iPhone 5 internet struggles

iPhone 5 internet struggles discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey, Ik heb de zoekfunctie gebruikt maar kwam niet tot een passende oplossing. Daarbij heb ik nog 'n andere vraag die ook onbeantwoord blijft op ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 September 2012, 21:41
dannyhtek's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 1.408
Send a message via twitter to dannyhtek
Standaard iPhone 5 internet struggles

Hey,

Ik heb de zoekfunctie gebruikt maar kwam niet tot een passende oplossing. Daarbij heb ik nog 'n andere vraag die ook onbeantwoord blijft op google. Vandaar deze topic.

Probleem 1
Sinds dat ik de iPhone 5 heb (vanaf vanmiddag) heb ik ook een nieuw abonnement. Alles werkte perfect totdat ik mijn 3G wilde speedtesten. Blijkt dus dat ik geen abonnement heb, aldus deze error: "Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk - U hebt geen abonnement op een mobiele dataservice".

Probleem 2
Vanaf iOS6 is iedere abonnement van tmobileicon voorzien van de tethering functie. Bij mijn iPhone 4 staat deze dan ook in het 'Instellingen' scherm, maar bij mijn iPhone 5 echter niet. Als ik dan naar Algemeen > Mobiel netwerk ga, staat er 'Configureer persoonlijke hotspot'. Wanneer ik hier op klik, krijg ik een alertje dat ik naar tmobile.nl/myhotspot moet gaan. Same thing als op iOS5.


Dus, welke held(in) kan me helpen met beiden problemen? Ik heb al een netwerkreset en full reset uitgevoerd. Beide mochten niet baten

PS: Ik heb TMobile.

Laatst gewijzigd door dannyhtek; 29 September 2012 om 22:22.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 September 2012, 22:05
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.731
Standaard

APN sta ingesteld met de correcte gegevens?
  #3  
Oud 29 September 2012, 22:10
dannyhtek's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 1.408
Send a message via twitter to dannyhtek
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
APN sta ingesteld met de correcte gegevens?
Ik heb geen mogelijkheid om de APN instellingen te wijzigen o.i.d. tmobileicon ondersteunt dat niet.
  #4  
Oud 29 September 2012, 23:35
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 September 2008
Berichten: 53
Standaard

Hey Danny,

Zou t niet kunnen dat je je kaart toch nog had moeten activeren ook al kon je ermee bellen? Anders morgen ff klantenservice bellen
  #5  
Oud 29 September 2012, 23:53
dannyhtek's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 1.408
Send a message via twitter to dannyhtek
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door blackiphone Bekijk bericht
Hey Danny,

Zou t niet kunnen dat je je kaart toch nog had moeten activeren ook al kon je ermee bellen? Anders morgen ff klantenservice bellen
Ik zou het niet weten, maar kan natuurlijk zo zijn. Ik zal maandag even bellen aangezien ze morgen gesloten zijn Toch jammer, ze zouden op zondag moeten werken >
  #6  
Oud 30 September 2012, 00:34
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.731
Standaard

Ja, uiteraard moet u nano kaart geactiveerd zijn.
  #7  
Oud 30 September 2012, 01:01
dannyhtek's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 1.408
Send a message via twitter to dannyhtek
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
Ja, uiteraard moet u nano kaart geactiveerd zijn.
Ik dacht dat dat alleen nodig was wanneer je een verlenging hebt aangevraagd? Mijn abonnement is nieuw. Als ik mijn sim-kaart nog moest activeren, dan zou ik toch ook niet kunnen bellen?

Daarnaast vraag ik me af wanneer ik het schermpje krijg dat ik de internet instellingen opnieuw kan inladen. Ik heb de telefoon nu al meer dan 'n half uur gekoppeld aan iTunes :/
  #8  
Oud 30 September 2012, 01:03
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 August 2010
Locatie: Kerkrade
Berichten: 94
Send a message via twitter to KevinKrill
Standaard

Ik kon ook bellen zonder activatie. Even via my t-mobile sim activeren en klaar.
  #9  
Oud 30 September 2012, 01:04
dannyhtek's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 1.408
Send a message via twitter to dannyhtek
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KevinKrill Bekijk bericht
Ik kon ook bellen zonder activatie. Even via my t-mobile sim activeren en klaar.
Natuurlijk heb ik weer het geluk dat er onderhoud is aan My TMobile :/
  #10  
Oud 30 September 2012, 08:46
dannyhtek's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 1.408
Send a message via twitter to dannyhtek
Standaard

Hoe vraag je in godsnaam de carrier settings op? Op het toestelhulp staat dat je de iPhone +/-15 aan iTunes moet hebben gekoppeld. Nou, ik heb hem heel de nacht aangekoppeld gehad en geen nieuwe settings gekregen :/
  #11  
Oud 30 September 2012, 13:09
dannyhtek's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 1.408
Send a message via twitter to dannyhtek
Standaard

Net langs de tmobileicon shop geweest vanwege dit probleem. Mijn simkaart zou geactiveerd zijn omdat ik kon bellen. Hij zocht dit niet eens voor me op o.i.d. Vervolgens kreeg ik te horen dat hij geen idee had en dat ik morgen maar de klantenservice moest bellen :')
  #12  
Oud 30 September 2012, 14:21
Jz1 Jz1 is offline
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 September 2012
Berichten: 63
Standaard

