Iphone 4s uit opladen? mogelijk?

Iphone 4s uit opladen? mogelijk? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste iPhone members Mijn iphone was leeg, toen ik uhm aan de stekker ga opladen gaat hij vanzelf aan en laadt op.. is 't mogelijk ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 31 March 2012, 15:03
hot12345's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2012
Locatie: Nijmegen
Berichten: 453
Standaard Iphone 4s uit opladen? mogelijk?

Beste iPhone members

Mijn iphone was leeg, toen ik uhm aan de stekker ga opladen gaat hij vanzelf aan en laadt op..

is 't mogelijk om de iphone uit te opladen?...
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 31 March 2012, 15:34
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.730
Standaard

Als em al aan de lader hangt, gewoon de bovenste knop inhouden tot wanneer de slider erop komt om uit te zetten, denk dat dat de manier is (ik doe dit nooit).
  #3  
Oud 31 March 2012, 15:37
hot12345's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2012
Locatie: Nijmegen
Berichten: 453
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
Als em al aan de lader hangt, gewoon de bovenste knop inhouden tot wanneer de slider erop komt om uit te zetten, denk dat dat de manier is (ik doe dit nooit).
Nou... kijk.. als hij aanstaat zie ik de logo dat hij aan 't opladen is als die aan de stopcontact zit...

maar zodra ik uhm uitzet. doormiddel van de slide, zie ik geen logo of dat hij aan 't opladen is.


ALS ik derna de kabel eruit - en weer indoen start hij op.. zie ik de grijze apple logo opstarten en moet vervolgens me pincode invoeren...

DUS mijn vraag is hoe kan ik uhm alleen opladen.. zonder dat hij automatisch opstart.
  #4  
Oud 31 March 2012, 16:40
RWK's schermafbeelding
RWK RWK is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Locatie: root
Berichten: 1.322
Stuur een bericht via MSN naar RWK Stuur een bericht via Skype™ naar RWK Send a message via twitter to RWK
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hot12345 Bekijk bericht
Nou... kijk.. als hij aanstaat zie ik de logo dat hij aan 't opladen is als die aan de stopcontact zit...

maar zodra ik uhm uitzet. doormiddel van de slide, zie ik geen logo of dat hij aan 't opladen is.


ALS ik derna de kabel eruit - en weer indoen start hij op.. zie ik de grijze apple logo opstarten en moet vervolgens me pincode invoeren...

DUS mijn vraag is hoe kan ik uhm alleen opladen.. zonder dat hij automatisch opstart.
Als ik het goed begrijp wilt u uw iPhone opladen, terwijl hij dan uit staat?
__________________
  #5  
Oud 31 March 2012, 16:50
hot12345's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2012
Locatie: Nijmegen
Berichten: 453
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RadjKumaR Bekijk bericht
Als ik het goed begrijp wilt u uw iPhone opladen, terwijl hij dan uit staat?
Ja idd,

is dat mogelijk, net zoals bijvb een nokia ,
  #6  
Oud 31 March 2012, 17:36
RWK's schermafbeelding
RWK RWK is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Locatie: root
Berichten: 1.322
Stuur een bericht via MSN naar RWK Stuur een bericht via Skype™ naar RWK Send a message via twitter to RWK
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hot12345 Bekijk bericht
Ja idd,

is dat mogelijk, net zoals bijvb een nokia ,
Nou als je hem uitschakelt met de kabel erin, dan zou hij gewoon moeten opladen. Dit kan ik later pas bevestigen. Wat mag je reden zijn om hem op deze manier op te laden?
  #7  
Oud 31 March 2012, 21:06
hot12345's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2012
Locatie: Nijmegen
Berichten: 453
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RWK Bekijk bericht
Nou als je hem uitschakelt met de kabel erin, dan zou hij gewoon moeten opladen. Dit kan ik later pas bevestigen. Wat mag je reden zijn om hem op deze manier op te laden?
net zoals andere telefoons in offline bare stand opladen,

maar blijkbaar kan dat dus niet, je ziet niet dat 't opgeladen wordt.

