Dual simkaart

Dual simkaart discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) De 15th gen werkt zonder enig probleem NOG altijd en heb deze al enige tijd in gebruik, doordat de 16th zijn chip (die inderdaad dikker ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #121  
Oud 26 April 2008, 17:58
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

De 15th gen werkt zonder enig probleem NOG altijd en heb deze al enige tijd in gebruik, doordat de 16th zijn chip (die inderdaad dikker is) wat hoger komt en niet goed past, heb ik deze na 1x in iphone te hebben gestoken niet meer gebruikt.
Deze werken wel zeer goed op nokia.
Ik houd t op 15th gen voor de iphone.
K heb er zo nog 2 liggen.
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #122  
Oud 27 April 2008, 00:48
jamboman's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 January 2008
Berichten: 46
Standaard

- 15th sim: oke in iPhone, wel alle chips ook afgeschuurd, past prima. Het menu is velemale beter/mooier dan de 16th sim
- 16th sim: werkt bij mij ook niet in de iPhone, chip id. te dik en wel in een Neukia
- de multi-sim: een ramp, ik heb al 2 prepaid sims gemold
Moraal: volledig eens met croiman als je een dua-sim wil, neem dan de 15th sim

ps. dual-sim.nl heeft de niet werkende sim toch nog probleemloos omgeruild, een plus!
__________________
Psion Netbook Pro - iPhone 8Gb 1.1.4
  #123  
Oud 27 April 2008, 08:47
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jamboman Bekijk bericht
de multi-sim: een ramp, ik heb al 2 prepaid sims gemold

ps. dual-sim.nl heeft de niet werkende sim toch nog probleemloos omgeruild, een plus!
hoe heb je die gemold? multi-sim is toch door copieren he?

en omgeruild? dat is service...
  #124  
Oud 27 April 2008, 09:33
» iPhone US 8GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Berichten: 29
Standaard

Multi-sim werkt niet, daarom wil ik ook aan de dual-sim. Ik heb echter wel een vraagje aan jullie. Hoe komt het dat ik op dit forum van de ene persoon lees dat het wel past (de 15th) en bij de andere niet? Doen die andere dan gewoon iets niet goed? Daarnaast, hoeveel werk is het nu uiteindelijk? Ik bedoel, het knippen lijkt mij niet zo'n probleem, das twee seconden werk, maar daarna moet je de chips ook nog gaan bij schuren?

Ik ben gemiddeld technisch, dat betekend dat ik redelijk handig ben en best een handleiding kan lezen, maar hoe groot is de kans dat je je sims verkloot bij het bijschuren??
  #125  
Oud 27 April 2008, 17:06
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

je moet ze niet bijschuren, maar ik doet da wel, om de sim contacten in je iphone nie teveel onder druk te zetten.
Je simkaarten gaan wel na de kl**e als je teveel schuurt.
ik gebruik p1000 en schur net zolang als de simkaart vanboven wit is geworden (tekst en kleur weg)
  #126  
Oud 27 April 2008, 22:21
jamboman's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 January 2008
Berichten: 46
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
hoe heb je die gemold? multi-sim is toch door copieren he?

en omgeruild? dat is service...
De multi-sim zelf is niet stuk, maar bij het copieren heeft de Orange sim een soort beveiliging denk ik. De 2 sims doen het niet meer.

Ja, mijn 16th sim deed ook niks in een Nokia, ik heb de sim terug gestuurd, duo-sim.nl heeft gekeken, en mij een nieuwe op gestuurd. En deze werkte wel, in de Nokia te minste. Ik kreeg de sim (ook na schuren) niet in de iPhone.

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door robbedoesje Bekijk bericht
moet je de chips ook nog gaan bij schuren?
dat is juist 1 sec werk

Laatst gewijzigd door jamboman; 27 April 2008 om 22:24.
  #127  
Oud 27 April 2008, 22:25
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

het zwarte chipje van de dual sim zelf is ook wa dikker, ma dit kun je niet schuren
  #128  
Oud 27 April 2008, 23:12
jamboman's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 January 2008
Berichten: 46
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
het zwarte chipje van de dual sim zelf is ook wa dikker, ma dit kun je niet schuren
....uhmmm de zwarte chip heb ik ook geschuurd, ging goed. Welliswaar niet veel .....
  #129  
Oud 28 April 2008, 01:13
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

de zwarte chip blijf ik mooi vanaf
  #130  
Oud 30 April 2008, 00:07
jamboman's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 January 2008
Berichten: 46
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
de zwarte chip blijf ik mooi vanaf
Vet man die zilvere iPhone en jij vindt dat chippie een probleem.......
Als ik nu ff dat chippie doe ..... doe jij ff mij iPhone
  #131  
Oud 30 April 2008, 08:29
RRPhantom's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2008
Locatie: Heemstede
Berichten: 76
Standaard

