Voicemail iPhone4 uitschakelen?

Voicemail iPhone4 uitschakelen? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Iemand een idee hoe ik de voicemail op mijn iPhone 4 gewoon kan uitschakelen? Bij mijn andere smartphone moest ik gewoon de optie " alle ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 May 2012, 16:49
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 May 2012
Berichten: 20
Standaard Voicemail iPhone4 uitschakelen?

Iemand een idee hoe ik de voicemail op mijn iPhone 4 gewoon kan uitschakelen? Bij mijn andere smartphone moest ik gewoon de optie " alle doorschakelingen afzetten" aanvinken, maar ik vind deze optie niet terug op de iPhone 4. Ik zou de voicemail absoluut willen uitschakelen daar het voor mij regelmatig niet mogelijk is de oproep aan te nemen voor hij op voicemail gaat.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 May 2012, 18:28
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Ik heb t-mobileicon, maar het is heel goed mogelijk dat het volgende ook geldt voor andere providers:

- Normaal gesproken schakelt de telefoon door naar voicemail na 20 seconden, dit kun je verlengen tot 30 seconden. Hiervoor moet je iets intoetsen en dat "bellen". Je kunt voor de uitleg het beste even zoeken in de help-sectie van jouw providers website.
- Voicemail uitzetten gaat via de provider, niet via de telefoon. Inloggen op je account op hun website en daar naar je Voicemail instellingen gaan.
  #3  
Oud 25 May 2012, 19:04
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 May 2012
Berichten: 20
Standaard

En hoe verleng je dat naar 30 seconden?
Net op de site van mijn provider gaan kijken en daar staat dat de voicemail moet uitgeschakeld worden via de gsm instellingen...
  #4  
Oud 25 May 2012, 19:27
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Welke provider heb je?
  #5  
Oud 25 May 2012, 19:30
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 May 2012
Berichten: 20
Standaard

Medion mobile... (aldi talk, werkt via het base netwerk)
  #6  
Oud 25 May 2012, 19:38
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Neem contact op met de klantenservice, dit is toch echt iets dat zij zullen moeten uitschakelen

Of bel naar je voicemail en beluister de opties.
  #7  
Oud 25 May 2012, 21:45
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 May 2012
Berichten: 20
Standaard

Net even de site van Medion Mobile doorgespit, helaas niets te vinden over het uitschakelen van de voicemail door hen zelf. Al wat ik te weten ben gekomen is dat ze een Belgische tak van kpnicon zijn. Over het uitschakelen van de voicemail staat er enkel dit:

3) Hoe kan ik mijn mailbox volledig uitschakelen?
• Verdere aanwijzingen vindt u in de handleiding van uw GSM.
• Volg de aanwijzingen voor automatisch doorschakelen.
4) Hoe kan ik mijn mailbox opnieuw activeren?
Meer uitleg hierover vindt u in de handleiding van uw GSM.
Volg de aanwijzingen voor automatisch doorschakelen.

En in mijn iPhone vind ik geen enkele instelling over automatisch doorschakelen...
  #8  
Oud 25 May 2012, 22:00
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Ze zijn niet een Belgische tak van kpnicon, maar ze huren / maken gebruik van het BASE-netwerk. Digitale provider heet dat.

Klopt heb dat ook doorgelezen, ik zou ff telefonisch contact met ze opnemen
  #9  
Oud 26 May 2012, 00:41
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 May 2012
Berichten: 20
Standaard

Gevonden... even gekeken welke code je moet doorgeven om de voicemail van base uit te schakelen... en deze werkt ook voor Medion mobile...
  #10  
Oud 26 May 2012, 02:40
Bubbly's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Goud) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2010
Locatie: Nederland
Berichten: 2.870
Standaard

Ah dat had ik niet verwacht, maar als het werkt dan werkt het!
  #11  
Oud 26 May 2012, 06:35
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.674
Standaard

Dat wel of niet doorschakelen doet ook niks op mijn Nokia. Ik krijg dan netjes een bevestiging dat doorschakelen geactiveerd / geannuleerd is, maar niets is minder waar. Voicemail blijft erop en dan wel pas na 20 sec. In alle gevallen. Is dus idd iets dat de provider moet doen.
  #12  
Oud 28 May 2012, 01:02
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 May 2012
Berichten: 20
Standaard

Normaalgezien als je bij nokia " alle aktieve doorschakelingen annuleren" kiest is je voicemail weg.... bij mij toch op mijn vorige nokia
  #13  
Oud 28 May 2012, 04:23
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.674
Standaard

Dat werkte vroeger bij mij ook, maar tegenwoordig niet meer.
Ik kon vroeger ook op die manier kiezen dat bij in gesprek m'n voicemail niet aan ging, maar de beller een in gesprekstoon kreeg. Dat kan nu ook niet meer (wil mijn telco niet: Voicemail = belminuten)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
voicemail uitschakelen en instellen op Visual Voicemail sporting65 iPhone algemeen 11 15 October 2010 20:05
Iphone4 met orange simlock - voicemail hack??? Ghostbuster iPhone algemeen 5 16 September 2010 11:17
visual voicemail werkt niet na activeren voicemail knop tweak mac-fan T-Mobile 2 12 November 2009 20:36
Visual Voicemail doet het niet: Voicemail Unavailable oscar T-Mobile 2 4 September 2008 20:53
Voicemail bericht bij niet ingesproken voicemail Vikash Overige providers Nederland 0 30 January 2008 22:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:15.