iphone 5 model

iphone 5 model discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik keek net op chipmunk.nl wat mijn machine model is en daar komt uit dat ik een iPhone 5,1. Maar als ik kijk op ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 January 2013, 10:10
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 August 2011
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 167
Standaard iphone 5 model

Hallo,

Ik keek net op chipmunk.nl wat mijn machine model is en daar komt uit dat ik een iPhone 5,1. Maar als ik kijk op mijn iphone bij diagnose en gebruik, zie ik bij de gegevens Hardware model 5,2 staan. ik neem aan dat de iphone weet welk type dit is en dat chipmunk.nl dan niet helemaal correct is.

Nou vroeg ik me af wat het verschil is tussen 5,1 & 5,2.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 January 2013, 10:15
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.199
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jooskieffer Bekijk bericht
Nou vroeg ik me af wat het verschil is tussen 5,1 & 5,2.
CDMA vs. GSM
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrŁmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #3  
Oud 11 January 2013, 10:18
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 August 2011
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 167
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
CDMA vs. GSM
dus 5,2 is GSM? en het is niet te zien welke van de 2 gsm modellen t is?
  #4  
Oud 11 January 2013, 10:22
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.199
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jooskieffer Bekijk bericht
dus 5,2 is GSM?
Sorry, het is omgekeerd

Volgens de firmware is hardware platform 5,1 de GSM versie en 5,2 de CDMA versie.
  #5  
Oud 11 January 2013, 10:24
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 August 2011
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 167
Standaard

is het dan zo dat ik de CDMA versie heb? dus waardoor mijn telefoon meerdere LTE banden heeft?
  #6  
Oud 11 January 2013, 10:32
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.199
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jooskieffer Bekijk bericht
dus waardoor mijn telefoon meerdere LTE banden heeft?
Inderdaad, hardware platform 5,2 heeft penta-band LTE. Dus ook de LTE banden die niet in Europa, het Midden Oosten en Afrika gebruikt worden (700 en 1900 MHz).
  #7  
Oud 11 January 2013, 10:34
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 August 2011
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 167
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Inderdaad, hardware platform 5,2 heeft penta-band LTE. Dus ook de LTE banden die niet in Europa, het Midden Oosten en Afrika gebruikt worden (700 en 1900 MHz).
Oke thanks voor de info!
  #8  
Oud 16 January 2013, 15:25
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 August 2011
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 167
Standaard

nou heb ik net applecare gebeld omdat ik wat probleempjes heb met me iphone, maar die zegt dat mijn iphone een GSM model is. Terwijl ik als ik updates installeer ipsw's heb die aangeven dat het een cdma is zoals hierboven is gezegd. Wie kan mij uit de brand helpen en helpen met wat voor iPhone ik nou heb?
  #9  
Oud 17 January 2013, 00:45
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 April 2011
Locatie: Deventer
Berichten: 115
Standaard

Als hij het doet heb je een goede ;-) nee zonder gekheid ik denk dat ze het bij apple wel weten toch?
  #10  
Oud 17 January 2013, 01:54
RWK's schermafbeelding
RWK RWK is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Locatie: root
Berichten: 1.322
Stuur een bericht via MSN naar RWK Stuur een bericht via Skype™ naar RWK Send a message via twitter to RWK
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jooskieffer Bekijk bericht
nou heb ik net applecare gebeld omdat ik wat probleempjes heb met me iphone, maar die zegt dat mijn iphone een GSM model is. Terwijl ik als ik updates installeer ipsw's heb die aangeven dat het een cdma is zoals hierboven is gezegd. Wie kan mij uit de brand helpen en helpen met wat voor iPhone ik nou heb?
Ik denk dat ze jou vertellen dat je een GSM toestel hebt, omdat het CDMA netwerk hier niet gebruikt wordt. Het zal vast ook in hun systeem staan. Maar als jij 5,2 updates gebruikt, waaronder ik, dan hebben we gewoon een CDMA toestel in handen. Mag ik vragen waarom het voor jou noodzakelijk is om het model te weten?
  #11  
Oud 17 January 2013, 11:36
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 August 2011
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 167
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RWK Bekijk bericht
Ik denk dat ze jou vertellen dat je een GSM toestel hebt, omdat het CDMA netwerk hier niet gebruikt wordt. Het zal vast ook in hun systeem staan. Maar als jij 5,2 updates gebruikt, waaronder ik, dan hebben we gewoon een CDMA toestel in handen. Mag ik vragen waarom het voor jou noodzakelijk is om het model te weten?
Ah okee! omdat ik van de zomer naar Amerika ga en daar eventueel een simmetje wil halen en gebruiken.. Of kan dat in principe ook met de GSM versie?
  #12  
Oud 17 January 2013, 11:40
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.199
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jooskieffer Bekijk bericht
Of kan dat in principe ook met de GSM versie?
Dat kan met de GSM.versie als je een SIM koopt voor een Amerikaans GSM-netwerk.
  #13  
Oud 17 January 2013, 11:45
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 August 2011
Locatie: Zoetermeer
Berichten: 167
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Dat kan met de GSM.versie als je een SIM koopt voor een Amerikaans GSM-netwerk.
maar dan ook 4g? waar zijn die extra 2 banden precies voor dan?
  #14  
Oud 17 January 2013, 11:49
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.199
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door jooskieffer Bekijk bericht
maar dan ook 4g? waar zijn die extra 2 banden precies voor dan?
Dat zijn de LTE-banden zoals die in de ITU Region 2 gebruikt worden (Noord, Midden- en Zuid Amerika).

Ik dacht dat T-Mobile USA ook een 4G plan aanbiedt. Of er ook prepaid mogelijkheden zijn weet ik niet.

Cell Phones | 4G Phones | Android Phones | T-Mobile
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 5 model ND300DN fllex iPhone algemeen 15 2 December 2012 12:25
3D model weergeven op iphone djpommes iPhone Apps 1 19 December 2011 13:27
iPhone 3GS Model MC637IP flashingst iPhone algemeen 3 20 July 2011 06:10
Iphone 3G S Model nummer? defisit Koopinformatie Nederland 2 11 July 2009 13:52

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:23.