Vindt functie 3G niet meer op IOS fw5.0.1

Vindt functie 3G niet meer op IOS fw5.0.1 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) ik had upgedate mn iphone 4s 32g van 5.0 naar 5.0.1 en nu wou ik mn dataroaming terug instellen maar de functie 3g is verdwenen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18-11-11, 02:54
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2009
Locatie: Berchem
Berichten: 46
Standaard Vindt functie 3G niet meer op IOS fw5.0.1

ik had upgedate mn iphone 4s 32g van 5.0 naar 5.0.1 en nu wou ik mn dataroaming terug instellen maar de functie 3g is verdwenen en alleen functie dataroaming staat er nog mr das ni voldoende?

iemand ook dit probleem,
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18-11-11, 07:48
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.988
Standaard

Er zit geen 3G schakelaar op de iPhone 4S. Is ook niet meer nodig op de 4S. Er is namelijk geen reden meer om 3G uit te schakelen.
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.

Laatst gewijzigd door wouter1981; 18-11-11 om 09:17.
  #3  
Oud 18-11-11, 08:18
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2010
Berichten: 585
Standaard

Dit is geen probleem. Dit hoort zo.
Ik weet niet of Apple dit als probleem ziet en ook niet of zij doende zijn hiervoor softwarematige aanpassingen te maken.
  #4  
Oud 18-11-11, 10:22
mrboolean's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2011
Locatie: Rotterdam
Berichten: 260
Stuur een bericht via ICQ naar mrboolean Send a message via twitter to mrboolean
Standaard

Die schakelaar zat ook niet in IOS 5. De 4S heeft een gecombineerde 2G/3G chip, dus je kan het niet apart uitschakelen.
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Bij terugkomst in Nederland vindt hij de provider niet meer Ganna iPhone algemeen 3 21-04-11 06:44
Windows: I Tunes vindt hoezen niet meer automatisch djarend iTunes 0 21-02-11 15:18
iphone vindt Wi-Fi netwerk helemaal niet meer shantih Wi-Fi 1 02-09-10 13:02
pc vindt iphone niet meer fcruizer iPhone algemeen 14 04-07-10 20:58
Telefoon functie werkt niet meer seanw iPhone algemeen 30 29-05-09 02:14

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:07.