Beltoon toevoegen in de laatste itunesversie

Beltoon toevoegen in de laatste itunesversie discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik wordt langzaamaan gek. Ik ben zojuist bezig geweest met het toevoegen van een beltoon aan mijn iPhone. Het is notabene een beltoon die ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 December 2012, 23:07
Lian1966's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2010
Locatie: Breda
Berichten: 148
Send a message via twitter to Lian1966
Standaard Beltoon toevoegen in de laatste itunesversie

Ik wordt langzaamaan gek. Ik ben zojuist bezig geweest met het toevoegen van een beltoon aan mijn iPhone. Het is notabene een beltoon die ik voor € 0,99 heb gedownload uit iTunes. Je krijgt hem dan binnen als m4a en daarna heb ik hem omgezet naar m4r.
Ik ben nu zover dat de beltoon tussen mijn muziek staat en onder het kopje 'soort' staat 'beltoon'. Maar bij mijn weten moet iTunes een beltoon aan het tabblad 'tonen' toevoegen maar dat gebeurd dus niet.
Laat staan dat ik hem aan mijn iPhone kan toevoegen.
Wat moet ik doen of wat heb ik fout gedaan? pleh!!
__________________
Groetjes Lian
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 December 2012, 02:08
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 24 October 2011
Berichten: 81
Standaard

Ik ken het probleem.
Ik kwam er ook niet uit en daarom heb ik het maar opgegeven.
  #3  
Oud 27 December 2012, 14:08
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.829
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

Is mij laatst wel gelukt, had wel wat moeite ermee idd.
Als het eenmaal een beltoon / m4r bestand is, kun je m dacht ik wel naar tonen slepen.... Of hij komt daar automatisch te staan.
Bestand moet wel korter dan 30 seconden zijn denk ik.
  #4  
Oud 27 December 2012, 22:41
Lian1966's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2010
Locatie: Breda
Berichten: 148
Send a message via twitter to Lian1966
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Shorty007 Bekijk bericht
Is mij laatst wel gelukt, had wel wat moeite ermee idd.
Als het eenmaal een beltoon / m4r bestand is, kun je m dacht ik wel naar tonen slepen.... Of hij komt daar automatisch te staan.
Bestand moet wel korter dan 30 seconden zijn denk ik.
Zo eenvoudig is het helaas niet want dan was het me wel gelukt, dit is juist hetgeen wat niet lukt, naar welke map ik het bestand ook sleep.
  #5  
Oud 12 January 2013, 13:01
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 June 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 1.829
Send a message via twitter to Shorty007
Standaard

Het lukt mij inderdaad ook niet meer. K*t @!#$!2 iTunes!

edit: ow nu staat die er ineens toch bij...weirdddd
  #6  
Oud 12 January 2013, 14:52
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 March 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Als het goed is moet je beltonen tab eerst aanzetten via de opties in iTunes. "Check"
  #7  
Oud 28 January 2013, 10:35
Lian1966's schermafbeelding
» iPhone 6 16GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 32GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2010
Locatie: Breda
Berichten: 148
Send a message via twitter to Lian1966
Standaard

Het is me nu gelukt.
Ik heb de app 'Ringtones voor iOS 6- gratis en onbeperkt' gedownload.
De ringtones die je via die app maakt of download krijg je wel op je iPhone geļnstalleerd. De uitleg hoe je dat moet doen staat er ook in.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Beltoon tim123456 Archief 3 5 January 2011 20:52
Mac OS X: PROBLEEM bij Beltoon sinds laatste update!! Joosie100 iTunes 1 4 April 2010 20:01
Beltoon Yvonfee iPhone algemeen 6 26 February 2010 10:33
synchroniseren met andere itunesversie, telefoonnummers weg? mikesbox iTunes 0 30 January 2009 23:30
Beltoon ingesteld. blijft oude beltoon afspelen.. michelbruynseels iPhone algemeen 0 8 August 2008 14:23

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:04.