derde simkaart iemand nog een idee✨✨✨

derde simkaart iemand nog een idee✨✨✨ discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb een iPhone 4s. nu was het bereik slecht en heb ik van Vodafone een nieuwe sim gekregen. het bereik is inderdaad met 2 ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 5 January 2012, 21:03
iredydo's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2011
Berichten: 101
Smile derde simkaart iemand nog een idee✨✨✨

ik heb een iPhone 4s.
nu was het bereik slecht en heb ik van Vodafoneicon een nieuwe sim gekregen.
het bereik is inderdaad met 2 streepjes beter geworden .
maar nu krijg de melding ongeldige sim en geen service ,logisch geen sim.
ik heb restore en dfu gedaan netwerk hersteld .
dus zo'n beetje alles wat ik erover kan vinden net me nieuwe sim opgehaald.
en helaas het zelfde probleem .
oja ik heb iedere keer de iphone als nieuwe iphone geinstalleerd.
dus 3 kaarten verder blijft het probleem hetzelfde,kan ik nog iets software matig doen of is het de hardware
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 January 2012, 22:11
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2011
Berichten: 381
Standaard

is het niet het netwerk?
  #3  
Oud 5 January 2012, 22:15
iredydo's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2011
Berichten: 101
Standaard

Dat zou ook nog kunnen ....ik kijk het nog een weekje aan . Misschien is het inderdaad het netwerk.
Alvast bedankt
  #4  
Oud 6 January 2012, 00:02
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 October 2011
Berichten: 381
Standaard

Mjah er zijn (kennelijk) 3 variabelen.. de simkaart (al snap ik deze niet echt), het toestel en het netwerk. Kijk het even aan. Komt hier wel eens voor dat ik een dagje minder bereik of geen 3G bereik meer heb.
  #5  
Oud 6 January 2012, 08:18
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Heb je een kruistest gedaan? Andere (goede) simkaart in jouw iPhone en jouw simkaart in een andere telefoon.
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #6  
Oud 6 January 2012, 12:11
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 November 2011
Locatie: Almere
Berichten: 199
Stuur een bericht via Skype™ naar Sveneezy Send a message via twitter to Sveneezy
Standaard

Ik ervaar dit zelfde probleem nou al sinds het nieuwe jaar.
Voorheen uitstekend bereik, maar sinds het nieuwe jaar valt hij telkens helemaal weg en geeft hij aan geen service.
De iPhone uit/aan doen is dan de enige oplossing met de kans dat het weer kan weg vallen na een bepaalde tijd.
Ik ben overigens tmobileicon klant, maar leek me niet nodig een nieuw topic te starten met hetzelfde probleem.
Ik hoop sterk dat het na dit slechte weer, weer normaal gedraagd.
Heb er geen zin in dat me toestel word weg gestuurd voor een veel te lange periode en ik uiteindelijk een vreselijk bedrag moet betalen.
  #7  
Oud 6 January 2012, 12:16
iredydo's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2011
Berichten: 101
Standaard

sinds 23.00 donderdagavond gaat het nog steeds goed.ik heb hem een half uur uitgezet dat was het enigste wat ik nog niet gedaan had .hopelijk dat het nu zo blijft
  #8  
Oud 6 January 2012, 12:23
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 November 2011
Locatie: Almere
Berichten: 199
Stuur een bericht via Skype™ naar Sveneezy Send a message via twitter to Sveneezy
Standaard

Wat is voor jou het verband met uitzetten en je netwerk herstellen?
  #9  
Oud 6 January 2012, 12:28
iredydo's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2011
Berichten: 101
Standaard

ik heb ooit een probleem gehad met me psp ivm firmware update en toen kreeg ik het advies om hem een 20 min uit te zetten . zodat het tijdelijk geheugen leeg ging .nu weet ik dus niet of dit ook voor een iPhone geldt dit zijn 2 totaal verschillende apparaten . maar in vergelijking met gisteren 10 x de melding of vandaag geen melding zeg het me maar .ik weet het niet .
dus het verband geen idee.
  #10  
Oud 6 January 2012, 12:32
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 November 2011
Locatie: Almere
Berichten: 199
Stuur een bericht via Skype™ naar Sveneezy Send a message via twitter to Sveneezy
Standaard

