Meerdere reservekopies voor 1 toestel?

Meerdere reservekopies voor 1 toestel? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb sinds kort een iPhone 4S en heb deze geupdated OTA. Probleem was nu dat ik in iTunes een foutmelding kreeg telkens ik klikte ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 November 2011, 19:03
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 June 2011
Berichten: 10
Standaard Meerdere reservekopies voor 1 toestel?

Ik heb sinds kort een iPhone 4S en heb deze geupdated OTA. Probleem was nu dat ik in iTunes een foutmelding kreeg telkens ik klikte op 'zoek naar updates'.

Heb wat rondgezocht op het net en vond dat je de telefoon moest herstellen en dan kon je via iTunes iOS 5.0.1 installeren en zou het opgelost zijn.
Er stond ook bij dat je best een reservekopie maakt op voorhand en dat je die daarna kan uitkiezen voor een restore.

Ik heb deze reservekopie gevonden, maar nu is mijn vraag: Is het mogelijk om op de een of andere manier ervoor te zorgen dat je reservekopie niet telkens overschreven wordt wanneer je je telefoon synchroniseert? Kan je je oude kopies laten staan, terwijl je een nieuwe reservekopie maakt?

Hartelijk bedankt al voor de hulp!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 November 2011, 19:05
simlockvrij's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2010
Locatie: regio leiden
Berichten: 702
Stuur een bericht via ICQ naar simlockvrij
Standaard

er staan toch meerdere copieen in itunes?
__________________
Bla bla bla...
  #3  
Oud 25 November 2011, 19:09
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 June 2011
Berichten: 10
Standaard

Nee, ik vind er maar eentje. "iPhone van ..."
  #4  
Oud 25 November 2011, 19:13
simlockvrij's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2010
Locatie: regio leiden
Berichten: 702
Stuur een bericht via ICQ naar simlockvrij
Standaard

menubalk
Bewerken-voorkeuren-apparaten, daar staan bij mij meerdere copieeen.
  #5  
Oud 25 November 2011, 19:29
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 June 2011
Berichten: 10
Standaard

Allemaal kopien van 1 toestel? Raar dat dat bij mij niet is.. :s En dat is normaal gezien automatisch wanneer je synched?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
DUAL Sim voor legaal unlocked iPhone 3g toestel StarlightNo1 T-Mobile 7 11 November 2010 16:25
HD Traffic per toestel of op meerdere iPhone's/iPad michaelvdvaart iPad Navigatie 0 14 August 2010 12:12
Reservekopie van ene toestel naar andere toestel? deaapdaar iPhone algemeen 3 23 April 2010 19:06
Ander toestel. Zal T-Mobile dit merken voor garantie ? Ipot T-Mobile 6 26 December 2009 22:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:30.