iPhone 4S, persoonlijke hotspot verdwenen.

iPhone 4S, persoonlijke hotspot verdwenen. discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste mede iPhone bezitters, Nadat ik afgelopen weekend mijn persoonlijke hotspot probeerde aan te zetten ging hij ook daadwerkelijk aan, maar daarna... Nadat ik hem ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 February 2012, 09:27
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 May 2011
Locatie: Katwijk
Berichten: 25
Standaard iPhone 4S, persoonlijke hotspot verdwenen.

Beste mede iPhone bezitters,

Nadat ik afgelopen weekend mijn persoonlijke hotspot probeerde aan te zetten ging hij ook daadwerkelijk aan, maar daarna...
Nadat ik hem opgestart had(Het schuifje verschoof) bleek hij helemaal verdwenen te zijn uit mijn instellingen. Ik heb me iPhone al opnieuw opgestart en dit bleek niet te werken.
Ook las ik op het forum om de netwerk instellingen opnieuw in te stellen, ook dit bleek niet te werken.

Dus mijn vraag is hoe kan ik deze functie weer terug zien te krijgen?
Of zit er niets anders op dan mijn iPhone volledig te herstellen?

Gr.
Le0nard
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 February 2012, 09:38
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 February 2010
Berichten: 6
Standaard

Hey,

Ik had dit zelfde probleem bij mijn zus haar iPhone.

Ga naar instellingen~algemeen~netwerk en daar kan je ook een hotspot starten.
  #3  
Oud 21 February 2012, 09:45
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 May 2011
Locatie: Katwijk
Berichten: 25
Standaard

Ik heb gekeken en daar staat idd ook de functie om een hotspot te maken, maar dit kan en mag niet.

Zie foto..
http://www.uploadplaatjes.nl/plaatje.php?id=401770

Komt het misschien omdat ik voorheen kpnicon (hi) als provider had en sinds enkele weken bij Vodafoneicon zit. Het is namelijk ook de eerste keer dat ik de functie gebruik sinds ik VF heb.

Zie hier dat de snelkoppeling verwijderd is?

http://www.uploadplaatjes.nl/plaatje.php?id=401768

Gr,
Le0nard
  #4  
Oud 21 February 2012, 09:59
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 February 2010
Berichten: 6
Standaard

Ik heb betzelfde probleem met t-mobileicon. Ze willen niet dat je telefoon een hotspot word voor tablets laptops en dergelijke om meerdere redenen.

Het kost een helehoop bandbreedthe wat continue gevraagt word van het netwerk.

Je kan dit wel aanvragen maar de kans is heel groot dat je daarvoor per maand moet betalen.

Voor tablets kunnen ze dus geen abbos meer verkopen voor 3g internet

Met jailbreak is er wel een app dat je dat kan en die is maar eenmalig 20 euro geloof ik. Niet zeker.
  #5  
Oud 21 February 2012, 10:04
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 May 2011
Locatie: Katwijk
Berichten: 25
Standaard

Dus van kpnicon mag dit wel en Vodafoneicon mag ik deze functie niet gebruiken, beetje vreemd allemaal.
Maar ik begrijp sws niet hoe dat kan dat de hele functie dan verdwenen kan zijn uit mijn telefoon, want hier heeft vodafone namelijk helemaal niets op te zeggen lijkt mij dus ook t-mobileicon kan dit gewoon niet.
Vodafone levert de simkaart waarmee ik kan bellen, sms'en en surfen op het internet.
Ik neem dus ook aan dat het simpelweg niet kan dat de functie weg (kan) worden gehaald door de provider.

Iemand anders met een oplossing of is het blijkbaar dan echt zo... want het lijkt me vrij sterk dat een provider de toegang heeft om iemand de mobiele telefoon aan te kunnen passen met gevolgen..

gr.
Le0nard
  #6  
Oud 21 February 2012, 10:05
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 November 2009
Locatie: Zwijndrecht
Berichten: 129
Standaard

Het is toch echt zo. Ligt aan je provider.
  #7  
Oud 21 February 2012, 10:05
simlockvrij's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2010
Locatie: regio leiden
Berichten: 702
Stuur een bericht via ICQ naar simlockvrij
Standaard

Welke abbo vorm heb je dan? Staat gewoon allemaal beschreven in de voorwaarden van voda. Ik heb een ismart en kan het wel gewoon. Je moet t volgens mij wel aanzetten als in een Blox.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 21 februari 2012 om 10:08 ----------

Op je sim staat ook een klein stukje software. Volgens mij staat het daarop en kan je provider het dus op afstand in en uit schakelen.
  #8  
Oud 21 February 2012, 10:10
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 May 2011
Locatie: Katwijk
Berichten: 25
Standaard

Mijn abbonement is; iPhone Smart 48,50
Ik heb nu de blox aangezet bij my Vodafoneicon en ga kijken als dit nu werkt
  #9  
Oud 21 February 2012, 10:10
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Heeft inderdaad met de providerinstellingen van je huidige provider te maken.
  #10  
Oud 21 February 2012, 10:12
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 May 2011
Locatie: Katwijk
Berichten: 25
Standaard

Ik heb de Blox aangezet op my Vodafoneicon, nu werkt alles weer naar behoren.

Thanks
  #11  
Oud 21 February 2012, 12:16
simlockvrij's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2010
Locatie: regio leiden
Berichten: 702
Stuur een bericht via ICQ naar simlockvrij
Standaard

Graag gedaan, helaas is Vodafoneicon minder behulpzaam. Die Blox hebben ze er pas sinds kort bij verzonnen. Eerst stond je spot std aan, en opeens was hij verdwenen, toen ben ik gaan zoeken en vond dat Blox gelul.
  #12  
Oud 8 April 2012, 07:49
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 April 2012
Berichten: 1
Standaard

IK heb een kpnicon zakelijk abonnement. Sinds enkele dagen zie ik mijn persoonlijke hotspot niet meer bij de instellingen staan. Begrijp ik het nu goed dat KPN die aan of uit kan zetten?
  #13  
Oud 8 April 2012, 08:12
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.675
Standaard

Ja, de provider kan dat.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Persoonlijke hotspot in iOS 5 DeadRow94 iPhone algemeen 18 30 May 2012 23:34
Persoonlijke hotspot vodafone 4s mauricenl Vodafone 10 13 May 2012 07:14
persoonlijke hotspot apotheosis iPhone algemeen 3 6 November 2011 01:15
Iphone 3GS persoonlijke hotspot activeren iOS 4.3.5 Mauriceapple iPhone algemeen 19 27 September 2011 21:49
persoonlijke hotspot Gadget700 T-Mobile 1 7 May 2011 06:51

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:50.