Onmogelijk te synchroniseren .

Onmogelijk te synchroniseren . discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) De synchronisatieknop in het Itunes venster , op de computer , blijft al een tijdje grijs . Het klikken op deze knop heeft geen resultaat, ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 October 2012, 21:32
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2011
Locatie: Waar de Nederlanders graag op uitstap komen...
Berichten: 28
Standaard Onmogelijk te synchroniseren .

De synchronisatieknop in het Itunes venster , op de computer , blijft al een tijdje grijs .
Het klikken op deze knop heeft geen resultaat, gegevens , apps of muziek worden niet over gezet .
Omdat ik het mogelijk achtte dat er een instelling per ongeluk fout zou gezet zijn , heb ik m'n ipod een eerste maal hersteld via itunes naar 5.1.1 .
Na dat het toestel terug een clean OS had heb ik het toestel laten configureren volgens de laatste backup die op mijn computer te vinden was .
Na deze herstelling weigert de ipod nog steeds te synchroniseren .

Ik heb het toestel dan terug hersteld naar 5.1.1 en bij de voltooiing hiervan , de configuratie uitgevoerd zoals voor een nieuw toestel.
Ook hierna weigert het toestel te synchroniseren .

Tijdens het herstellen is er duidelijk op het ipod scherm voortgang te zien .

Eveneens heb ik itunes al grondig van mijn computer verwijderd ( uninstall en met c-cleaner erna gelopen ) een verse itunes gedownloaded en geďnstalleerd .

In itunes is de ipod te zien .
Ik krijg nooit een error code te zien .

Nog steeds is synchroniseren onmogelijk omdat de sync-knop 'grijs' blijft .

Heeft er iemand een suggestie om deze toestand recht te trekken ?

Alvast dank
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 October 2012, 21:42
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 September 2012
Berichten: 17
Standaard

Misschien helpt het als je je iPod een harde reset geeft. Weet je hoe? Zeg het maar als je het niet weet.
  #3  
Oud 26 October 2012, 11:10
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2011
Locatie: Waar de Nederlanders graag op uitstap komen...
Berichten: 28
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dragonsky Bekijk bericht
Misschien helpt het als je je iPod een harde reset geeft. ...
Ik heb een harde reset uitgevoerd zoals de uitleg toont die achter de vraagtekentjes zit . De homeknop en de standbyknop samen indrukken tot het scherm eerst zwart en daarna het apple-logo vertoont .

Tot mijn teleurstelling gaf deze handeling niet het gewenste resultaat .

De sync-knop in het itunesscherm op de computer blijft grijs en dus niet te bedienen .

Nog iemand een voorstel ?
  #4  
Oud 27 October 2012, 09:24
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2011
Locatie: Waar de Nederlanders graag op uitstap komen...
Berichten: 28
Standaard

Mag ik afleiden uit het aantal reacties dat het probleem hierboven beschreven redelijk zelden voorkomt ?
Of is de vraag zodanig dom en de antwoorden al zo dikwijls gegeven ?
Ik vind geen vraagstelling voor dit probleem . Kan iemand mij dáár misschien de weg naar wijzen .

Om te trachten zelf achter een oplossing te komen heb ik de niet 'gejailbreakte' ipod-touch gekoppeld met een andere computer , spijtig genoeg niet doorlopend bij de hand , en het blijkt dat dan de ipod wel wil synchroniseren .

Er is dus niks met de ipod maar mijn computer bevat een fout .

Heeft iemand een voorstel of gedacht hoe ik die fout in Windows 7 zou kunnen verhelpen ?

Laatst gewijzigd door jakke; 27 October 2012 om 09:26. Reden: status ipod bijgevoegd
  #5  
Oud 27 October 2012, 09:32
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.088
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jakke Bekijk bericht
Mag ik afleiden uit het aantal reacties dat het probleem hierboven beschreven redelijk zelden voorkomt ?
Blijkbaar komt het probleem wel vaker voor:

Let me google that for you
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrümmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #6  
Oud 27 October 2012, 12:36
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.667
Standaard

Is het vinkje weg bij sync via Wi-Fi ?
http://www.send4help.net/wp-content/...5.27.27-PM.png
  #7  
Oud 27 October 2012, 18:44
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2011
Locatie: Waar de Nederlanders graag op uitstap komen...
Berichten: 28
Standaard

Dank voor de suggesties . ik test zo snel als mogelijk en laat hier iets weten .
  #8  
Oud 31 October 2012, 17:09
» iPod touch 32GB (v3) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2011
Locatie: Waar de Nederlanders graag op uitstap komen...
Berichten: 28
Standaard

Het euvel is verholpen .
Na het nalezen van de suggesties die zoekactie via Google , met de juiste of gerichte zoektermen , kon ik , na het elemineren van de berichten die handelden over het draadloos syncen , besluiten dat het firewallprogramma Zonealarm misschien de oorzaak van de ellende zou kunnen zijn .

Blijkbaar hebben zonzalarm en itunes een hele tijd samen kunnen draaien maar nu plots niet meer .

Hierboven melde ik dat het syncen op een andere computer wel werkte .
Op deze computer draaide ook Zonealarm .

Op mijn huiscomputer waarop het syncen niet werkte heb ik Zonealarm uitgeschakeld en het syncen werkte zoals voorheen .

Weet iemand welke toepassing ik vrije toegang moet geven in de zonealarm toepassinglijst om zonealarm toch ingeschakeld te kunnen laten en ook itunes te laten synchroniseren ?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Update onmogelijk maltje iPad algemeen 8 9 June 2011 20:43
iPhone: Jailbreak onmogelijk Gerrito Jailbreak 20 9 March 2011 23:53
iPhone: 3g op 3.1.3 onmogelijk te JB? Joostg Jailbreak 14 6 April 2010 21:14
synchroniseren outlook 2007 onmogelijk? HELP rikfrombelgium iTunes 6 29 November 2009 12:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:32.