Manier van Sms bericht ingeven veranderd ?

Manier van Sms bericht ingeven veranderd ? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ligt het aan mij of is de manier van het ingeven van tekst in het sms venster veranderd? Vroeger kon ik op het woord 'bericht' ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 05-11-12, 20:58
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2012
Locatie: Belgi
Berichten: 1.411
Standaard Manier van Sms bericht ingeven veranderd ?

Ligt het aan mij of is de manier van het ingeven van tekst in het sms venster veranderd?

Vroeger kon ik op het woord 'bericht' tappen. Nu moet ik het toetsenbord omhoog swipen.

Iemand hier ervaring of kennis mee/van?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 05-11-12, 21:50
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2011
Berichten: 1.696
Standaard

Ik kan beide gebruiken
  #3  
Oud 05-11-12, 22:00
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2012
Locatie: Belgi
Berichten: 1.411
Standaard

Ik dus niet meer. Heel raar. En ik heb niets aan de instellingen veranderd.
  #4  
Oud 06-11-12, 17:45
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2012
Locatie: Belgi
Berichten: 1.411
Standaard

Als ik een nieuw bericht wil sturen naar iemand en ik wil het bericht beginnen typen moet ik eerst op de 'stuur' knop duwen/aanraken/tappen. Hoe je het ook noemt.

Daarna verschijnt de cursor pas en kan in typen?

Echt niemand anders die dit heeft?
  #5  
Oud 06-11-12, 18:05
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: May 2008
Locatie: Gent
Berichten: 202
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Techfreak Bekijk bericht
Als ik een nieuw bericht wil sturen naar iemand en ik wil het bericht beginnen typen moet ik eerst op de 'stuur' knop duwen/aanraken/tappen. Hoe je het ook noemt.

Daarna verschijnt de cursor pas en kan in typen?

Echt niemand anders die dit heeft?
Het is mijn eerste iPhone, so ignore my ignorance, ;-)

maar als ik een bericht (sms) wil sturen doe ik het volgende:
ofwel naar een nieuwe geadresseerde: op dat vierkantje met een pen drukken, ofwel een bestaande conversatie aanvullen, dan in het bericht gaan en in het wit vakje klikken .
  #6  
Oud 06-11-12, 18:20
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2012
Locatie: Belgi
Berichten: 1.411
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Popsie Bekijk bericht
Het is mijn eerste iPhone, so ignore my ignorance, ;-)

maar als ik een bericht (sms) wil sturen doe ik het volgende:
ofwel naar een nieuwe geadresseerde: op dat vierkantje met een pen drukken, ofwel een bestaande conversatie aanvullen, dan in het bericht gaan en in het wit vakje klikken .
Ja op dit witte vlak klikken lukt dus bij mij niet meer sinds gisteren.
  #7  
Oud 06-11-12, 20:03
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2011
Berichten: 1.696
Standaard

Ik denk dat @techfreak bij het beantwoorden bedoeld en niet bij een nieuwe sms
  #8  
Oud 06-11-12, 20:13
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2012
Locatie: Belgi
Berichten: 1.411
Standaard

Ik bedoel in beide gevallen.
  #9  
Oud 07-11-12, 12:42
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2012
Locatie: Belgi
Berichten: 1.411
Standaard

Wonder boven wonder! Sinds vandaag kan ik weer op het witte vakje klikken.

Hoogst wss is het een tijdelijke bug geweest.
  #10  
Oud 07-11-12, 12:44
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 12.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2011
Berichten: 1.696
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Techfreak Bekijk bericht
Wonder boven wonder! Sinds vandaag kan ik weer op het witte vakje klikken.

Hoogst wss is het een tijdelijke bug geweest.
Het zal een eendagsvlieg geweest zijn maar die gaan wel dood
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Tekst linksbovenin veranderd van ipod naar device? yourtjhuh Jailbreak apps en thema's 1 26-06-13 14:04
oud geheugen - indeling van schermen veranderd joostje Jailbreak apps en thema's 3 07-01-12 16:39
Bericht veranderd van iMessenger in SMS terwijl de ander ook ios5 heeft?? ChantallicA iPhone algemeen 0 16-10-11 15:45
Rare manier van uitschakelen !! c3k iPhone algemeen 4 23-01-10 12:19
Navigatiebar van kleur veranderd De Generaal Archief 4 19-10-09 19:19

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:52.