GPRS uitschakelen

GPRS uitschakelen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Kan iemand mij vertellen hoe ik boss pref installeer op de installer , zodat ik het GPRS /EDGE gebeuren kan uitschakelen wanneer ik dit wil ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 April 2008, 14:50
» Ik heb geen iPhone
» Windows
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Berichten: 21
Standaard GPRS uitschakelen

Kan iemand mij vertellen hoe ik boss pref installeer op de installer, zodat ik het GPRS/EDGE gebeuren kan uitschakelen wanneer ik dit wil ?
Dankjewel !
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 April 2008, 15:11
midon's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 339
Stuur een bericht via MSN naar midon Stuur een bericht via Yahoo naar midon Send a message via twitter to midon
Standaard

Misschien heb je hier iets aan:

iClarified - iPhone - How to Switch iPhone NetServices On and Off Easily
  #3  
Oud 24 April 2008, 15:18
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

Uit de sources kan je dat doen
Moet je even kijken in de wiki welke source
  #4  
Oud 16 May 2008, 12:55
stig666's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 April 2008
Locatie: Rijnsburg
Berichten: 78
Stuur een bericht via ICQ naar stig666 Stuur een bericht via MSN naar stig666
Standaard

schandalig dat KPN gewoon een rekening stuurt omdat je internet via Wi-Fi, als je ze belt en zegt dat je niet eens VPN hebt ingevuld, crediteren ze je internetverbruik.
iClarified - iPhone - How to Switch iPhone NetServices On and Off Easily werkt perfect!
  #5  
Oud 22 July 2008, 11:37
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 1
Standaard

Hallo

ik krijg netservices en bosspref en itoggle niet geinstaleerd op me iphone
hij download het en springt vervolgens naar het gewone scherm.
wil de edge uitzetten ivm ********* kpn
  #6  
Oud 22 July 2008, 13:53
rvs rvs is offline
» iPhone NL 16GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 May 2008
Locatie: Haarlem
Berichten: 5
Standaard

Is bossprefs ook nog voor de firmware 2.0 kan het namelijk nergens vinden, op 1.14 deed het altijd perfect
  #7  
Oud 22 July 2008, 15:17
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rvs Bekijk bericht
Is bossprefs ook nog voor de firmware 2.0 kan het namelijk nergens vinden, op 1.14 deed het altijd perfect
Nee, alle software die het op de 1.1.4 deed, moet heschreven worden zodat het ook weer werkt op de 2.0 firmware.
Daarom kom je nu ook nog bijna geen software voor de 2.0 tegen, behalve in de app store.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #8  
Oud 24 July 2008, 14:33
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 March 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 29
Standaard Coņo KPN

Nu is nog steeds de vraag, hoe krijg ik mijn gprs uit (KPN) in iPhone 2.0.
Bossprefs is er nog niet. Maar ik ga wel naar Frankrijk en om hem nu in airplane mode te zetten is wat overdreven. Want sms-en en evt. bellen moet gewoon kunnen.

Iemand?
  #9  
Oud 24 July 2008, 14:39
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door GFTU Bekijk bericht
Nu is nog steeds de vraag, hoe krijg ik mijn gprs uit (KPN) in iPhone 2.0.
Bossprefs is er nog niet. Maar ik ga wel naar Frankrijk en om hem nu in airplane mode te zetten is wat overdreven. Want sms-en en evt. bellen moet gewoon kunnen.

Iemand?
BossPrefs is er al wel. Onder Cydia kan je BossPrefs gewoon installeren en gebruiken!!!
  #10  
Oud 24 July 2008, 14:45
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 March 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 29
Standaard

Wooohoo France Je viens dehors!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
GPRS/EDGE uitschakelen Firmware 3.0 Rein iPhone algemeen 10 3 September 2009 20:13
EGDE , GPRS Verbindingen volledig uitschakelen. coen0s iPhone algemeen 29 11 May 2009 09:59
GPRS uitschakelen? iMyla Archief 1 26 December 2008 23:44
EGDE , GPRS Verbindingen volledig uitschakelen. coen0s Archief 1 10 March 2008 09:59
GPRS in- en uitschakelen laminar Archief 1 24 December 2007 14:09

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:06.