Landen toevoegen aan Contacts

Landen toevoegen aan Contacts discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Weet iemand een manier hoe meer landen toe te voegen aan de zeer beperkte landen-lijst in "Contacts". Latin America heeft volgens "Apple" maar 3 ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 6 May 2008, 16:59
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2008
Locatie: Zwitserland
Berichten: 66
Stuur een bericht via Yahoo naar lyndon Stuur een bericht via Skype™ naar lyndon
Standaard Landen toevoegen aan Contacts

Hallo,
Weet iemand een manier hoe meer landen toe te voegen aan de zeer beperkte landen-lijst in "Contacts". Latin America heeft volgens "Apple" maar 3 landen en Afrika maar 2.

Lyndon
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 May 2008, 09:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 April 2008
Locatie: Zwitserland
Berichten: 66
Stuur een bericht via Yahoo naar lyndon Stuur een bericht via Skype™ naar lyndon
Standaard

Is er niemand die met dit probleem kampt of zijn jullie contacten toevallig alleen in de door Apple beschikbaar gestelde 61 landen?
  #3  
Oud 9 May 2008, 10:10
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2008
Locatie: groningen
Berichten: 239
Standaard

als je verstand van een editor hebt kan het wel:

Adding Countries to iPhone Address Book - ModMyiFone - Wiki
  #4  
Oud 9 May 2008, 11:22
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door lyndon Bekijk bericht
Is er niemand die met dit probleem kampt of zijn jullie contacten toevallig alleen in de door Apple beschikbaar gestelde 61 landen?
Ik heb contacten in de meest exotische landen. Platonisch wel te verstaan.
Ik vul simpelweg in Outlook de juiste gegevens in, synchroniseer met de iPhone en klaar. Staat het weliswaar in de iPhone niet in het juiste veldje, maar het staat er wťl.
Andere optie: vul bij plaats in je iPhone ook direct het land in.

Het blijven workarounds, ik weet het, maar je kunt in je iPhone toch niet sorteren op land.

Outlook: Contactpersonen/Nieuw/tabblad Alle velden/Adresvelden
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #5  
Oud 25 July 2008, 23:06
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Berichten: 72
Standaard In contacten staan niet alle landen!!!!

Ik heb contacten in MaleisiŽ, maar nu ik ze in mijn coontactenlijst in mijn iPhone opneem kan ik maleisiŽ/Malaysia niet selecteren in de landen lijst.

Lekker arrogant van apple.

Weet iemand hoe landen toe te voegen?
__________________
iFuEUck = Apple laat europeanen 1Ä voor 1$ betalen, terwijl de euro inmiddels $1,50 waard is.
  #6  
Oud 26 July 2008, 00:31
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 January 2008
Berichten: 985
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Swiftly Bekijk bericht
Ik heb contacten in MaleisiŽ, maar nu ik ze in mijn coontactenlijst in mijn iPhone opneem kan ik maleisiŽ/Malaysia niet selecteren in de landen lijst.
Lekker arrogant van apple.
Weet iemand hoe landen toe te voegen?
Wat heeft dat met arrogantie te maken?

ar∑ro∑gan∑tie (dev)
1 verwaande houding tegenover anderen
  #7  
Oud 26 July 2008, 00:46
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Berichten: 72
Standaard

Omdat men de landen die dus niet in de lijst staan, ze bij apple Inc. blijkbaar niet belangrijk vinden. (dit is arrogantie)

Vind jij het dan normaal dat ze niet alle landen erin zetten? Maar voor we een discussie over Apple krijgen, liever terug naar het topic,... dus svp niet verder reageren op "wat arrogant is etc./het is hier geen chat ) Als je er perse over door wil gaan, stuur me dan maar een pm...

Alvast bedankt.

Laatst gewijzigd door Swiftly; 26 July 2008 om 00:52.
  #8  
Oud 26 July 2008, 00:53
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

dit is geen discussie over arrogantie, maar gewoon antwoord (proberen) te geven op de vraag aub.
  #9  
Oud 26 July 2008, 09:44
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2008
Locatie: groningen
Berichten: 239
Standaard

langer geleden stond "Nederland" er ook niet in. Op dit forum is een tip om landen toe te voegen. Het is wel voor gevorderen maar de tip werkte wel. Gebruik ff de zoekfunctie.
  #10  
Oud 26 July 2008, 14:27
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Berichten: 72
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iphonemark Bekijk bericht
als je verstand van een editor hebt kan het wel:

Adding Countries to iPhone Address Book - ModMyiFone - Wiki
Dank je voor de tip, maar dit is voor een jailbreaked iphone, denk ik. Ik kan volgens mij niet bestanden van mijn iphone afhalen en muteren...en weer terugzetten.
(en ik heb windows)
  #11  
Oud 26 July 2008, 15:09
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Berichten: 72
Standaard

Gedaan, maar niets gevonden. het geen ik vond had betrekking op modding en versie 1.0

Wellicht andere mensen tips?
  #12  
Oud 26 July 2008, 15:15
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

De tips die er stonden over de workarounds vond je blijkbaar ook niets?
Helaas bleek uit dat topic dat het alleen werkt met een gejailbreakte iPhone. Als je de workarounds niet nuttig genoeg vindt, dan zal je waarschijnlijk toch je iphone moeten jailbreaken of af moeten wachten tot apple een update hiervoor uitbrengt. Je kan niet zomaar zonder aanpassingen iets veranderen...
  #13  
Oud 26 July 2008, 18:08
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

// samengevoegd //
  #14  
Oud 27 July 2008, 00:14
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 July 2008
Berichten: 72
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door psychonikeo Bekijk bericht
De tips die er stonden over de workarounds vond je blijkbaar ook niets?
Helaas bleek uit dat topic dat het alleen werkt met een gejailbreakte iPhone. Als je de workarounds niet nuttig genoeg vindt, dan zal je waarschijnlijk toch je iphone moeten jailbreaken of af moeten wachten tot apple een update hiervoor uitbrengt. Je kan niet zomaar zonder aanpassingen iets veranderen...
ik heb een iphone bij tmobileicon gekocht, lijkt me niet verstandig om hem te jailbreaken, toch?!
Overigens, de work around (ik neem aan dat je bedoelt in bijv outlook het land invullen) werkt wel. Maar is natuurlijk niet perfect (de locatie wordt dan in nederland opgezocht als ik het adres laat opzoeken...

Blijf het merkwaardig vinden dat Apple een upgrade nodig heeft om landen toe te voegen, dit lijkt me een basic feature...

Overigens, werkt het kiezen van landen (als het er wel in staat) niet echt lekker, soms als ik een land kies, dan neemt hij het niet over naar de adres gegevens,...na een paar keer herhalen wordt het land dan alsnog toegevoegd.
Allemaal merkwaardig.

Ik zal dit probleem mailen aan apple. Ik zal hier evt reacties posten.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
bijlage toevoegen aan e-mail jajaohnee iPhone algemeen 7 4 March 2011 19:20
Foto toevoegen aan contacten rotterdammer53 Muziek, foto & video 1 15 August 2010 13:18
Mappen toevoegen aan Mail AlexTemora Archief 7 28 October 2008 17:38
Windows: Nummers toevoegen aan Itunes Citystars iTunes 3 3 July 2008 18:16
toevoegen aan domein? sabatie Archief 2 15 January 2008 23:37

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:15.