waarneer je de kabel erin doet start hij zich zelf op.
  #8  
Oud 31 March 2012, 21:19
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 31 March 2012
Berichten: 28
Standaard

Dat heb ik ook ervaren, eens je de kabel verbindt (usb/lader), start hij automatisch op. Ik geloof dat dit een 'functie' is.
  #9  
Oud 31 March 2012, 21:50
RWK's schermafbeelding
RWK RWK is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Locatie: root
Berichten: 1.322
Stuur een bericht via MSN naar RWK Stuur een bericht via Skype™ naar RWK Send a message via twitter to RWK
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door hot12345 Bekijk bericht
net zoals andere telefoons in offline bare stand opladen,

maar blijkbaar kan dat dus niet, je ziet niet dat 't opgeladen wordt.

waarneer je de kabel erin doet start hij zich zelf op.
Als je de kabel erin doet en daarna pas uitschakeld blijft hij uit dan laad hij gewoon op. En dan zie je niet dat hij wordt opgeladen, maar ik denk dat je dit ook wilt.
  #10  
Oud 31 March 2012, 21:52
hot12345's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Zilver) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 11 January 2012
Locatie: Nijmegen
Berichten: 453
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door InsideBoxer Bekijk bericht
Dat heb ik ook ervaren, eens je de kabel verbindt (usb/lader), start hij automatisch op. Ik geloof dat dit een 'functie' is.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RWK Bekijk bericht
Als je de kabel erin doet en daarna pas uitschakeld blijft hij uit dan laad hij gewoon op. En dan zie je niet dat hij wordt opgeladen, maar ik denk dat je dit ook wilt.
jaa dat zie je niet nee, wat ik dus dacht is juist dat je 'n logo ziet hoever 't aan 't opladen is maar wel in de '' uit modes '' dus niet dat de tell helemaal opstart,

dacht dat 't wel kon bij de iPhone , maar niet dus, maar wel fijn om te horen dat je iphone ook wordt opgeladen als je uhm uitzet,

Hartelijkbedankt!

je hebt me vraag hierbij beantwoordt.
  #11  
Oud 1 April 2012, 09:40
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.730
Standaard

Aan de ts hier; das allemaal nie nodig, ne maat van mij heeft nog steeds mijn 3Gs en werkt nog altijd. Ik heb die batterij enorm veel opgeladen + ik laad mijn iphones zelfs op als deze 70 of 80 % hebben, ik kijk daar nooit naar en altijd ligt deze aan, nog nooit problemen mee gehad. Ik heb de 4s nu van de 1ste dag en mijn batterijduur is nog steeds dezelfde. De batterijen de dag van vandaag zijn op dat vlak veel verbeterd vind ik, ge doet wat ge wil, die kan er tegen .
  #12  
Oud 3 April 2012, 09:17
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 October 2010
Berichten: 462
Standaard

Als je telefoon aan staat, kabel erin, telefoon uitzetten. Hij laadt gewoon op. Je ziet er alleen niets van.
  #13  
Oud 3 April 2012, 09:20
jpwg001's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad (2017) Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 June 2011
Locatie: Eindhoven
Berichten: 821
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rsnhakan Bekijk bericht
Als je telefoon aan staat, kabel erin, telefoon uitzetten. Hij laadt gewoon op. Je ziet er alleen niets van.
Jij hier??? Hahahaha.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone opladen via USB uit AFCApoelie iPhone algemeen 1 26 August 2011 04:51
Iphone opladen door usb maar als laptop uit is stopt opladen. Ancotje iPhone algemeen 4 11 December 2009 08:37
opladen van batterij uitschakelen mogelijk?? detang iPhone algemeen 9 3 November 2009 20:21
Opladen als iPhone uit staat stefan_zob iPhone algemeen 1 2 October 2008 14:51
Opladen alleen via USB mogelijk hugo3004 iPhone algemeen 0 17 August 2008 23:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:46.