Help wit blokje naast provider

Help wit blokje naast provider discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb een wit blokje naast me provider zitten. en daardoor kan ik geen verbinding meer maken met wi-fi. kan iemand mij vertellen hoe ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 May 2008, 11:18
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Berichten: 16
Angry Help wit blokje naast provider

ik heb een wit blokje naast me provider zitten.
en daardoor kan ik geen verbinding meer maken met wi-fi.
kan iemand mij vertellen hoe ik dat witte blokje weg kan krijgen.


Laatst gewijzigd door kaleung; 20 May 2008 om 11:25.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 May 2008, 11:24
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

dta is van je edge verbinding waarmee je ook op internet kan als je die instelt
niets met je Wi-Fi te maken
  #3  
Oud 20 May 2008, 11:26
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Berichten: 16
Standaard

en hoe kan ik dat uitzetten
  #4  
Oud 20 May 2008, 11:34
PauluS87's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Sneek (Friesland)
Berichten: 627
Standaard

Uuhm ik geloof dat het met customize mogelijk is om hier een icoon te herplaatsen. Maar anders zou ik mij hier ook geen raad mee weten :s...
__________________
Iphone 3GS 16GB White - New Bootrom - 4.0 Jailbreaked and Unlocked
  #5  
Oud 20 May 2008, 11:34
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

niet volgens mij,soms wisselt het af met een blokje waar de E van edge instaat
verdwijnt alleen als je Wi-Fi verbinding hebt.
hier meer over edge
en hier meer over Wi-Fi
  #6  
Oud 20 May 2008, 11:41
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Berichten: 16
Standaard

ik kon eerst wel verbinding maken met wi-fi maar nu dat blokje is verschenen kan ik geen verbinding maken met wi-fi
  #7  
Oud 20 May 2008, 11:41
PauluS87's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Sneek (Friesland)
Berichten: 627
Standaard

Oke heb je ook gelijk in, maar zover ik dit zie word er geen wisseld icoontje geplaatst. Dus als je uit Wi-Fi komt hoort de edge icoon te verschijnen of als je van edge naar Wi-Fi gaat een Wi-Fi icoon. En dat mist gewoon, dus je kunt ook via winscp even de icoon proberen te herplaatsten. Die standaard icoons kun je halen van iPhone Forums - iPhone Unlock | ModMyiFone.com.
  #8  
Oud 20 May 2008, 11:46
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

dat verschijnt simpelweg omdat je geen Wi-Fi verbinding hebt
de oorzaak ligt ergens aan je Wi-Fi verbinding die niet sterk genoeg is of afstaat
al handmatig geprobeert om opnieuw Wi-Fi verbinding te maken?
iPhone kiest het best signaal dat er binnen komt om online te kunnen gaan.
heb je geen Wi-Fisignaal zal hij proberen om via edge te gaan(ookal heb je deze niet ingesteld)
  #9  
Oud 20 May 2008, 12:07
PauluS87's schermafbeelding
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Locatie: Sneek (Friesland)
Berichten: 627
Standaard

Oke nou dat wist ik niet truck Iedergeval dan lijkt jou antwoord de meest logische.
  #10  
Oud 20 May 2008, 12:13
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

je kan inderdaad wel via custumize je icoontje veranderen maar dat verandert niets aan je Wi-Fiontvangst
dan krijg alleen maar je eigen logo ipv het witte blokje als je geen Wi-Fiontvangst hebt
  #11  
Oud 20 May 2008, 12:16
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Berichten: 16
Standaard

echt irritant dat blokje wi-fi staat uit en nog steeds zie ik dat blokje
  #12  
Oud 20 May 2008, 12:20
truckdiver's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Zilver) [FW: 9.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 October 2007
Locatie: Arendonk
Berichten: 2.614
Stuur een bericht via Instant Messenger naar truckdiver Stuur een bericht via MSN naar truckdiver Stuur een bericht via Skype™ naar truckdiver Send a message via twitter to truckdiver
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kaleung Bekijk bericht
echt irritant dat blokje wi-fi staat uit en nog steeds zie ik dat blokje
dat blokje blijft ERSTAAN zolang je geen Wi-Fi verbinding hebt
heb je Wi-Fi verbinding is het blokje WEG
ofwel heb je Wi-Fi(streepjes) ontvangst ofwel edge(wit blokje)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wat is het bolletje naast me provider? deninho Archief 1 16 October 2008 16:39
Vaag teken naast provider. RioolDokter Overige providers Nederland 4 2 April 2008 13:59
Wat is G icoon naast provider? iMartijn Archief 4 19 March 2008 16:24
Locate Me zit er naast Cainnech iPhone algemeen 18 4 February 2008 17:21

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:53.