iPhone geeft geen geluid bij apps

iPhone geeft geen geluid bij apps discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Goedemiddag iedereen, ik heb een probleem op mijn iPhone 4 die draait op iOS 5.0.1. Mijn iPhone geeft helemaal geen geluid meer! Als ik bijvoorbeeld ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 January 2012, 16:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2011
Berichten: 108
Standaard iPhone geeft geen geluid bij apps

Goedemiddag iedereen,

ik heb een probleem op mijn iPhone 4 die draait op iOS 5.0.1.
Mijn iPhone geeft helemaal geen geluid meer! Als ik bijvoorbeeld een filmpje wil kijken, is er geen geluid. De mute-knop staat natuurlijk gewoon omhoog en hij reageert ook als ik hem op mute zet. als ik op de volume knoppen druk komt wel het logootje van het belsignaal op, maar er staat geen balkje eronder met de volume ofso. Ook als ik via de multitask bar naar links scroll krijg staat er geen rondje waarmee ik de volume aan kan passen! Als ik de iPhone aansluit op mijn boxjes komt er wel geluid uit, maar zonder boxjes niet!
Hoe is dit te fixen en waar ligt het aan?

Mvg Dora
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 January 2012, 17:55
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 May 2008
Berichten: 298
Send a message via twitter to robijnv
Standaard

Waarschijnlijk zit er een beetje stof in je headphone aansluiting, probeer je headphone er eens een paar keer in te steken en weer uit te halen, vaak lost dit het probleem op.
  #3  
Oud 2 January 2012, 18:30
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2011
Berichten: 108
Standaard

hmmm eigenaardig dit. Als ik mijn koptelefoon erin stopt kan ik het volumebalkje wel bewegen in de multitask bar, maar als ik hem eruit haal, kan het weer niet... Ook als ik mijn oplader erin doe kan ik het volume instellen, maar als ik deze er weer uit haal. Kan dat weer niet!
Softwarematig lijkt het me ook niet, aangezien ik het probleem al een paar dagen heb, en vanochtend van 5.0 naar 5.0.1 ben gegaan. Het lijkt me dus hardware matig. Maar wat zou het kunnen zijn???
  #4  
Oud 2 January 2012, 18:33
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 May 2008
Berichten: 298
Send a message via twitter to robijnv
Standaard

Was het probleem er ook al voordat je de update naar 5.0.1 hebt gedaan?
  #5  
Oud 2 January 2012, 18:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2011
Berichten: 108
Standaard

ja. dus daarom denk ik dat het hardwarematig is
  #6  
Oud 2 January 2012, 18:41
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 May 2008
Berichten: 298
Send a message via twitter to robijnv
Standaard

Hmm, ik zal toch eerst eens proberen een paar keer goed je koptelefoon in te steken en uit te halen.
Mocht het niet lukken misschien een schone installatie van je iOs proberen? (maak wel eerst een back-up voor de zekerheid)

Mocht 'ie het dan nog niet doen lijkt het mij ook een hardware kwestie..
  #7  
Oud 4 January 2012, 02:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 February 2011
Berichten: 108
Standaard

De koptelefoon truc lukt niet. Maar het vreemde is dat als ik een beltoon selecteer, ik wil de volume kan bepalen en er geluid uit me speaker komt. Maar als ik een sms toon ofso wil kiezen, trilt die alleen maar en komt er een geluid uit. Het rare vin ik nog dat iOS dit probleem blijkbaar wel kent, aangezien het balletje waarmee je de volume kan bepalen in de multitask-balk, en de streepjes die het volume aangeven als je op de volumeknoppen drukt weg zijn als ik er geen koptelefoon inplug. Deze zijn er wel weer als ik de koptelefoon erweer in plug. Iemand nog een idee wat het probleem zou kunnen zijn en hoe deze wellicht op te lossen is?
  #8  
Oud 7 January 2012, 12:22
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2008
Locatie: Brunssum
Berichten: 30
Standaard

ik heb hetzelfde probleem met mijn 4S.. weet niet waar het aan ligt. heb meerdere malen de oordopjes ingeplugd, zonder resultaat.. lijkt me toch een softwareprobleem..
  #9  
Oud 9 January 2012, 13:04
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 January 2012
Berichten: 2
Standaard