BeWebd en Croiman bedankt voor de tip en welke versie je moet hebben ga dit zeker gebruiken!
  #132  
Oud 30 April 2008, 18:25
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

de dual-sim is de moeite ja, ben aant wachten op de sim-kloner.
Wil da ook uittesten
  #133  
Oud 30 April 2008, 21:09
wouter3's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2008
Locatie: Burgh-Haamstede
Berichten: 118
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
de dual-sim is de moeite ja, ben aant wachten op de sim-kloner.
Wil da ook uittesten
Hoi Croiman, gefeliciteerd met je iPhone Modding. Heel leuk idee om dat appeltje doorzichtig te maken. De Macbook van mijn dochter ziet er ook zo leuk uit met een verlicht appeltje.

Welke sim-kloner wacht jij nu op? Is er een waarmee je Sims versie 2 kunt klonen?
  #134  
Oud 30 April 2008, 22:37
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

kan k nu nog nie op antwoorden, zal zien als hij er is natuurlijk
  #135  
Oud 14 May 2008, 17:06
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 April 2008
Berichten: 33
Standaard

Hallo,

Ik heb een 16th dual sim gekocht voor me Iphone. Alleen hij kan geen simkaart vinden. Hoe verhelp ik dit?
  #136  
Oud 14 May 2008, 17:14
wouter3's schermafbeelding
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 20 January 2008
Locatie: Burgh-Haamstede
Berichten: 118
Standaard

Het is al heel wat dat je de dualsim in je iPhone hebt gekregen. Bij mij lukte dat niet, zelfs niet zonder de twee sims in the dualsim kaart.

Kan het zijn dat je sims te klein zijn afgeknipt? Kijk of ze nog in een andere tlefoon werken. Maak daarvoor gebruik van een van de bijgeleverde malletjes en het plakkertje.

Croiman had geloof ik ook problemen met de 16th versie.
  #137  
Oud 14 May 2008, 17:17
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 October 2007
Berichten: 14
Standaard

Ik had 2 maal een 15th en die zijn beide alweer defect, de eerste was te dik bij de chip. en daardoor zijn de traces gebroken. De 2de idem maar zijn de traces gebroken toen ik de dual sim uit de iPhone haalde. Toen die werkte werkte die wel goed maar ik geef het op. Mijn eject mechanisme van de iPhone is ook niet meer perfect werkend na het verwijderen van de dual sim. Rare is dat mijn oude dual sim nog steeds super werkt en nog nooit problemen gaf bij verwijderen. Trek alleen iets teveel stroom.
  #138  
Oud 14 May 2008, 17:18
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Ericix Bekijk bericht
Hallo,

Ik heb een 16th dual sim gekocht voor me Iphone. Alleen hij kan geen simkaart vinden. Hoe verhelp ik dit?
kan zijn dat 1 van de simkaarten kapot is.
Als 1 van de simkaarten kapot is, dan geeft de dualsim ze al nie weer op je iphone.

Steek ze eens met de adapter in een andere gsm om te zien of ze nog werken.
  #139  
Oud 14 May 2008, 17:29
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 April 2008
Berichten: 33
Standaard

Dank jullie voor de snelle respons, Alleen nu nog die sim kaart eruit zien te krijgen.. wat een gedoe zeg
  #140  
Oud 14 May 2008, 17:38
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wouter3 Bekijk bericht
Het is al heel wat dat je de dualsim in je iPhone hebt gekregen. Bij mij lukte dat niet, zelfs niet zonder de twee sims in the dualsim kaart.

Kan het zijn dat je sims te klein zijn afgeknipt? Kijk of ze nog in een andere tlefoon werken. Maak daarvoor gebruik van een van de bijgeleverde malletjes en het plakkertje.

Croiman had geloof ik ook problemen met de 16th versie.
Die was wa dikker de zwarte chip, oplossing : in simtray gewoon klein gaatje geboord waar de zwarte chip van dualsim komt te liggen, sindsdien GEEN problemen meer ermee.

En bij klanten die dat ook willen dual-sim doe ik dat automatisch al, geen klachten gehoord.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: simkaart wordt niet ondersteund, orginele zwitserse simkaart kwijt! leike Unlock 2 4 August 2012 05:42
Windows: Micro simkaart maken van een normale simkaart The Raptor iTunes 0 27 August 2010 18:10
Belgi: Proximus: nummerbehoud bij overstap van gewone simkaart naar micro-simkaart? Vincent82 Overige providers Belgi 1 17 August 2010 09:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:01.