iOS 6.1.2 tevreden?

iOS 6.1.2 tevreden? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) iOS 6.1 Vs. iOS 6.1.2 Ik wil even een rondvraag doen voor de mensen die iOS 6.1.2 op zijn iPhone staan heeft. Merk je nadelen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 25 February 2013, 18:47
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: privé
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard iOS 6.1.2 tevreden?

iOS 6.1 Vs. iOS 6.1.2

Ik wil even een rondvraag doen voor de mensen die iOS 6.1.2 op zijn iPhone staan heeft.

Merk je nadelen of voordelen t.o.v. iOS 6.1?

Zijn er nieuwe problemen bijgekomen?

Los van het feit dat de ontgrendelingsslotbug nog niet opgelost is (weet ik, heb al gelezen)

Is het probleem met exchange echt opgelost?

Doet de batterij het even goed met iOS 6.1.2?

Voornamelijk interesseren mij de reacties van iPhone 5 gebruikers (niet dat ik de andere reacties niet wil gwn dat ik dan kan vergelijken tussen 2 dezelfde toestellen met identieke standaardhardware)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 February 2013, 20:40
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 February 2012
Locatie: België
Berichten: 318
Standaard

geen problemen en nooit problemen gehad eigenlijk...
  #3  
Oud 25 February 2013, 20:56
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 August 2008
Locatie: Voor jou een vraag voor mij een weet
Berichten: 32
Standaard

Ja werkt echt perfect op de iphone 5
Nu 6 gedaan met 6.1.2 erop en allemaal zijn de batterij duur problemen over en gaat weer langer mee!
  #4  
Oud 26 February 2013, 01:11
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Berichten: 8
Standaard

mocht je nog problemen hebben met battery drain na het updaten naar 6.1.2, restore en setup as new phone. kan zijn dat in je backup nog fouten zitten.
  #5  
Oud 26 February 2013, 06:06
DHL DHL is offline
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 16GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 September 2012
Locatie: Belgie
Berichten: 140
Standaard

Moet je dan alles weer opnieuw handmatig installeren?
  #6  
Oud 26 February 2013, 09:57
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: privé
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DHL Bekijk bericht
Moet je dan alles weer opnieuw handmatig installeren?
Dat weet ikzelf ook niet heb nog nooit de restore optie gebruikt.

Wel als ik reservekopie maak is dat met de wachtwoorden en alles mee.

Dankje voor de reacties,
  #7  
Oud 27 February 2013, 22:25
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2013
Berichten: 1
Standaard

Het lijkt dat op alle twee mijn ipad2 de verbinding steeds wegvalt terwijl mijn laptop verbonden blijft.
Heeft iemand anders het zelfde probleem ?
  #8  
Oud 28 February 2013, 13:32
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: privé
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

Ik heb net iOS 6.1.2 geinstalleerd op mijn iPhone 5, ik ondervind momenteel geen problemen zoals het dus hoort te zijn!

Ook heb ik shsh blobs gesaved van 6.1.2 nu apple ze nog signed(ik weet uit mijn vorig topic dat je daar momenteel niets mee bent maar wat nog niet is kan nog komen hé)

Mvg en bedankt voor alle reacties
  #9  
Oud 28 February 2013, 13:37
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 January 2013
Berichten: 16
Standaard

Ik ondervind na update van 6.1.2. probleem met "zoek mijn vrienden" dit geeft steeds foutmelding aan van "serverfout".
  #10  
Oud 28 February 2013, 13:41
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: privé
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

@Francofranco Mag ik jou toevoegen dan kan ik dit testen of het bij mij wel werkt, probleem is ik heb die app nog nooit gebruikt dus mag ik even email? En accepteer je dan even? Dan kan ik je al zeggen of het aan de update ligt of iets anders.

Bij opstarten van de app en inloggen werkt alles netjes.

Ik weet wel niet of locatie zoeken werkt?(aangezien ik nog geen mensen in lijst heb, tis 1e keer dat ik het gebruik)

maar ik zag in jouw topic dat het al fout ging bij het inloggen in dat geval probeer eens een harde reset of restore.

Je weet nooit wat dit geeft hé

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 28 februari 2013 om 13:59 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Frans2013 Bekijk bericht
Heeft iemand anders het zelfde probleem ?
Nee, Jouw iPad problemen post je niet onder iPhone algemeen maar wel onder iPad algemeen.

zie link: iPad algemeen forum > iPad forum > iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS

Jouw iPad probleem kan ik moeilijk vergelijken met mijn iPhone 5.
Zijn 2 verschillende toestellen met ook nog eens verschillende hardware ...

