iOS6 Bugs

iOS6 Bugs discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, Ik heb mijn iPhone 4s geupdate naar IOS6. Alleen werkt de app store niet goed. De indeling (Top 25, catergorieen etc) verandert elke ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 21 September 2012, 17:02
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 November 2011
Berichten: 22
Question iOS6 Bugs

Hallo allemaal,

Ik heb mijn iPhone 4s geupdate naar IOS6. Alleen werkt de app store niet goed. De indeling (Top 25, catergorieen etc) verandert elke keer. Als ik op top 25 klik staat er dat ik geen verbinding kan krijgen.

Ook doet mijn bluetooth het niet. Het tekentje blijft grijs en als ik weg ga van het menu van bluetooth gaat het tekentje weer weg.

Heeft iemand hier oplossingen voor, want het is soms best irritant.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 September 2012, 17:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 September 2012
Berichten: 1
Standaard

Ik heb mijn iphone 4 geupdate naar IOS 6.0. Alles werkt, behalve mijn hotmailaccount niet meer. Ik krijg steeds de melding dat mijn wachtwoord onjuist is. Hebben meerdere mensen deze melding gekregen en wat kan ik er aan doen?
  #3  
Oud 21 September 2012, 18:09
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 November 2011
Berichten: 22
Standaard

En wat is er eigenlijk nieuw aan de klok app? Ik zie niks opmerkelijks?
  #4  
Oud 21 September 2012, 18:46
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 September 2009
Berichten: 4
Standaard

De klok app kun je nu zelf je muziek kiezen waardoor je gewelkt wilt worden.... dit doe je bij klok app (wijzig) en dan neem je geluid waarop je daarna (kies een nummer) neemt. Nu zal je altijd gewekt worden door de door jouw gekozen Swing plaat
  #5  
Oud 21 September 2012, 20:12
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: België
Berichten: 1.411
Standaard

Nog een bug is het niet meer kunnen gebruiken van wi-fi. Heb al aan alle instellingen liggen prullen maar heb nog geen oplossing kunnen vinden.

Nog mensen die hun wi-fi niet meer kunnen gebruiken? Het laden van pagina's gaat niet of zeer traag.
  #6  
Oud 21 September 2012, 20:17
IRom's schermafbeelding
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 August 2012
Berichten: 111
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Techfreak Bekijk bericht
Nog een bug is het niet meer kunnen gebruiken van wi-fi. Heb al aan alle instellingen liggen prullen maar heb nog geen oplossing kunnen vinden.

Nog mensen die hun wi-fi niet meer kunnen gebruiken? Het laden van pagina's gaat niet of zeer traag.
Meestal helpt het om je router te resetten
__________________
Apple is going to reinvent the phone. And here it is.
  #7  
Oud 21 September 2012, 20:21
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 June 2012
Locatie: België
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door IRom Bekijk bericht
Meestal helpt het om je router te resetten
Maar de laptop (waar ik momenteel gebruik van maak) zit op hetzelfde draadloze netwerk en daarop ondervind ik geen problemen.

Het probleem ligt echt bij de IPhone of bij Ios 6.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 21 september 2012 om 20:59 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Techfreak Bekijk bericht
Maar de laptop (waar ik momenteel gebruik van maak) zit op hetzelfde draadloze netwerk en daarop ondervind ik geen problemen.

Het probleem ligt echt bij de IPhone of bij Ios 6.

Ok, opgelost

Voor wie nog problemen zou hebben;

iOS: problemen met Wi-Fi-netwerken en -verbindingen oplossen
  #8  
Oud 22 September 2012, 17:35
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 November 2011
Berichten: 22
Standaard

Heeft iemand een oplossing. Zou het verholpen worden met een DFU?
  #9  
Oud 22 September 2012, 17:56
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2010
Berichten: 20
Standaard

Mijn probleem ligt in de router... die knalt er steeds uit, sinds update, kan mijn Wi-Fi thuis nu niet gebruiken. Weet echt niet wat er aan de hand is... tig keer resetten geen resultaat. Wie ow wie heeft antwoord??
  #10  
Oud 22 September 2012, 18:26
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.303
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mellie75 Bekijk bericht
Wie ow wie heeft antwoord??
Niemand heeft een antwoord als je niet gaat vertellen welke router je gebruikt

