Niet bereikbaar - iPhone 4S

Niet bereikbaar - iPhone 4S discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo mensen, Ik ben de bezitter van een iPhone 4s (voorheen iPhone 4) en kom steeds tot de ontdekking dat ik heel slecht bereik heb ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 5 November 2011, 09:31
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 October 2011
Berichten: 4
Standaard Niet bereikbaar - iPhone 4S

Hallo mensen,

Ik ben de bezitter van een iPhone 4s (voorheen iPhone 4) en kom steeds tot de ontdekking dat ik heel slecht bereik heb AF EN TOE. Nu hoor ik jullie zeggen: dat is een provider issue, maar ook wanneer ik 40 sec (terwijl ik op dezelfde plek zit) of uit het niets ineens wel bereik heb.....? Beetje ongelukkig opgeschreven, maar het komt er op neer dat ik wisselend bereik heb, terwijl ik me niet verplaats....hoe kan dat? hoe los ik dat op? meer mensen last van?

Ik hoor graag van jullie!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 November 2011, 10:08
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2010
Berichten: 585
Standaard

Wat is je provider?
Ik heb idem met m'n 4 icm Vodafoneicon.
  #3  
Oud 5 November 2011, 10:28
jeroen347's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 October 2010
Berichten: 24
Standaard

Heb ik ook bij t-mobileicon hoor. De signaal streepjes lijken wel aan t dansen haha.
  #4  
Oud 5 November 2011, 12:43
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 August 2011
Berichten: 45
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem bij proximus. En mijn maat heeft het bij mobistar maar hij heeft iPhone 4 met 4.3.3 en ik iphone 4 et ios 5.0 snap er niets meer van!!!!
  #5  
Oud 6 November 2011, 21:53
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 378
Standaard Niet bereikbaar

Ik ben er vandaag een aantal keer op gewezen dat ik gebeld ben, maar niet opneem en dat de beller direct (of na één toon) mijn voicemail krijgt te horen. Dit terwijl ik vol bereik heb en geen gemiste oproepen heb gehad(de hele dag!).

Provider: Vodafoneicon Zakelijk
iPhone 4S 32GB

Nadat ik de telefoon opnieuw opstartte deed hij het weer, maar dit is natuurlijk wel een belachelijk verhaal!

PS Internet werkte wel normaal.
  #6  
Oud 6 November 2011, 22:25
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 October 2008
Berichten: 38
Standaard

Citaat:
maar dit is natuurlijk wel een belachelijk verhaal!
Niet serieus nemen dus? Dit kan altijd gebeuren en is geen indicatie dat de telefoon niet goed is.
  #7  
Oud 6 November 2011, 23:15
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 378
Standaard

Nou, ik heb alle iphones gehad en dit probleem nog niet eerder gehad. En als we eerlijk zijn hebben deze apparaten altijd wat ongewenste kinderziektes. Alhoewel, na vijf modellen mag je het geen kinderziektes meer noemen natuurlijk.
  #8  
Oud 6 November 2011, 23:19
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 October 2008
Berichten: 38
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door harriepopov Bekijk bericht
Nou, ik heb alle iphones gehad en dit probleem nog niet eerder gehad. En als we eerlijk zijn hebben deze apparaten altijd wat ongewenste kinderziektes. Alhoewel, na vijf modellen mag je het geen kinderziektes meer noemen natuurlijk.
Af en toe een storing noem ik geen kinderziektes. Ik ben aan mijn derde toestel bezig in 4 jaar en de enige problemen die ik had lagen bij mijn provider.
  #9  
Oud 7 November 2011, 10:46
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 378
Standaard

En wederom ben ik niet bereikbaar. Geprobeerd met verschillende telefoons naar mijzelf te bellen, maar hij gaat direct naar de voicemail!
  #10  
Oud 7 November 2011, 10:49
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 October 2011
Berichten: 11
Standaard

ligt aan de provider, stop je simkaart maar eens in een andere telefoon en dan ben je nog niet bereikbaar.
  #11  
Oud 7 November 2011, 10:58
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 378
Standaard

Al geprobeerd en dat werkt ook niet. Ben nu maar de apple support aan het bellen.
  #12  
Oud 7 November 2011, 13:38
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2011
Locatie: Brugge
Berichten: 60
Standaard

Bij Telenet (België) heb ik vaak het probleem dat ik "geen service" heb of dat er "zoeken" staat, terwijl ik dat bij m'n vorige gsm (nokia) niet had.

Laat je weten wat ze bij apple support u gezegd hebben ?
Thanx.
  #13  
Oud 7 November 2011, 13:43
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2011
Locatie: Brugge
Berichten: 60
Standaard

Hm, ik ben blijkbaar niet de enige die dit probleem kent. Bij Telenet (België) heb ik het ook. Om maar een voorbeeldje te geven. Gisteren zat ik op café in een randgemeente en leg ik mijn internet aan. Maar m'n bereik viel de hele tijd af en aan, alsof hij constant verbinding zocht, vond en weer los liet... Heel vervelend !
Als er iemand weet hoe dit komt. Ligt het aan de provider of de antenne ???
Wi-Fi daarentegen gaat altijd en supersnel !
  #14  
Oud 7 November 2011, 15:00
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 378
Standaard

Laat duidelijk zijn: ik heb VOL bereik.

De apple support heeft mij verteld dat ik eerst de iPhone met herstellen, wat ik heb gedaan. Mocht het probleem daarna voortzetten dan moet ik nogmaals contact opnemen en krijg ik direct een nieuw apparaat.

Tot zover blijft hij het doen, maar gister deed hij het ook na een handmatige reset. Echter deed hij het vanochtend ineens niet meer..

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 7 november 2011 om 15:54 ----------

Update: hij doet weer niet..
  #15  
Oud 7 November 2011, 17:06
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 378
Standaard

Update 2: Gebeld met de Apple support en zij willen wel een nieuw toestel opsturen, maar hebben ook aangeraden om eerst een nieuwe microsim te gebruiken. Deze heb ik aangevraagd en krijg die morgen in mijn brievenbus. Tevens de microsim gebruiken in een andere 4s om te kijken of hij het daar ook niet doet. Hopelijk doet morgen alles het gewoon, want anders ben ik mn telefoon dus kwijt voor een onbekende tijd
  #16  
Oud 7 November 2011, 18:25
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Is dat niet het probleem van de simpin? Kijk maar eens in dit topic, gaat ook over Vodafoneicon. Uit andere topics blijkt dat ook T-Mobileklanten hiermee zitten, waaronder ikzelf. Voorlopige (?) oplossing is het uitzetten van de simpin.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Pagina niet bereikbaar FritsBee iPad algemeen 0 16 June 2011 22:48
filmrol niet bereikbaar rhvanloenen Muziek, foto & video 5 31 May 2011 22:09
Niet bereikbaar als ik in iphone aan het bladeren ben... MisterWJ iPhone algemeen 5 14 February 2011 21:18
iPhone 3G, wel signaal maar niet bereikbaar i-Ed iPhone algemeen 11 16 August 2009 14:19
iPhone 1e gen.: Niet mobiel bereikbaar. RioolDokter Unlock 7 29 August 2008 22:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:11.