iphone 2g kan niet op bell netwerk in canada

iphone 2g kan niet op bell netwerk in canada discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Ben nw op het forum maar mischien kan iemand me verder helpen. Ik heb een oude iPhone 2g in amerika gekocht nw . heb ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 January 2012, 15:06
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 January 2012
Berichten: 1
Standaard iphone 2g kan niet op bell netwerk in canada

Hoi,
Ben nw op het forum maar mischien kan iemand me verder helpen.
Ik heb een oude iPhone 2g in amerika gekocht nw .
heb nu tijdelijk in canada voor studie en wil graag mijn oude iphone gebruiken hier maar heb alleen verbinding met het bell netwerk en dat is hsdpa netwerk mijn toestel is een gsm netwerk .
ik heb mijn iphone al jailbreak .
Als je hier naar bell telefoon winkel, ga om te informeren vragen ze mijn imei nummer en ze kijken dan in de computer of dit nummer geregiseerd staat !.
mijn vraag is nu weet iemand of ik dit kan oplossen met het software aan te passen of heeft iemand een ander idee .
Graag vraag ik om HELP !!!
Mvg Charly
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 June 2012, 14:08
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 June 2012
Berichten: 5
Standaard

Ik heb een Bell iPhone iets voor jou ?
  #3  
Oud 13 June 2012, 19:58
remundo7000's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 627
Standaard

Het Bell-netwerk werkt alléén op 3G-frequenties voor de iPhone. De iPhone 2G zal nooit werken op het Bell-netwerk. Je kan wel gebruik maken van Rogers, die bieden (nog) wel 2G GSM aan.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Kan al gebruikte netwerk niet meer gebruiken Kjet4kil Wi-Fi 0 16 November 2011 21:34
Ik kan niet in me mobiel data netwerk! help cherrytop iPhone algemeen 1 25 February 2011 14:43
Kan niet meer surfen over mijn Wi-Fi-netwerk spectre170 Wi-Fi 2 12 August 2010 13:47
Kan eigen netwerk thuis niet vinden? Cheb Wi-Fi 6 4 May 2008 23:06
Kan mijn netwerk naam niet te wijzigen met Make It Mine kkerting Unlock [archief] 1 12 December 2007 09:22

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:49.