iPhone zonder scherm ontgrendelen

iPhone zonder scherm ontgrendelen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, Ik heb een tijdje geleden mijn iPhone 3g laten vallen, en voor de zoveelste keer was het scherm weer helemaal kapot. Niet alleen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 February 2012, 13:57
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 February 2012
Berichten: 12
Arrow iPhone zonder scherm ontgrendelen

Hallo allemaal,
Ik heb een tijdje geleden mijn iPhone 3g laten vallen, en voor de zoveelste keer was het scherm weer helemaal kapot. Niet alleen het glaasje, ook het touch-schermpje en het lcd schermpje. Ik heb toen mijn iPhone 3g in de doos gestopt en in de kast gelegd. gebruik nu een iPhone 3gs. Maar ik heb nog een paar foto's op mijn iPhone 3g staan die ik toch wel graag op mijn iMac wil zetten. Dus ik heb mijn oude iPhone 3g uit de doos gehaald en aan de computer gehangen. Maar nu zegt iTunes: ''iTunes kan geen verbinding tot stand brengen met de iPhone 'iPhone van Joep', omdat deze met een toegangscode is beveiligd. U moet uw toegangscode op de iPhone invoeren voordat deze met iTunes kan worden gebruikt.'' Best vervelend dus. Ik heb inderdaad een code, maar is er geen andere manier om erop te komen? Maar dan wel op een manier dat ik de foto's enzo nog heb. Nog wat extra info, het is een iPhone 3g zwart 32 GB, heeft 4.3.3 software en is gejailbreakt.

Toegvoeging: de computer waarmee de iPhone 3g mee gesynchroniseerd was, is kapot.

Alvast bedankt!

Joep

Laatst gewijzigd door joepiee20; 22 February 2012 om 14:02. Reden: voorkomt misverstanden
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 February 2012, 14:22
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 September 2011
Berichten: 286
Standaard

even een schermpje van een andere iphone gebruiken
  #3  
Oud 22 February 2012, 14:24
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 February 2012
Berichten: 12
Standaard RE jandevoer

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jandevoer Bekijk bericht
even een schermpje van een andere iphone gebruiken
is er echt geen andere manier? ik ben niet de handigste

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 22 februari 2012 om 14:31 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jandevoer Bekijk bericht
even een schermpje van een andere iphone gebruiken
hallo beste jandevoer.
ik heb jou advies opgevolgd en heb het schermpje van mijn iPhone 3g afgehaald. alleen is daarbij een draadje kapot gegaan. het is een draadje met een sticker met nummer 3 erop. is dit een belangrijk draadje?

groetjes Joep
  #4  
Oud 22 February 2012, 15:46
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Volgens mij kun je zonder jailbreak via de verkenner je foto's zien en dus kopieren. Via iPhoneBrowser of explorer kan dit dacht ik. Dan hoef je je iPhone alleen maar aan te hebben.
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #5  
Oud 22 February 2012, 15:51
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 February 2012
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Chrisl Bekijk bericht
Volgens mij kun je zonder jailbreak via de verkenner je foto's zien en dus kopieren. Via iPhoneBrowser of explorer kan dit dacht ik. Dan hoef je je iPhone alleen maar aan te hebben.
ik heb een mac, gebruik geen windows, maar in iedergeval bedankt
  #6  
Oud 22 February 2012, 15:55
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Als je de iPhone aansluit, krijg je dan niet een melding op je mac?

Neem toch aan dat je op je mac ook in een soort van verkenner kan?
  #7  
Oud 22 February 2012, 16:00
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Je moet op je mac Fotolader gebruiken Werkt perfect, gebruik ik altijd
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
Reageren

Labels
ontgrendel, schermproblemen


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
scherm uit zonder vergrendeling marc1971 iPhone algemeen 0 1 December 2011 18:24
iPhone 3GS: Ping en what'sapp berichten ontvangen zonder simlock te ontgrendelen lottume Unlock 0 15 January 2011 20:03
iPhone 3G stoffen onder het scherm zonder garantie meer Mehmett27 iPhone algemeen 3 9 August 2010 03:28

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:08.