Laatst gewijzigd door antoon100; 28 February 2013 om 14:00.
  #11  
Oud 28 February 2013, 13:59
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 January 2013
Berichten: 16
Standaard

Allereerst bedankt voor je meedenken,

Ik heb inmiddels het integrale Apple wachtwoord via Iforgot veranderd en meteen opnieuw proberen in te loggen, dit keer schijnt het te lukken met traceren van vrienden!...probleem opgelost! Na update 6.1.2. en voor mensen die de app "zoek mijn vrienden" wil gebruiken, dient er een nieuwe wachtwoord te worden gebruikt.

(Alleen weet ik het niet of of dit een terechte verwijting is van de update 6.1.2.)
Maar feit is dat de app na wachtwoord wijziging pas normaal doet!, En toevaliig na de update!
  #12  
Oud 28 February 2013, 14:03
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: privé
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Francofranco Bekijk bericht
(Alleen weet ik het niet of of dit een terechte verwijting is van de update 6.1.2.)
Maar feit is dat de app na wachtwoord wijziging pas normaal doet!, En toevaliig na de update!
Zou kunnen dat je dit iedere keer moet doen, ik moet ook iedere keer de instellingen opnieuw doen voor mobiel internet.

Wist ik ook niet, maar mij provider had mij dat onmiddelijk verteld bij aankoop.

Mischien is dat bij deze app ook zo, om welke duistere reden dan ook?
  #13  
Oud 28 February 2013, 14:07
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 9 January 2013
Berichten: 16
Standaard

Beste Antoon100, De situatie doet zich voor bij de oude "zoek mijn vrienden" gebruikers die na update de app opnieuw moet activeren/initialiseren met een nieuwe wachtwoord. Dus zal dit niet gelden voor nieuwe "zoek mijn vrienden' gebruikers.
  #14  
Oud 28 February 2013, 14:09
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: privé
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

Ah zo, maar inloggen is toch via je Apple ID voor deze app (bij mij toch)?
  #15  
Oud 1 March 2013, 18:11
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 March 2013
Berichten: 21
Standaard

Heb zelf ook IOS 6.1.2 op mijn iPhone 5 staan. Heb er geen problemen mee werkt perfect. Maar is het zo dat je na iedere update je netwerkinstellingen zou moeten herstellen? Dit voor je batterijduur te verlengen?

Grtz
  #16  
Oud 1 March 2013, 18:53
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: privé
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

netwerkinstellingen moet je iedere keer instellen.
  #17  
Oud 1 March 2013, 18:54
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 March 2013
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door antoon100 Bekijk bericht
netwerkinstellingen moet je iedere keer instellen.
Oké en doe je dit niet dan kan je update niet werken zoals die zou moeten werken ?
  #18  
Oud 2 March 2013, 09:20
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: privé
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

Als je netwerkinstellingen niet instelt kan je gewoon niet gebruik maken van mobiel internet, gewoon om de reden dat het niet ingesteld is.
Dat is het enige ding dat je ook hoeft te doen na elke iOS update.
Hoe het komt dat je dit iedere keer opnieuw moet doen na een update weet ik ook niet hoor!
  #19  
Oud 2 March 2013, 10:08
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.186
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door antoon100 Bekijk bericht
Dat is het enige ding dat je ook hoeft te doen na elke iOS update.
Hoe het komt dat je dit iedere keer opnieuw moet doen na een update weet ik ook niet hoor!
Ik moet dat nooit doen na een iOS update. Niet met Mobistar B en ook niet met T-Mobile NL en D.
  #20  
Oud 2 March 2013, 10:12
antoon100's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2012
Locatie: privé
Berichten: 608
Stuur een bericht via Skype™ naar antoon100
Standaard

Ik ben Belg en ben klant bij Base.
ze hebben me dat in de winkel verteld.(allo telecom) waar ik mijn nano sim haalde.
iPhone komt van mobistar.
en ik moet dat iedere keer doen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 4 tevreden-poll mike77 iPhone algemeen 90 4 September 2010 11:11
Wie is er tevreden met t-mobile? stony667 T-Mobile 25 17 June 2009 22:38

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:17.