Reservekopie iPhone 4S overzetten naar 4?!

Reservekopie iPhone 4S overzetten naar 4?! discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi... *paniek* Me speciaal voor deze vraag hier aangemeld. Leuk joh, vrouw zijn en er de ballen van snappen, not. Maar goed: mijn iPhone 4S ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 16 July 2012, 22:34
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2012
Berichten: 5
Standaard Reservekopie iPhone 4S overzetten naar 4?!

Hoi...

*paniek*

Me speciaal voor deze vraag hier aangemeld. Leuk joh, vrouw zijn en er de ballen van snappen, not. Maar goed: mijn iPhone 4S ligt aan gruzelementen, Dynafix (via verzekering vodafone) heeft 'm opgehaald en ze gaan 'm proberen te maken, maar ik krijg waarschijnlijk een nieuwe. Via iTunes eerst een reservekopie gedraaid, toen (met pijn in mijn hart, het hele 'onze vader' prevelend) via instellingen mijn iPhone gewist en dat ding aan de koerier meegegeven. Het leentoestel is geen 4S maar een 4... (en niet 32 maar 16 GB) okÚ prima; via iTunes contact gemaakt en reservekopie terug willen zetten. Twee keer geprobeerd maar beide keren knalt ie er op het einde een melding in: dat het niet lukt omdat OF de reservekopie beschadigd is (als dat zo is spring ik uit het raam), OF de phones niet compatible zijn. Kan het liggen aan 4S > 4 en/of 32 GB > 16 GB (als in: simpelweg te weinig ruimte om alles over te zetten)? Laat dat zo zijn!... Ik zit dan wel 10 dagen zonder wßt dan ook (geen contactgegevens, geen apps, geen agendafunctie, geen muziek, geen foto's etc. etc.) maar dat is beter dan er NOOIT meer over kunnen beschikken. Echt, alleen van die gedachte kom ik al vervroegd in de overgang. Graag jullie reactie! Ik ben echt een leek en tja, het is mijn eerste iPhone.... Thanx!!!

Inez
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 16 July 2012, 23:37
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 June 2008
Locatie: Ergens in Zeeland
Berichten: 43
Send a message via twitter to Sjef
Standaard

Is het niet toevallig zo dat het leentoestel een oudere versie van iOS heeft dan de backup van jouw eigen toestel? Ik heb dat ook een keer gehad en de enige oplossing is dan je leentoestel updaten naar de laatste versie van iOS.
__________________
 iPhone 5S 16GB (White)  iPad Mini Retina Wi-Fi 32GB (White) 
 MacBook Pro 13"  Apple TV 2 
  #3  
Oud 16 July 2012, 23:54
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2012
Berichten: 5
Standaard

Thanx! Ik kan het proberen.... maar hoe?...

Groetjes!

Inez
  #4  
Oud 17 July 2012, 00:03
Macbookto's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 435
Standaard

Naar 'Instellingen' gaan en dan naar 'algemeen' en dan 'Software update' aanklikken.
  #5  
Oud 17 July 2012, 00:04
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 June 2008
Locatie: Ergens in Zeeland
Berichten: 43
Send a message via twitter to Sjef
Standaard

Zorg er voor dat je de laatste versie van iTunes hebt ge´nstalleerd.
Koppel vervolgens je iPhone aan de computer en kies voor herstellen.
Het toestel zal dan naar de laatste versie van iOS geŘpdatet worden en nadien kun je aangeven dat je de iPhone wilt configuren op basis van de eerder gemaakte reservekopie.
  #6  
Oud 17 July 2012, 01:43
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2012
Berichten: 5
Standaard

Itunes is vandaag nieuw ge´nstalleerd dus dat lijkt me okÚ. Software leentoestel is ook geŘpdatet: 5.1.1. Nog steeds krijg ik de melding dat de reservekopie beschadigd is ˇf dat de phones niet compatibel zijn. Kan een van jullie aangeven of mijn reservekopie wellicht niet overgezet kan worden doordat mijn eigen phone 32 GB is en dit leentoestel 16GB? Dus dat er gewoonweg te weinig ruimte is voor de overzetting? Of kan het komen door 4S naar 4? Heeft het zin om morgen een 4S 32GB te eisen als leentoestel en de overzetting nogmaals te proberen?
  #7  
Oud 17 July 2012, 02:07
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.687
Standaard

Volgens mij is een reservekopie van een nieuwer type iPhone niet terug te plaatsen op een ouder type iPhone.