Misschien helpt het als ik zeg dat hier een iPhone 5 perfect werkt op een Apple Time Capsule en een Apple Airport Extreme. Zowel op 2.4 GHz als op 5 GHz.
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrümmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #11  
Oud 22 September 2012, 18:35
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2012
Berichten: 44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Deesje1984 Bekijk bericht
Ik heb mijn iphone 4 geupdate naar IOS 6.0. Alles werkt, behalve mijn hotmailaccount niet meer. Ik krijg steeds de melding dat mijn wachtwoord onjuist is. Hebben meerdere mensen deze melding gekregen en wat kan ik er aan doen?
Had ik ook met mijn Gmail account
Account verwijderd en opnieuw ingesteld
Nu werkt het weer
Is misschien te proberen
  #12  
Oud 22 September 2012, 18:42
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2010
Berichten: 20
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Niemand heeft een antwoord als je niet gaat vertellen welke router je gebruikt

Misschien helpt het als ik zeg dat hier een iPhone 5 perfect werkt op een Apple Time Capsule en een Apple Airport Extreme. Zowel op 2.4 GHz als op 5 GHz.
Ik heb een Netgear21 vrij nieuw... Ik heb nog geen firmware-update oid gedaan... Iphone 5 gaat ie helemaal down, iphone 4 blijft hij hangen. Geeft aan wel verbinding, maar internet laden op pc ho maar. Gebruik ik geen Wi-Fi via telefoon knalt ie er ook niet uit
  #13  
Oud 22 September 2012, 18:59
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.303
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mellie75 Bekijk bericht
Ik heb een Netgear21 vrij nieuw...
Die router kan ik op de Netgear website niet vinden. Als je geen juiste informatie geeft kan ik je ook niet helpen.

Succes verder
  #14  
Oud 22 September 2012, 19:02
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2010
Berichten: 20
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Die router kan ik op de Netgear website niet vinden. Als je geen juiste informatie geeft kan ik je ook niet helpen.

Succes verder
Netgear N300 wireless gigabit router JNR 3000. provider is Ziggo. Genoeg info voor verdere hulp? Heb er geen verstand van sorry...
  #15  
Oud 22 September 2012, 19:23
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 November 2011
Berichten: 22
Standaard

Leuk dat iedereens vragen beantwoord worden behalve de mijne
  #16  
Oud 22 September 2012, 19:26
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2010
Berichten: 20
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door alonsofo1 Bekijk bericht
Leuk dat iedereens vragen beantwoord worden behalve de mijne
Ja das lelijk... Ik kan je helaas niet helpen. Ik weet van 1 iemand die ook problemen had met de app-store. Apple had het advies, alle apps te verwijderen... maar van zo'n antwoord word je niet blij
  #17  
Oud 22 September 2012, 19:26
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 August 2009
Berichten: 100
Standaard

Ik heb problemen met de app store. Als ik ga naar 'Aankopen' dan loopt de app store vast. Dit probleem heb ik met de iphone 4 en ipod touch op ios 6.
  #18  
Oud 22 September 2012, 19:28
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.303
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door alonsofo1 Bekijk bericht
Leuk dat iedereens vragen beantwoord worden behalve de mijne
Je hebt gelijk Dat routergedoe is volledig off topic in deze draad. Mijn excuses
  #19  
Oud 22 September 2012, 19:49
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 November 2011
Berichten: 22
Standaard

Maar zou een DFU mijn telefoon kunnen helpen?
  #20  
Oud 22 September 2012, 19:57
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.303
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door alonsofo1 Bekijk bericht
Maar zou een DFU mijn telefoon kunnen helpen?
Met DFU zet je de iPhone in Device Firmware Upgrade mode om de iPhone te herstellen naar de laatste firmware versie. Dus, naar de fabrieksinstellingen.

Als je echter na de upgrade naar iOS 6 een backup teruggezet hebt van een iPhone die voorheen een jailbreak had dan zou een herstel kunnen helpen.
Reageren

Labels
bug, ios6, irritant, vervelend


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
IOS 5 GM bugs arnold83 iPhone algemeen 20 27 October 2011 09:53
Eerste OS 4.2 bugs Rink iPhone algemeen 113 2 January 2011 23:06
Bugs in softwareupdate 3.0 bluevoice iPhone algemeen 15 20 June 2009 19:11
Enkele Bugs francebramie Archief 3 15 May 2009 19:51
Mac OS X: Bugs iTunes 8.0 Doblie iTunes 2 10 September 2008 14:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:00.