Probleem met connectie voor bellen Iphone 4S

Probleem met connectie voor bellen Iphone 4S discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo iedereen, Ik zit met een volgend probleem: Wanneer ik iemand wil bellen moet ik dit steevast 2 keer of meer proberen. Bij de eerste ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 29 November 2011, 08:28
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2011
Berichten: 196
Unhappy Probleem met connectie voor bellen Iphone 4S

Hallo iedereen,

Ik zit met een volgend probleem:
Wanneer ik iemand wil bellen moet ik dit steevast 2 keer of meer proberen. Bij de eerste keer dat ik begin te bellen duurt het een lange tijd vooraleer hij verbinding heeft om te kunnen bellen. Wanneer dit eindelijk ok is dan zie ik de tijd oplopen dat ik aan het bellen ben maar ik krijg niets te horen aan de andere kant.

Als ik vervolgens afleg en dan terugbel lukt het wel perfect.

Heeft hier nog iemand ervaring mee en hoe heeft hij/zij dit kunnen oplossen?

Alvast bedankt.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 November 2011, 08:58
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2011
Berichten: 859
Standaard

Als je je toestel aan je oor zet hoor je dan ook een echo?
  #3  
Oud 29 November 2011, 09:12
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2011
Berichten: 196
Standaard

Ik had er eerst nog niet op gelet maar heb het even getest en inderdaad er is een echo te horen. Precies of ik naar mijn eigen nummer aan het bellen ben.
  #4  
Oud 29 November 2011, 09:15
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2011
Berichten: 859
Standaard

Ben benieuwd of er meer mensen dit hebben.
Gebeurt t bij elk gesprek ook als jij gebeld word?
Of enkel als jezelf belt?
  #5  
Oud 29 November 2011, 09:43
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2011
Berichten: 196
Standaard

Tot nu toe enkel gemerkt als ik zelf probeer te bellen naar iemand. ongeveer 1 op de 10 keer lukt het van de eerste poging.

Voor de rest gewoon echo en geen geluid van de persoon die ik probeer te bereiken.
  #6  
Oud 29 November 2011, 10:19
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 October 2007
Locatie: Almere
Berichten: 4
Standaard

Klopt hier het zelfde probleem. 4S nu ongeveer 3 weken in gebruik en dit probleem is iets van de laatste week. Provider is T-Mobilemet met oud I-150 abbo. 't Begint knap irritant te worden.
  #7  
Oud 29 November 2011, 10:44
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2011
Berichten: 196
Standaard

Mijn provider is Proximus, kom uit BelgiŽ vandaar.
  #8  
Oud 29 November 2011, 10:47
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 October 2007
Locatie: Almere
Berichten: 4
Standaard

@jcop
Ik zette de provider erbij omdat het mogelijk provider gerelateerd is.
  #9  
Oud 29 November 2011, 11:10
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 July 2010
Berichten: 12
Standaard

Hallo,
ik heb hetzelfde probleem (gehad). Ik ben overgestapt van 3GS naar 4S. Bij de 4S staat "internationaal bellen" standaard aan. Hij zet dan de landen nrs etc er automatisch voor. Op mijn 3GS was dit gedaan met + 31. Gewoon dat automatisch internationaal bellen uitzetten. Het probleem is dan (vrijwel helaas, soms overkomt het mij toch nog wel eens) opgelost.
  #10  
Oud 29 November 2011, 11:15
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2011
Berichten: 196
Standaard

Ok, en waar is dit internationaal bellen te vinden? Of moet ik elk telefoonnummer apart gaan bekijken en aanpassen?

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 29 november 2011 om 11:16 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Nemesis Bekijk bericht
@jcop
Ik zette de provider erbij omdat het mogelijk provider gerelateerd is.
Dacht het wel, daarmee ik ook de mijne even liet weten. Misschien dat er nog mensen uit BelgiŽ zijn met hetzelfde probleem.
  #11  
Oud 29 November 2011, 11:23
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 July 2010
Berichten: 12
Standaard

@Jcop......Instellingen / Telefoon en dan de twee na onderste tab "Internationaal bellen" uitzetten.
  #12  
Oud 29 November 2011, 11:29
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2011
Berichten: 196
Standaard

Is dit voor de 4s? Want als ik bij de tab telefoon kijk zie ik nergens internationaal bellen staan. Enigste opties zijn: mijn nummer, doorschakelen, wisselgesprek, nummerherkenning, tty, simpincode en simapps
  #13  
Oud 29 November 2011, 11:35
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 July 2010
Berichten: 12
Standaard