Dus een reservekopie van een 4S kan niet op een 4. En een res kopie van een 4 niet op een 3Gs. Andersom, van ouder type naar nieuwer, kan sowieso wel.
  #8  
Oud 17 July 2012, 09:48
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2012
Berichten: 5
Standaard

Is het 'volgens mij' of weet je het zeker? Want dan vestig ik daar mijn hoop op... Ik moet dan accepteren 10 dagen zonder mijn gegevens, muziek, apps, foto's etc. te zitten en dan komt het daarna wel weer goed... hoop ik. Het is alleen wel raar dat ie bij het overzetten eerst heeeeeeeeeel lang alles over lijkt te zetten en als er nog maar 1 minuut over is geeft ie ineens alsnog de melding van beschadiging/incompatibel. Is dat logisch!?.. Het kan niet zijn dat er dus op het laatst iets mis gegaan is met het maken van die reservekopie waardoor ik toch alles kwijt ben?... Sorry dat ik zo doorvraag maar het zou echt rampzalig voor me zijn....
  #9  
Oud 17 July 2012, 10:24
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 November 2010
Locatie: BelgiŰ, Limburg
Berichten: 143
Stuur een bericht via MSN naar Timmy89
Standaard

in het ergste geval moest de reservekopie beschadigd zijn.
voor mac is er een programma om in je reservekopie te geraken.
weet niet als die er voor windows ook zijn maar zo kan je wel je contacten terug halen en eventuele foto's/ app's
  #10  
Oud 17 July 2012, 10:27
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.906
Standaard

Voor Windows kan iTwin eventueel het een en ander:

iTwin leest iPhone-gegevens uit op Windows-computers - iPhoneclub.nl
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #11  
Oud 17 July 2012, 10:27
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.305
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ineziatief Bekijk bericht
Is het 'volgens mij' of weet je het zeker?
Ik zal maar niet "volgens mij" schrijven want dan refereer ik naar mijzelf en dat is de slechts denkbare referentie

Het is niet uitgesloten dat een backup corrupt is, dat kan echter alleen maar als er mee geknoeid is. Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid is deze backup niet corrupt.

Op het einde van de backup procedure worden bv. de instellingen geactiveerd. In deze backup, die van een iPhone 4S komt, zitten instellingen die op een iPhone 4 niet kunnen geactiveerd worden omdat de overeenkomstige functies niet aanwezig zijn. Denk maar aan Siri bv. en nog een paar andere. De backup procedure stopt nu met de boodschap dat de backup corrupt is.

Ergo, men kan geen backup van een nieuwer toestel terugzetten op een ouder toestel als het nieuwer toestel functies heeft die op het oudere toestel niet ondersteund worden.

Succes verder
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrŘmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #12  
Oud 17 July 2012, 10:32
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 July 2012
Berichten: 5
Standaard

Dit is de eerste reactie waar ik enigszins rustig van word... Haha! De verzekeraar geeft in ieder geval aan geen ander leentoestel te willen verstrekken dus er zit niets anders op: minimaal 10 dagen wachten zonder contactgegevens, apps etc.

In ieder geval bedankt! Ik ga maar eens yoga'en ofzo.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Reservekopie Ipod Touch 3 overzetten op Iphone 4 jervg iPhone algemeen 2 4 November 2011 00:16
Reservekopie overzetten na update IOS 5 mislukt svennotja iPhone algemeen 0 15 October 2011 10:35
Reservekopie Iphone 4 overzetten naar Iphone 3 Suuster iPhone algemeen 4 1 July 2011 14:45
Reservekopie overzetten zonder update merijnwouda iTunes 1 10 October 2010 09:01
3.1 reservekopie overzetten op iPhone met iOS 4.1? hhaenen iTunes 0 28 September 2010 14:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:23.