Ok op die manier. Zal het ook even proberen heb immers niks te verliezen.
Ik ben er wel van overtuigd dat het tmobileicon netwerk problemen ondervind.
De accu trekt harder dan normaal omdat hij tijdens het netwerk verlies toch telkens probeert te herstellen.
  #11  
Oud 6 January 2012, 15:10
iredydo's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2011
Berichten: 101
Standaard

Probleem denk ik nu op gelost te hebben er zijn 2 soorten micro simkaarten 1 met een grote chip en 1 met een kleine .Voor de iPhone 4s moet je volgens de kenners die met de kleine chip hebben . heb ik opgehaald ,maar nu heeft Vodafoneicon een storing met activeren dus nog een uurtje wachten ,en hopelijk is het dan opgelost.
  #12  
Oud 6 January 2012, 17:36
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 November 2011
Berichten: 50
Standaard

hier hetzelfde probleem
iPhone 4s simlock vrij
netwerk Vodafoneicon

ik heb heb mijn software terug gezet van 9a406 naar 9a405
dan heb ik er bijna geen last meer van
  #13  
Oud 7 January 2012, 17:53
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 November 2011
Berichten: 50
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iredydo Bekijk bericht
Probleem denk ik nu op gelost te hebben er zijn 2 soorten micro simkaarten 1 met een grote chip en 1 met een kleine .Voor de iPhone 4s moet je volgens de kenners die met de kleine chip hebben . heb ik opgehaald ,maar nu heeft Vodafoneicon een storing met activeren dus nog een uurtje wachten ,en hopelijk is het dan opgelost.
werkt het nog steeds goed?
  #14  
Oud 7 January 2012, 17:58
iredydo's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2011
Berichten: 101
Standaard

Werkt weer als vanouds geen problemen meer tot nu toe . Hij is gisteren om 15:30 geactiveerd en geen klachten meer.
  #15  
Oud 7 January 2012, 21:52
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 November 2011
Berichten: 50
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iredydo Bekijk bericht
Werkt weer als vanouds geen problemen meer tot nu toe . Hij is gisteren om 15:30 geactiveerd en geen klachten meer.
oke bedankt
ik ga morgen of maandag ook even langs Vodafoneicon.
wat moet ik tegen hun zeggen dat ik een een microsimkaart wil met een kleine chip of heeft deze nog een speciale naam?

alvast bedankt
  #16  
Oud 7 January 2012, 21:58
iredydo's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2011
Berichten: 101
Standaard

je hebt je ID nodig waarmee je je abonnement hebt afgesloten en je 06 nummer.
verder moet je echt bij zeggen dat je de iPhone 4s hebt en dat je de micro sim kaart nodig hebt met de kleine chip .
ze hebben 2 soorten liggen .ook Apple geeft aan dat de grote chip problemen geeft met de iPhone 4S .bestel je via Vodafoneicon.nl kunnen ze niet garanderen dat je de kleine chip krijgt.bij werkt ie nog steeds zonder problemen.
succes.
  #17  
Oud 7 January 2012, 22:12
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 November 2011
Berichten: 50
Standaard

oke bedankt
zodra ik de simkaart heb dan laat ik het weten.
en natuurlijk of de telefoon het blijft doen!
  #18  
Oud 8 January 2012, 16:30
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 November 2011
Berichten: 50
Standaard

heb vanmiddag de simkaart omgeruild
en van 13:00uur heb ik geen problemen meer!
bedankt voor de tip en hopen dat het goed blijft gaan
gebruik jij een pincode voor de simkaart?
  #19  
Oud 8 January 2012, 17:17
iredydo's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 October 2011
Berichten: 101
Standaard

Nee ik heb geen pincode erop die heb ik er in het begin eraf gehaald met 5.0 en daarna nooit meer op gehad
  #20  
Oud 10 January 2012, 19:19
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 November 2011
Berichten: 50
Standaard

ik heb wel een pincode erop en hij blijft het perfect doen
bedankt voor de tip!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iemand nog een idee waar ipad 2 te krijgen is radegreef Koopinformatie Nederland 166 18 June 2011 18:14
Iemand een idee ? Fullana Archief 3 11 July 2010 15:44
Iemand een idee wanneer FW 3.1 uitkomt? dendirk Archief 11 9 September 2009 19:46
Metasploit error, iemand een idee? Ghoul Jailbreak apps en thema's 0 21 July 2008 19:45
Toetsenbord zoek. Iemand een idee? Jeroen de Bruijn Unlock [archief] 3 14 January 2008 13:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:22.