iPhone 4S - Geen 3G icoon

iPhone 4S - Geen 3G icoon discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo Allemaal, Hebben nog meer mensen hier last van? Ik zie nergens m'n 3G icoon en als ik op google zoek zie ik dat er ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 November 2011, 20:28
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2010
Locatie: Limburg
Berichten: 27
Exclamation iPhone 4S - Geen 3G icoon (zijn er nog meer mensen die het wel of niet hebben)!!

Hallo Allemaal,

Hebben nog meer mensen hier last van? Ik zie nergens m'n 3G icoon en als ik op google zoek zie ik dat er nog meer mensen in Engeland zijn die dit probleem hebben.

Ter info: Ik kan 3G niet uitzetten, deze staat automatisch aan.

Laatst gewijzigd door MBoxma; 11 November 2011 om 17:40.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 November 2011, 12:37
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2010
Locatie: Limburg
Berichten: 27
Standaard

Zijn er anders mensen met een iPhone 4S die dit probleem NIET hebben?
  #3  
Oud 11 November 2011, 12:50
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2011
Berichten: 381
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MBoxma Bekijk bericht
Zijn er anders mensen met een iPhone 4S die dit probleem NIET hebben?
Als je doelt op het 3G icoon naast het netwerknaam dan heb ik deze wel. Staat er bij jou iets naast je netwerknaam?

Bij mij staat er "[4/5 streepjes] t-mobileicon NL 3G" en als ik geen 3G bereik heb staat er een klein rondje.
  #4  
Oud 11 November 2011, 17:35
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 November 2011
Locatie: Amsterdam
Berichten: 20
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door decx Bekijk bericht
Als je doelt op het 3G icoon naast het netwerknaam dan heb ik deze wel. Staat er bij jou iets naast je netwerknaam?

Bij mij staat er "[4/5 streepjes] t-mobileicon NL 3G" en als ik geen 3G bereik heb staat er een klein rondje.
Ik heb ook gewoon het 3G icoontje"[4/5 streepjes] telforticon NL 3G"
  #5  
Oud 11 November 2011, 17:39
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2010
Locatie: Limburg
Berichten: 27
Standaard

Een foto zegt meer dan 1000 woorden... zie hier ik kan 3G niet uitzetten.






Het probleem is dus, dat ik nergens 3G netwerk uit kan zetten...
  #6  
Oud 11 November 2011, 17:44
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.855
Standaard

Dat is bij iedere 4S zo...

Waarom er geen 3G-schakelaar op de iPhone 4S zit - iPhone - iPhoneclub.nl
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #7  
Oud 11 November 2011, 17:48
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2010
Locatie: Limburg
Berichten: 27
Standaard

Dankjewel XIII.
  #8  
Oud 11 November 2011, 18:11
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2011
Berichten: 381
Standaard

Haha ja dat is gewoon normaal inderdaad. Geen enkele 4S kan dat. Volgens geruchten omdat normaal telefoonnetwerk en 3G nu via dezelfde chip werken dacht ik..
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Video: Geen video icoon op sb tekstarzz Muziek, foto & video 3 9 February 2011 22:08
Geen 8GB(Logo) icoon achterop de iPhone scruby iPhone algemeen 4 2 August 2010 18:52
iPhone: Geen cydia icoon! Hamertej Jailbreak 0 17 April 2010 18:31
Geen Icoon op springboard aswien iPhone algemeen 2 16 February 2009 17:23
Iphone G2 met Firmware 2.1 Geen Camera ICOON GRAAG HULP ! klaasie Jailbreak apps en thema's 8 1 November 2008 00:18

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:02.