Provider valt weg bij men iphone4S

Provider valt weg bij men iphone4S discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik had daarnet voor de tweede keer geen netwerk meer, op iPhone stond geen service,had dit paar weken ook terug, de vliegtuigmodus af gezet en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 December 2011, 18:51
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 April 2011
Locatie: Zottegem
Berichten: 31
Stuur een bericht via Skype™ naar Murdock24 Send a message via twitter to Murdock24
Standaard Provider valt weg bij men iphone4S

Ik had daarnet voor de tweede keer geen netwerk meer, op iPhone stond geen service,had dit paar weken ook terug, de vliegtuigmodus af gezet en maar dan 1 min gewacht en terug aan gezet maar hielp niet, vond mijn provider proximus niet. Nu een herstart van de iphone werkte alles terug. De Wi-Fi bleef werken,wat kan het probleem zijn,moet ik mijn iphone terug doen voor hetstelling,of krijg je van apple een nieuw toestel?
__________________
mvg
murdock
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 December 2011, 05:37
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Heb je een simpincode ingesteld? Dat zou nl. heel goed het probleem kunnen zijn.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #3  
Oud 3 December 2011, 09:31
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 April 2011
Locatie: Zottegem
Berichten: 31
Stuur een bericht via Skype™ naar Murdock24 Send a message via twitter to Murdock24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Heb je een simpincode ingesteld? Dat zou nl. heel goed het probleem kunnen zijn.
Ik heb enkel een code voor mijn simkaart,en deze vraagt hij waneer ik de iPhone opnieuw opstart,dan komt erop sim ontgrendelen,dan klik ik ja en voor mijn 4 cijfers in.
Wat moet ik nu doe, dan?
  #4  
Oud 3 December 2011, 21:17
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.730
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Murdock24 Bekijk bericht
Ik heb enkel een code voor mijn simkaart,en deze vraagt hij waneer ik de iPhone opnieuw opstart,dan komt erop sim ontgrendelen,dan klik ik ja en voor mijn 4 cijfers in.
Wat moet ik nu doe, dan?
Zet bij instellingen eens u pin simcode af.
Mss dat helpt?
  #5  
Oud 4 December 2011, 15:25
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 April 2011
Locatie: Zottegem
Berichten: 31
Stuur een bericht via Skype™ naar Murdock24 Send a message via twitter to Murdock24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
Zet bij instellingen eens u pin simcode af.
Mss dat helpt?
Waar kan ik dat precies vinden? Heb al zitten zoeken maar vind zo direckt niks.
  #6  
Oud 4 December 2011, 15:57
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.730
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Murdock24 Bekijk bericht
Waar kan ik dat precies vinden? Heb al zitten zoeken maar vind zo direckt niks.
Instellingen-telefoon-simpincode, kan je afzetten mss dat zal helpen maar ben geen 100% zeker natuurlijk maar het kan geene kwaad om het te proberen.
  #7  
Oud 4 December 2011, 16:38
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 April 2011
Locatie: Zottegem
Berichten: 31
Stuur een bericht via Skype™ naar Murdock24 Send a message via twitter to Murdock24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
Instellingen-telefoon-simpincode, kan je afzetten mss dat zal helpen maar ben geen 100% zeker natuurlijk maar het kan geene kwaad om het te proberen.
Ik klik op instellingen,maar zie geen telefoon staan,waar moet ik dan zijn,moet ik dan naar algemeen gaan?kan jij effe kijken welkebstppen ik most doen via jou foon? Thx alvast
  #8  
Oud 4 December 2011, 20:50
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.730
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Murdock24 Bekijk bericht
Ik klik op instellingen,maar zie geen telefoon staan,waar moet ik dan zijn,moet ik dan naar algemeen gaan?kan jij effe kijken welkebstppen ik most doen via jou foon? Thx alvast
Dat si heel raar; als ik bij mij gewoon op instellingen app klik dan zie ik beetje onderaan tussen alle andere telefoon staan.
  #9  
Oud 4 December 2011, 21:16
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 April 2011
Locatie: Zottegem
Berichten: 31
Stuur een bericht via Skype™ naar Murdock24 Send a message via twitter to Murdock24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
Dat si heel raar; als ik bij mij gewoon op instellingen app klik dan zie ik beetje onderaan tussen alle andere telefoon staan.
Ik heb het gevonden nu,dank zij u uitleg. Maar is dat niet gevaarlijk als je u simpincode uitzet?
Thx voor de goede raad,heb je men mailtje ontvangen?
  #10  
Oud 5 December 2011, 00:31
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.730
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Murdock24 Bekijk bericht
Ik heb het gevonden nu,dank zij u uitleg. Maar is dat niet gevaarlijk als je u simpincode uitzet?
Thx voor de goede raad,heb je men mailtje ontvangen?
Yotyot .
De meeste apps heb ik al .

Simpincode, tja, gewoon voor zorgen uwe iPhone nie gepikt word of ergens vergeet ofzo he, maar nu moet ge de test wel doen, lukt dat ook nie dan hebt ge 2 mogelijkheden, ofwel ermee leven oftewel binnen steken.
  #11  
Oud 5 December 2011, 00:36
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 April 2011
Locatie: Zottegem
Berichten: 31
Stuur een bericht via Skype™ naar Murdock24 Send a message via twitter to Murdock24
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
Yotyot .
De meeste apps heb ik al .

Simpincode, tja, gewoon voor zorgen uwe iPhone nie gepikt word of ergens vergeet ofzo he, maar nu moet ge de test wel doen, lukt dat ook nie dan hebt ge 2 mogelijkheden, ofwel ermee leven oftewel binnen steken.
Ik hou je op de hoogte. Ik bedoelde de mail over de app spotify,werk jij ermee enzz. Kan jij me er meer uitleg over geven?
  #12  
Oud 5 December 2011, 00:46
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.730
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Murdock24 Bekijk bericht
Ik hou je op de hoogte. Ik bedoelde de mail over de app spotify,werk jij ermee enzz. Kan jij me er meer uitleg over geven?
Voorlopig moet ik spotify niet hebben omdat ik die muziek niet kan gebruiken met mijnen djay app, ik gebruik altijd mijn djay app als ik muziek afspeel, wat ben ik dan met spotify? Zolang ik djay nie mee kan gebruiken schaf ik het me sowieso nie aan. .
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wi-Fi valt weg bij lockscreen Starbucks Wi-Fi 11 3 January 2012 11:30
Geluid bij sommige APPS valt soms weg janbeul iPhone Apps 5 3 April 2011 11:52
Wi-Fi valt weg Bij volle accu udo327 Wi-Fi 3 29 April 2010 15:41
BelgiŽ: Provider valt weg maltje Overige providers BelgiŽ 0 28 December 2009 16:21
iPhone: provider valt steeds weg na jailbreak ??!! peterjk Jailbreak 10 21 September 2009 12:33

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:36.