Ik heb wel is APN problemen gehad op me iPhone 4, toen custom profiel ingeladen die me toen wel ook dacht ik de APN kon laten wijzigen of was niet nodig want stond er al in, dat ben ik niet meer zeker.
Maar dit profiel had ik toen destijds ingeladen.
iPhonesettings.net - Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk
  #13  
Oud 30 September 2012, 14:23
dannyhtek's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 1.408
Send a message via twitter to dannyhtek
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jz1 Bekijk bericht
Ik heb wel is APN problemen gehad op me iPhone 4, toen custom profiel ingeladen die me toen wel ook dacht ik de APN kon laten wijzigen of was niet nodig want stond er al in, dat ben ik niet meer zeker.
Maar dit profiel had ik toen destijds ingeladen.
iPhonesettings.net - Mobiele datanetwerk activeren niet mogelijk
Ik kan inderdaad ook een profiel van unlockit.co.cz (ofzoiets) inladen en dan werkt ie ook gewoon. Maar ik vertrouw het niet zo, ik wil namelijk dat het standaard gelijk goed is. Daarbij moet er normaal 'Hotspot' staan in het 'Instellingen' scherm. Dit is bij de iPhone 5 ook niet het geval, maar wel bij mijn iPhone 4..
  #14  
Oud 30 September 2012, 14:30
Jz1 Jz1 is offline
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 September 2012
Berichten: 63
Standaard

Als je niet vertrouwd zou je ook je eigen mobileconfig APN kunnen bouwen om die in te laden.
  #15  
Oud 30 September 2012, 14:31
dannyhtek's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 1.408
Send a message via twitter to dannyhtek
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jz1 Bekijk bericht
Als je niet vertrouwd zou je ook je eigen mobileconfig APN kunnen bouwen om die in te laden.
En hoe moet dat precies? :')

EDIT: Zelf een profiel aangemaakt en 2G/3G internet werkt nu inderdaad. Alleen jammer dat ik nog geen hotspot heb, al zou ik die moeten hebben.. Thanks to Jz1 voor de tip!

Laatst gewijzigd door dannyhtek; 30 September 2012 om 15:11.
  #16  
Oud 30 September 2012, 15:58
Jz1 Jz1 is offline
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 22 September 2012
Berichten: 63
Standaard

Je zei dat hotspot het nog niet deed,
enige wat ik je nog kan aanraden is die profile weer te verwijderen, iPhone aan itunes zetten, en dan shift click check for updates en dan dit bestand selecteren:
http://appldnld.apple.com.edgesuite....Mobile_nl.ipcc
Maar als goed is staat er bij instellingen > algemeen > info > t-mobileicon 12 NL
Maar als je het profiel heb verwijderd, is het ook nog wel handig om eerst even snel te kijken of stiekem hotspot toevallig wel is geupdate met goeie settings. Wie weet.
  #17  
Oud 30 September 2012, 16:10
dannyhtek's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 1.408
Send a message via twitter to dannyhtek
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jz1 Bekijk bericht
Je zei dat hotspot het nog niet deed,
enige wat ik je nog kan aanraden is die profile weer te verwijderen, iPhone aan itunes zetten, en dan shift click check for updates en dan dit bestand selecteren:
http://appldnld.apple.com.edgesuite....Mobile_nl.ipcc
Maar als goed is staat er bij instellingen > algemeen > info > t-mobileicon 12 NL
Maar als je het profiel heb verwijderd, is het ook nog wel handig om eerst even snel te kijken of stiekem hotspot toevallig wel is geupdate met goeie settings. Wie weet.
Bij mij stond sowieso standaard T-Mobile 13.0. Ik heb je bovenstaande tip toch even uitgevoerd, helaas zonder resultaat. Meh.. Hoe kan dit :/

EDIT:
Ik moet gewoon de 13.0 Carrier Settings weten te vinden, maar hoeeeee? Koppelen aan iTunes en wachten werkt niet :/

Laatst gewijzigd door dannyhtek; 30 September 2012 om 16:25.
  #18  
Oud 30 September 2012, 21:17
dannyhtek's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 1.408
Send a message via twitter to dannyhtek
Standaard

Net mijn simkaart proberen te activeren, maar zegt ie dat ik mijn oude heb ingevuld. Oftewel: Mijn simkaart is reeds geactiveerd. Kortom: dat is ook niet de boosdoener
  #19  
Oud 1 October 2012, 18:02
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 September 2008
Berichten: 53
Standaard

En? Een oplossing kunnen vinden?
  #20  
Oud 1 October 2012, 22:14
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 February 2012
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 318
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door blackiphone Bekijk bericht
En? Een oplossing kunnen vinden?
Ja, ik heb alles van in het begin gelezen en nu wil ik het ook wel weten, opgelost?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
verschil mobiel internet & blackberry internet indodragon iPhone algemeen 1 24 September 2011 17:01
intellingen van internet uit, maar toch internet rekening... -tim- iPhone algemeen 20 26 September 2010 11:12
Openbaar internet, geen toegang tot internet? Mypod iPhone algemeen 1 17 September 2010 13:01
Geen (Mobiel) internet, wel internet via Wi-Fi vuurvreter Wi-Fi 35 16 September 2010 23:25

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:22.