iPhone 5 heeft "klikscherm"

iPhone 5 heeft "klikscherm" discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Gisteren de iPhone 5 opgehaald, uit het doosje gehaald, kopie van de 4s instellen, het scherm even aanraken... en jaaa hoor! Ik hoor en voel ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 September 2012, 13:37
» iPhone 6s Plus 128GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2010
Locatie: Gelderland
Berichten: 392
Standaard iPhone 5 heeft "klikscherm"

Gisteren de iPhone 5 opgehaald, uit het doosje gehaald, kopie van de 4s instellen, het scherm even aanraken... en jaaa hoor! Ik hoor en voel een "klik" met de iPhone 5, letterlijk en figuurlijk dus!

Hier word er ook over gesproken:
https://discussions.apple.com/thread/4324032?tstart=0

Zijn er meer mensen die dit hebben?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 September 2012, 13:45
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Geen last van.
  #3  
Oud 29 September 2012, 22:28
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 July 2008
Berichten: 3
Standaard

Ik had er ook last van als je op de hoek rechtsonder drukt. Vandaag omgeruild in de Apple store.
  #4  
Oud 29 September 2012, 23:06
ad9007i's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 256GB (Gitzwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 3 January 2011
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 773
Standaard

En het nut van die tik is?
  #5  
Oud 30 September 2012, 07:30
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Het is misschien handig dat je even het topic leest waarnaar gelinkt wordt....
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #6  
Oud 30 September 2012, 10:17
» iPhone 6s Plus 128GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2010
Locatie: Gelderland
Berichten: 392
Standaard

Ben gistermiddag terug gegaan naar de Phonehouse, zodra er een nieuwe 5 binnen is kan ik mijn 'klikscherm' omruilen.
  #7  
Oud 13 December 2012, 11:14
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 December 2012
Berichten: 2
Standaard

Ik heb hier dus ook last van met mijn iphone5 32gb wit.
Deze heb ik gekregen via The phonehouse.

Weet iemand hier of ik dan ook met deze telefoon naar de geniusbar (applestore?) kan gaan?
Of zit ik vast aan de garantie van The Phopnehouse?
  #8  
Oud 15 December 2012, 13:25
» iPhone 6s Plus 128GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2010
Locatie: Gelderland
Berichten: 392
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mennohooning Bekijk bericht
Ik heb hier dus ook last van met mijn iphone5 32gb wit.
Deze heb ik gekregen via The phonehouse.

Weet iemand hier of ik dan ook met deze telefoon naar de geniusbar (applestore?) kan gaan?
Of zit ik vast aan de garantie van The Phopnehouse?
Gewoon even teruggaan naar the Phonehouse, zij hebben je hem immers verkocht, mijn ervaring is dat zij niet moeilijk doen en hem omruilen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: "oude" iPhone syncen met "nieuwe" iTunes: appdata behouden? SpiritMuse iTunes 5 27 June 2011 21:00
iphone "no service" bij "enable 3G" optie arnevt iPhone algemeen 4 13 September 2010 19:03
Wie heeft er evaring met het "apn change" programma voor de iphone sjaak75 Archief 1 12 July 2009 12:30
iPhone 3G: "De iPhone kan niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan." JSM93 Unlock 20 9 March 2009 20:52
1 en 0 en ipv "on" ,"off" of "aan", "uit" SuperDutch iPhone algemeen 11 7 January 2008 14:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:06.