data overzetten van 3gs naar 3g

data overzetten van 3gs naar 3g discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo, ik heb een vraag ik heb al een tijdje een iphone 3gs en een iphone 3g. nou heb ik mijn 3gs verkocht omdat ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 March 2013, 15:45
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 March 2013
Berichten: 1
Question data overzetten van 3gs naar 3g

hallo,

ik heb een vraag ik heb al een tijdje een iphone 3gs en een iphone 3g.
nou heb ik mijn 3gs verkocht omdat ik een nieuwe telefoon heb besteld.
maar die is nog niet binnen en de koper van mijn huidige 3gs heeft hem morgen al nodig.
nou dacht ik ik kan vast wel alles over zetten op mijn 3g.
maar omdat daar een lagere ios op zit kan ik het niet door middel van een reserve kopie overzetten.
is er een mogelijkheid dat dit wel kan.
(ik ben bekent met het feit dat sommige apps niet kunnen op de 3g waaronder whatsapp.)

groeten jibbe
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 March 2013, 20:28
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 575
Standaard

Sorry dat is niet mogelijk.
  #3  
Oud 8 March 2013, 07:54
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.669
Standaard

Je kan de apps bewaren op een computer met itunes of gebruik maken van icloud backup.
  #4  
Oud 8 March 2013, 07:56
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.203
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Werner1963 Bekijk bericht
J....gebruik maken van icloud backup.
Op een iPhone 3G met maximaal iOS 4.2.1?
  #5  
Oud 8 March 2013, 08:00
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.669
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Op een iPhone 3G met maximaal iOS 4.2.1?
zijn 3G is te oud maar ik bedoel een backup maken van zijn 3GS Met iTunes of Icloud
  #6  
Oud 8 March 2013, 13:24
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 575
Standaard

Ja kan wel maar je kan niet een backup van een nieuwer type iPhone op een oudere zetten!
  #7  
Oud 8 March 2013, 13:29
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.203
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door flashingst Bekijk bericht
Ja kan wel maar je kan niet een backup van een nieuwer type iPhone op een oudere zetten!
Eigenlijk is het iets anders Je kan een backup van een iPhone met een nieuwere iOS versie niet terugzetten op een iPhone met een oudere iOS versie.

Het is dus bv. perfect mogelijk om een backup van een iPhone 4S met iOS 6.1.2 terug te zetten op een iPhone 3GS met iOS 6.1.2
  #8  
Oud 8 March 2013, 13:32
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2010
Berichten: 575
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Eigenlijk is het iets anders Je kan een backup van een iPhone met een nieuwere iOS versie niet terugzetten op een iPhone met een oudere iOS versie.

Het is dus bv. perfect mogelijk om een backup van een iPhone 4S met iOS 6.1.2 terug te zetten op een iPhone 3GS met iOS 6.1.2
Vreemd, heb het zelf met mijn 3G en 3Gs nooit voor elkaar gekregen terwijl beide toestellen 4.1 draaiden. Maar goed, in dit geval is het dus niet mogelijk want je kan je 3Gs wel downgraden maar dan alsnog werkt je "oude" 6.1.2 Backup niet!
  #9  
Oud 8 March 2013, 13:37
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.203
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door flashingst Bekijk bericht
Vreemd, heb het zelf met mijn 3G en 3Gs nooit voor elkaar gekregen terwijl beide toestellen 4.1 draaiden.
Mij is het wel gelukt tijdens de "jailbreakweek". De backup van een 4S teruggezet op een 3GS en 4 om drie dezelfde systemen te krijgen. Misschien heb ik wel iets verkeerd gedaan, dat weet je bij mij maar nooit
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Data overzetten van oude naar nieuwe iphone Frankkk iPhone algemeen 3 23 March 2012 17:12
Data overzetten van Ipad2 naar nieuwe Ipad hanskramer iPad algemeen 7 20 March 2012 22:16
Hoe data van 3gs overzetten op 3g jjoostveen iPhone algemeen 5 4 January 2012 10:15
overzetten data etc van 3 naar 4 hdevries Archief 2 26 August 2010 11:45
Data van 3G naar nwe 3GS overbrengen? swannie Archief 1 15 November 2009 20:34

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:10.