Zelfde probleem hier. Heb al een nieuwe installatie uitgevoerd, wel back up terug laten zetten zodat ik niet alles kwijt ben. Erg irritant dit. Als iemand een oplossing heeft...please let us know .
  #10  
Oud 9 January 2012, 14:30
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 May 2008
Locatie: Brunssum
Berichten: 30
Standaard

En door die herinstallatie is het niet opgelost??
Ik zit met mijn 4s op fw 5.0.1.
Mijn vriendin heeft de 3Gs met fw 5.0.1. maar die heeft geen problemen..
  #11  
Oud 10 January 2012, 12:04
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 January 2012
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door berry-the-sound Bekijk bericht
En door die herinstallatie is het niet opgelost??
Nee, probleem is helaas niet opgelost. Ik heb dus nu echt geen idee meer wat ik kan doen .
  #12  
Oud 10 January 2012, 16:38
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 8 April 2009
Berichten: 2
Standaard

Exact hetzelfde probleem hier. In mijn Spotify-app staat nu op de plek waar normaal de volumebalk is, 'Dock-connector'. Al het stof verwijderen werkt iig niet.
  #13  
Oud 19 January 2012, 13:17
» iPhone 6 Plus 16GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 March 2009
Locatie: Sliedrecht
Berichten: 32
Standaard

Ik heb dus vandaag precies hetzelfde probleem alles goed schoongemaakt en de iPhone al een poosje in de rijst gelegd want ik dacht dat het vocht was maar helaas.
Iemand al een oplossing???
  #14  
Oud 21 January 2012, 20:40
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 January 2012
Berichten: 2
Standaard Geen geluid bij apps iPhone 4

ik heb een probleem op mijn iPhone 4 die draait op iOS 5.0.1.
Mijn iPhone geeft helemaal geen geluid meer! Als ik bijvoorbeeld een filmpje wil kijken, is er geen geluid. De mute-knop staat natuurlijk gewoon omhoog en hij reageert ook als ik hem op mute zet. als ik op de volume knoppen druk komt wel het logootje van het belsignaal op, maar er staat geen balkje eronder met de volume ofso. Ook als ik via de multitask bar naar links scroll krijg staat er geen rondje waarmee ik de volume aan kan passen! Als ik de iPhone aansluit op mijn boxjes komt er wel geluid uit, maar zonder boxjes niet!
Hoe is dit te fixen en waar ligt het aan? Alle bovenstaande opties al geprobeerd! :confuser: Als ik gebeld word doet het geluid het wel.
  #15  
Oud 4 June 2012, 15:19
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 June 2012
Berichten: 1
Standaard

Beste Dora,

Ik had zojuist hetzelfde probleem. Op een andere site kwam ik de volgende oplossing tegen. Pak een oude tandenborstel en maak daarmee de "dock-connector" goed schoon. Hiermee was bij mij het probleem opgelost.

Uiteraard hoop ik dat je probleem al is opgelost omdat jouw berichten al van januari zijn. Succes ermee.
  #16  
Oud 4 June 2012, 17:59
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 June 2012
Berichten: 22
Standaard

gewoon naar instellingen gaan en naar algemeen en dan geluid en dan het balkje omhoog schuiven
  #17  
Oud 6 November 2012, 11:03
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 6 November 2012
Berichten: 3
Standaard

Hoi Dora,

Ik heb hetzelfde probleem! heb je al een oplossing gevonden??
  #18  
Oud 7 November 2012, 11:02
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 June 2012
Locatie: Almere
Berichten: 163
Standaard

Dockconnector schoonmaken. Deze is waarschijnlijk vies. Schoonmaken met een borsteltje en een druppeltje alcohol. Werkt dit niet, dan is je dockconnector waarschijnlijk defect.
__________________
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station..
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
ondanks geluid aan, geen geluid op iPad2 bij games tsipori iPad Games 5 25 July 2011 22:58
Geen geluid bij Apps gaijkema iPad algemeen 7 19 January 2011 17:28
Agenda die je geluid geeft bij gebeurtenis xerxes_iphone iPhone Apps 10 19 October 2010 17:17
Speaker geeft geen geluid meer. Domi iPhone algemeen 3 9 July 2008 09:49

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:41.