Dual simkaart

Dual simkaart discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) je simkaarten beetje afschuren voor je ze erin stopt !!!! Wil je een 16A gen dual sim ?? heb er nog een liggen. PM me...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #161  
Oud 3 June 2008, 16:48
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

je simkaarten beetje afschuren voor je ze erin stopt !!!!

Wil je een 16A gen dual sim ?? heb er nog een liggen. PM me
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg hypercard 2.jpg‎ (163,7 KB, 33x gelezen)
Bestandstype: jpg IMG_0221.jpg‎ (28,5 KB, 21x gelezen)
Bestandstype: jpg IMG_0222.jpg‎ (22,1 KB, 16x gelezen)
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #162  
Oud 3 June 2008, 18:03
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 February 2008
Berichten: 29
Standaard

Ik heb nog een iPhone met versie 1.02 met zon doorzichtig sim kaartje er voor (ben de naam even kwijt) dit kaartje zit er om dat ie anders niet werkt.,

Nu wil ik graag ook een duo sim card pakketje aanschaffen. Moet ik nu eerst upgraden naar 1.04 zodat ik die doorzichtige niet meer nodig ben?
  #163  
Oud 3 June 2008, 18:56
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Ja zoiezo unlock hem...!

Greetz, Stiruam
  #164  
Oud 3 June 2008, 19:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 December 2007
Locatie: Wenen (A)
Berichten: 76
Standaard

ik heb een magicsim 15a gen. Werkt goed, maar het is wel erg lastig dat je als je de sim hebt gewisseld, steeds de EDGE gegevens opnieuw moet ingeven!!
kent iemand daar een oplossing voor??
  #165  
Oud 3 June 2008, 19:19
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 February 2008
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Stiruam Bekijk bericht
Ja zoiezo unlock hem...!

Greetz, Stiruam

Thanks, meteen maar even gedaan. Ik lees hier verschillende reacties naar aanleiding van die dualsim kit. Is het nou een aanrader? of valt het toch tegen?
  #166  
Oud 3 June 2008, 20:19
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

geen probleem hier.
  #167  
Oud 3 June 2008, 22:10
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 February 2008
Berichten: 29
Standaard

ok, en welke gebruik je?


Ik heb deze besteld:
[FONT=Consolas][SIZE=3]1 x Dual-Sim Type I = EUR 14,95[/SIZE][/FONT]
[FONT=Consolas][SIZE=3]1 x Magic-Sim 15th CUT (15th Gen. C) = EUR 15,50[/SIZE][/FONT]
  #168  
Oud 3 June 2008, 22:28
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

heb de dual-sim 15A, 16A en de magicsim liggen hier.
  #169  
Oud 3 June 2008, 23:00
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 February 2008
Berichten: 29
Standaard

en ze werken allemaal prima?
  #170  
Oud 3 June 2008, 23:02
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

ik heb tot nu toe geen problemen gehad, behalve dat ik een simkaart van mij hebt gekild door teveel te knippen (scheef) en teveel eraf geschuurd, mijn eigen fout.
  #171  
Oud 3 June 2008, 23:03
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 February 2008
Berichten: 29
Standaard

ok, dus ff subtiel te werk gaan Thanks
  #172  
Oud 3 June 2008, 23:28
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

nie teveel knippen of schuren lol veel plezier ermee.
  #173  
Oud 6 June 2008, 13:07
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 February 2008
Berichten: 29
Standaard

Hmmm ik heb de setjes nu binnen. Maar ik twijvel als ik het wel voor elkaar krijg haha, wat een *** werkje. Is zon tang aan te raden?

  #174  
Oud 6 June 2008, 13:08
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Praia Bekijk bericht
Hmmm ik heb de setjes nu binnen. Maar ik twijvel als ik het wel voor elkaar krijg haha, wat een *** werkje. Is zon tang aan te raden?
k heb zo een knip tang teveel liggen, en dat is wel handig ja.
  #175  
Oud 6 June 2008, 18:37
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 December 2007
Berichten: 21
Standaard

ok, poging 2. Ik heb n 15th cut, daar ik lees dat die het vaker doet dan de 16th.
Ik heb beide geknipte sims getest en beiden zijn goed geknipt en werken...
ik doe ze (gevijld en wel) in de dual sim... in mn iPhone en .... NO SIM

Anyone... wat doe ik fout??
  #176  
Oud 6 June 2008, 19:19
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tish-ie Bekijk bericht
ok, poging 2. Ik heb n 15th cut, daar ik lees dat die het vaker doet dan de 16th.
Ik heb beide geknipte sims getest en beiden zijn goed geknipt en werken...
ik doe ze (gevijld en wel) in de dual sim... in mn iPhone en .... NO SIM

Anyone... wat doe ik fout??
verwissel ze eens. Speel wat me je dual-sim in de simtray, dat moet werken.
  #177  
Oud 6 June 2008, 19:25
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 December 2007
Berichten: 21
Standaard

WHOEHOEEE!!
Hij doet t eindelijk...
What made it work: switched van de kleine steel-cover naar de grote steel-cover!!
  #178  
Oud 6 June 2008, 19:45
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tish-ie Bekijk bericht
WHOEHOEEE!!
Hij doet t eindelijk...
What made it work: switched van de kleine steel-cover naar de grote steel-cover!!
k gebruik die altijd al direct, nog nie es aan gedacht, veel plezier ermee.
  #179  
Oud 6 June 2008, 22:48
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 December 2007
Locatie: Wenen (A)
Berichten: 76
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vienna-Dutchman Bekijk bericht
ik heb een magicsim 15a gen. Werkt goed, maar het is wel erg lastig dat je als je de sim hebt gewisseld, steeds de EDGE gegevens opnieuw moet ingeven!!
kent iemand daar een oplossing voor??
Kann het misschien zijn dat er een verstopte mogenlijkheid is in het menu van de dual-simkaart om deze toegangsgegevens op een of andere manier op te slaan? Ik moet steeds iedere keer na het wisselen van de simkaart de APN, gebruikersnaam en wachtwoord opnieuw ingeven!!
  #180  
Oud 6 June 2008, 22:51
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

dat is er jammer genoeg niet.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: simkaart wordt niet ondersteund, orginele zwitserse simkaart kwijt! leike Unlock 2 4 August 2012 04:42
Windows: Micro simkaart maken van een normale simkaart The Raptor iTunes 0 27 August 2010 17:10
BelgiŽ: Proximus: nummerbehoud bij overstap van gewone simkaart naar micro-simkaart? Vincent82 Overige providers BelgiŽ 1 17 August 2010 08:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:40.