Het 1e "blad" van instellingen....3e "hoofdstuk" (waar ook "Algemeen" op staat) dan 5e regel "Telefoon" (met een groen telefoontje) aanklikken en dan 5e onderwerp "Internationaal bellen"....dit uitzetten. En ja...ik heb een 4S

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 29 november 2011 om 11:42 ----------

Typisch...waar jij tty hebt staan, staat bij mij "Internationaal bellen" ! Ik heb de versie 5.0.1 Wellicht is dat het verschil ? Als provider TMobile
  #14  
Oud 29 November 2011, 11:42
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2011
Berichten: 196
Standaard

Ja daar was ik, optie internationaal bellen staat er niet bij of is dit de optie TTY(deze staat uit trouwens).

Zit ook op software 5.0.1. Het het nog even gecontroleerd voor de zekerheid dus daaraan ligt het niet.

Misschien omdat ik uit BelgiŽ kom dat het daaraan ligt.
  #15  
Oud 29 November 2011, 11:52
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 July 2010
Berichten: 12
Standaard

Jcop....dat zou kunnen, maar snappen doe ik het dan niet echt. Ik had bij TMobile al een nieuwe (garantie) besteld, maar daarna weer afbesteld. Het is kennelijk een probleem wat vaker voorkomt. Eerder vertelde TMbile mij dat ik de vliegtuigmodus aan en uit moest zetten.....hielp niet. Toen met de suggestie om de software opnieuw te installeren...hielp niet. Daarna werd mij een nieuwe toegezegd.
  #16  
Oud 29 November 2011, 11:58
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2011
Berichten: 196
Standaard

Heb je je nieuw toestel al? Kan je laten weten of dat het probleem heeft opgelost?
  #17  
Oud 29 November 2011, 12:08
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 July 2010
Berichten: 12
Standaard

Jcop....ik heb dat nieuwe toestel afgezegd omdat bij mij het probleem (vrijwel, maar geen zin om weer 2,5 uur te besteden met het installeren van alle app's etc) is opgelost hiermee. Hoorde wel van TMobile dat zij al meerdere toestellen hadden vervangen.
  #18  
Oud 29 November 2011, 13:44
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2011
Berichten: 196
Standaard

Ik heb nog even verder gezocht op internet naar een mogelijke oplossing voor dit probleem. Op de website van Apple zelf is een grote discussie aan de gang van mensen die allemaal ditzelfde probleem hebben (https://discussions.apple.com/thread...t=960&tstart=0). Ik kan maar concluderen dat de enigste oplossing hiervoor is om de Iphone terug te geven en een nieuwe te krijgen.

Er is geen noemenswaardige oplossing te vinden in verband met dit probleem.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 29 november 2011 om 14:50 ----------

Kleine update,

Gewoon gebeld met apple en het probleem uitgelegd. Na een kwartiertje telefoneren kreeg ik de boodschap dat mijn toestel gewoon wordt omgeruild.

Ergens tussen de 7de december en de 14 december krijg ik mijn nieuwe toegezonden. Ik mag zelf beslissen welke dag ik mijn huidig toestel binnen geef. Zal hoogstwaarschijnlijk de 14de zijn aangezien dat de laatste dag is dat ik mijn nieuw toestel zal mogen verwachten.

Een aanrader aan anderen, heb je problemen dan moet je gewoon even bellen (15 min ben je kwijt) en je krijgt zonder discussie een nieuw toestel. Gewoon even zeggen dat je al de richtlijnen al gevolgd hebt (restore, ...).
  #19  
Oud 29 November 2011, 16:25
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 October 2011
Berichten: 859
Standaard

owke ga ik ff doen...

Laatst gewijzigd door Roos79; 29 November 2011 om 16:48.
  #20  
Oud 29 November 2011, 16:29
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 October 2011
Berichten: 196
Standaard

vanuit BelgiŽ: 070 700 772

Ik weet wel niet wat het nummer is voor Nederland. Hou ook je factuur bij de hand want je moet enkele gegevens geven die hierop vermeld zijn.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Nu upgrade firmware geen connectie via blue tooth carkit bij bellen voicemail KPN leppink KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 0 27 December 2010 11:56
Iphone4 probleem met bellen arnold1966 iPhone algemeen 5 29 October 2010 20:30
probleem met bellen via de oortjes yvonka iPhone algemeen 4 11 August 2010 17:06
OpenSSH connectie probleem ItsAdot Jailbreak apps en thema's 2 16 October 2009 22:09
iPhone 2G Probleem met slider bellen sjorriss iPhone algemeen 3 4 January 2009 20:23

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:40.