dat het dan nog met veel kracht erin geduwd moet worden.
Maar hij zit er nu in, en zoals het er nu uitziet zal ie er ook nooit meer uitkomen, LETTERLIJK, hij zit zo vast als een huis. Krijg er absoluut geen beweging meer in, heb al 2 paperclips afgebroken.

Maar het ergste van alles is dat ie het niet doet, krijg alleen maar `geen sim` Dus nu zit ik mooi te kijken.

Troep is het. Ook het metalen schuifje wat erbij zit is te lang, 2mm te lang ofzo want het snijd gewoon door de pootjes het zwarte chipje.

Kortom, 18 euro armer, een kapotte Iphone (zoals het er nu uitziet) en kapot "dual-sim adapter".

Mijn mening: begin er niet aan, past niet, werkt niet, en je kunt dus je Iphone mollen.

Doe er je voordeel mee.
  #194  
Oud 31 July 2008, 23:42
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

inderdaad, de 16A dual-sim is de chip wa te dik, daarom dat ik al langer dus de 15A dual-sim aanraad.

Je kunt ook met fijn boor ook een gaatje boren in je simtray juist waar de zwarte chip komt van de dual-sim, dan is het probleem ook opgelost.

Had je meerdere treads of posts ivm dual-sim gelezen hier, dan wist je dat op voorrand dat de 16A zijn chip iets dikker is dan de 15A dual-sim.
  #195  
Oud 31 July 2008, 23:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 April 2008
Berichten: 10
Standaard

Ja had het wel doogelezen, maar ik ben eigenwijs en las dat een aantal ook de 16a aan de gang hadden. En wilde de 15a eigenlijk niet omdat die geen 3G ondersteuning heeft. (16A heeft wel 3G) Mijn 3G Iphone kan ieder moment binnen komen.

Maar ja jammer voor mij, heb inmiddels wel de simtray weer open. (met behulp van een scherp mes) Het hele chipje is nu stuk heeft blijkbaar vast gezeten, en daarom kreeg ik hem ook niet meer open.

En gelukkig werkt mijn originele sim nog. Pffffff

Ga toch weer een 16A bestellen op Ebay. En geef het nogmaals een kans, maar nu ga ik de boel wat afschuren net zoals zovelen hebben gedaan.
  #196  
Oud 1 August 2008, 00:00
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

klein gaatje boren waar de zwarte chip van de dual-sim op je simtray komt in je sim-tray.
En je simkaarten beetje afschuren helpt, maar nie teveel schuren, als je de chip van je simkaart raakt met schuren, werkt je simkaart nie meer. (krijgt toch gratis een nieuwe in gsm-winkel)
K heb hier ergens op forum foto's ervan gezet in een tread, daar zie je t duidelijk in.
  #197  
Oud 1 August 2008, 00:01
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 April 2008
Locatie: Gent [BE]
Berichten: 3
Standaard

Met zo'n dual simkaart... zijn die sim kaarten dan beiden tegelijk actief?
Of is het zo dat je telkens maar 1 tegelijk in gebruik kan nemen?
  #198  
Oud 1 August 2008, 01:27
Abu's schermafbeelding
Abu Abu is offline
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 290
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door thawatcher Bekijk bericht
Met zo'n dual simkaart... zijn die sim kaarten dan beiden tegelijk actief?
Of is het zo dat je telkens maar 1 tegelijk in gebruik kan nemen?
Er is er maar n actief en je kan overschakelen door een bepaald nummer in te tikken
  #199  
Oud 1 August 2008, 02:57
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Abu Bekijk bericht
Er is er maar n actief en je kan overschakelen door een bepaald nummer in te tikken
of in het menu - settings- phone - sim applications - sim 1 or 2 te kiezen,

of door daar in te stellen om de hoeveel minuten de dual-sim wisselt tssn de twee nrs automatisch.

3 mogelijkheden om te wisselen tssn de simkaarten.
  #200  
Oud 6 August 2008, 02:54
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Locatie: den bosch
Berichten: 4
Standaard

ff voor de duidelijkheid het volgende: de 16th werkt prima MAAR... Geen 3G ondersteuning op de TM sims.....
Maw wel bellen op je abbo maar geen snel internet.....snik snik.....
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: simkaart wordt niet ondersteund, orginele zwitserse simkaart kwijt! leike Unlock 2 4 August 2012 05:42
Windows: Micro simkaart maken van een normale simkaart The Raptor iTunes 0 27 August 2010 18:10
Belgi: Proximus: nummerbehoud bij overstap van gewone simkaart naar micro-simkaart? Vincent82 Overige providers Belgi 1 17 August 2010 09:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:43.